Felhívás

4 évenként szavaztunk, mégis képviselet nélkül maradtunk! – A NEEM Párt felhívása

Tisztelt Választópolgár, Drága magyar Testvérem!

Már szálló igévé vált a következő mondat: 4 évenként szavaztunk, mégis képviselet nélkül maradtunk!

Tegyünk azért, hogy 28 év után ne essünk bele még egyszer ugyanabba a hibába. Változtatni kell szokásainkon, ahhoz, hogy mind a közéletben, mind a mi életünkben pozitív változások következzenek be.

A választási rendszerünk társadalmunkat megosztó, közpénzt pazarló és a pénzpórázra kötött pártokat és pártkatonákat előnyben részesítő működését már jól ismerjük. Egyre többen tisztán látjuk, hogy a magán bankrendszer által működtetett levegőpénz rendszer, hogyan adósít el országot, világot és a pártokrácia megteremtésével hogyan osztja meg a nemzetet, hogy ne tudjanak ez ellen egységesen fellépni és helyette munkával fedezett közpénzrendszert létrehozni. Izlandnak sikerült, de mi Európa szívében vagyunk. Ha nekünk sikerül, akkor megváltozik nem csak Európa, de az egész világ hozzáállása a pénzteremtéshez. Ez a változás hatalmas életszínvonal és életminőség ugrással jár majd.
Aki ismeri a magánbankok által teremtett hitelpénz = levegőpénz működésének folyamatát az tudja, hogy a kibocsátott hitel összege nagyobb, mint a gazdaságban keringő pénz mennyisége. Ezért a gazdasági szereplők egy része törvényszerűen csődbe megy. Ezek a szereplők jellemzően a kis és közepes méretű vállalkozások, mert a multikhoz képest ők jóval tőke szegényebbek. A folyamat végéhez érkeztünk. Mára már nyilvánvalóvá vált, hogy nem a pártok és a demokratikus kormányok irányítanak, hanem az ennél sokkal nagyobb lobby erővel és gazdasági erővel bíró multinacionális cégek. Ezen cégek vezetői persze jól ismerik egymást és szervezetten, titkosan együtt működnek egymással mozgatják a jövőnk alakulásának fonalát.

Vitéz Gálfalvy Gallik Béla és néhai Fetzer János barátaim elindítottak évekkel ezelőtt egy Nemzetegyesítő Mozgalmat, mely ügyet a Nemzeti Hírháló is felkarolt, és amihez természetesen magam is csatlakoztam.

A mozgalom meghirdette a közösség építést az önellátásra való törekvést és a felvilágosító munka folytatását, különös tekintettel a Szent Korona Értékrend megismertetését illetően. Felépítünk egy önellátó, ezáltal függetlenül működő szerves mintát kicsiben, amit aztán felnagyítva megvalósítható a Szerves Társadalom.

Programunk életre szóló feladat. Amíg mi építjük az élet és szeretet központú világunkat, addig a pártokráciában a választások után családok ezreit fogják az utcára tenni, ha nem lépünk most időben.

Nemzetegyesítésben azonban mások is gondolkoznak és a Magyarok Szövetségéből ismert társaink létrehoztak egy B tervet, aminek lényege a következő. Hogyan változtassuk a pártokráciát demokráciává.
Társaink létrehoztak egy trójai fa lovat, aminek segítségével törvényesen vissza tudjuk vinni a társadalmi akaratot az Országházba. A trójai fa ló neve: NEEM párt.

A Nemzet Egyesítő Mozgalom egyik célja, hogy a pártokrácia helyett demokráciát hozzon létre. Megszűnjön a pártok közpénzből való támogatása és ezzel a társadalom mesterséges megosztása. Célunk, hogy a pártoskodást felszámoljuk, és a hatalmat visszaadjuk az újraszervezett társadalom kezébe. A NemzetEgyesítő Mozgalom bejegyeztetett egy pártot, ami nem úgy működik, mint egy párt, ezért hívják Nem Pártnak. A Nem Pártba nem toboroz tagokat, tagsága állandó 12 főből áll. Feladatuk nem más, mint a nemzeti érdek védelme és a nemzeti akarat bejuttatása az Országházba. A Nem Párt nem indítja tagjait a választásokon. Maguk helyett olyan független jelölteket támogatnak, akik vállalják a kötött mandátumú megbízást a visszahívhatóságot és a mentelmi jogról való lemondást. Választóikkal társadalmi szerződést kötnek ezekről a feltételekről. A Nem Párt a kampányához nem használ fel közpénzt, mert nem herdálja a közvagyont. A bíróság a párt bejegyzésekor a Nem Párt nevet nem fogadta el ezért, ezért lett a neve NemzetEgyesítő Mozgalom szavakból NEEM PÁRT! A NEEM párt programját a mozgalomban résztvevők állítják össze! A párt bejegyzést 4-szer dobták vissza és ezzel 9 hónapot vesztettünk.

A lényeg!

A választó polgárok közel a fele tartózkodik a szavazástól a másik felének nagyrésze pedig a kisebbik rosszra szavaz. Itt az ideje, hogy kötött megbízású, független képviselőket juttassunk az Országházba, akik visszahívhatók, számonkérhetők és nem bújnak a mentelmi jog mögé. Ezen kívül társadalmi szerződést kötnek választóikkal ezen feltételekről, ami garanciát jelent a képviselőket bejuttatók felé.

 

Feladataink:

Van 10 napunk február 17-ig, hogy 106 választókörzetben jelöltet állítsunk.

Utána van 12 napunk, hogy a jelölteknek összegyűjtsük fejenként a kb. 550 darab aláírást.

A cél elérése érdekében és őseink, hőseink szellemeit segítségül hívva találkozzunk most vasárnap (február 25.) 11 órakor Budapesten a Hősök terén.

Az ország minden választó körzetéből várunk egy kis közösséget. Ahhoz, hogy megtudja melyik választási körzetbe tartozik klikkeljen ide.

Készítsék el lakhelyük helységtábláját és írják rá, hogy melyik megye hányadik választókerületéből jöttek. Hozzanak magukkal 1-1 gyertyát és enni, inni valót.

 A részletekről a NEM párt honlapján tájékozódhatnak.

E-mail: drbenegabor@gmail.com Tel:+36-70/360-3595

E-mail: elybeke2@gmail.com        Tel:+36-30/848-7028

Isten áldjon minket a teremtő munkánkban!

Áldás.

 

Matyasovszki Gábor
Nemzetegyesítő

Vélemény, hozzászólás?