Gondolatok

Pártokrácia vagy nemzeti egység?

HONFIAK ! – HONLEÁNYOK !

Egyet kategorikusan le kell szögeznünk, a pártokrácia felszámolása nélkül, egyhamar nem valósítható meg a régóta várt NEMZETI EGYSÉG, Hazánkban!

Ez a szomorú valóság.

Aki tud jobbat, e helyett, hogy békés egymás mellett élés alakulhasson ki társadalmunkban, szóljon, üzenjen!

Szívesen meghallgatjuk útmutatásait, amely a sikerhez vezet!

Mivel úgy tűnik, erre mostanában nem fog sor kerülni, úgy döntöttünk küzdőtársainkkal, közös akarattal  és elhatározással, hogy színre lépünk, a szerintünk egyetlen kivezető út bemutatásával s e miatt indítottuk útjára, a NEEM nevű kényszer „pártunkat”.  Rövidítve a két „E”-vel, egyben kiemelve ezzel MOZGALMUNK eredeti jellegét, amelyet dr. Papp Lajos szívsebész álmodott meg, jó pár éve. Aki ismeri életművét, az csak a tisztelet, elismerés hangján szólhat róla.

Meg kell még említenem, hogy a bíróság írta elő, a „párt” kiegészítő szó megjelölését számunkra és csak így volt hajlandó bejegyezni Mozgalmunkat, hogy Képviselő-jelölteket indíthassunk, a 2018-as választásokon.

Így jutottunk el hivatalosan, a NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM átnevezéséhez, a kötelező párt szóval is megjelölten.

Aki megismeri célkitűzéseinket, és hajlandó az ott megszerzett ismeretei alapján, másokat is felvilágosítva, mellé állni törekvéseinknek, az terjessze a szórólapjainkat, tájékoztató anyagainkat. Bátorítva ismeretségi köreiben, a rátermetteket, a tenni akarókat, jelentkezzenek akár Pártoló Tagnak, de leginkább képviselő-jelöltnek.

Az idő igen szűkre szabott, de vannak még csodák, ha megtaláljuk – időben, azonnal lépve- a megfelelő embereket, a megfelelő helyre, ahol szükség van rájuk.

Érdemes indulásként, több szabadidővel rendelkező rokonokat, ismerősöket fölkeresni, bátorítani. Szigorúan ügyelve arra, hogy minden tekintetben támadhatatlanok legyenek, a tisztán látó jelentkezők. Könnyítésül mindenről részletes tájékoztatás olvasható, a honlapunk szórólapjain.

Klikk ide a további információkért:

http://nemzetepito-nepmozgalom.hu/

NYERGELJ  MAGYAR !

Üdvözlettel a NEEM Párt vezetősége, alapító- és pártoló tagjai, valamint szimpatizánsai nevében:

 

Péteri Attila Árpád
nyugdíjas népművelő
internetes koordinátor
NEEM alapító tag

Vélemény, hozzászólás?