Ajánló Esemény Felhívás

Az 5G elleni globális tiltakozás napja 2020. január 25. szombat, 14.30 – 16.00

Részletek:

Budapest – Digitális Jólét Program Titkársága – Innovációs és Technológiai Minisztérium – 1016 Budapest, Naphegy tér 8.

1) Virtuális tüntetés – ha nem tudsz eljönni, akkor is jelöld be az érdekel gombot, nemzetközi adatok miatt számít 2) fizikai tüntetésen való részvétel – ott leszek gomb

Magyarország kapcsolódik a nemzetközi összefogáshoz!
Az esemény napján két helyszínen, Budapesten és Győrben leszünk jelen, de várjuk további városok jelentkezését!

Az 5G Ellenes Globális Tiltakozás Napján, célunk a Felhívás legszélesebb körben való ismertetése, valamint a nemzetközi-, és magyar petíció propagálása, a későbbiekben azok célszervekhez való eljuttatása.

„Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….” (bővebben, lásd lentebb)

Tervezett program:
14.15-től gyülekező
14.30 – 15.30 Kapcsolódó felszólalások
A helyszínen lehetőség van a petíció aláírására

Az oldal az eredeti szervező csoporthoz és szervezetéhez kapcsolódik. A posztok kizárólag az informálásról szólnak, valamint a magyarországi összefogást segítik.

Bármilyen politikai, ideológia és vallási háttérrel érkezhetsz, de tartózkodj a negatív véleménynyilvánítástól, valamint bárminemű kereskedelmi propagandától-, hittérítéstől!

Kérjük, hogy a a súlyos egészségügyi, környezetvédelmi és felügyeleti aggodalmakra helyezzétek a hangsúlyt. A hitelesség kulcsfontosságú!

Ha kérdésed van, a stop5gmagyarorszag@gmail.com – on várjuk

Részlet Arthur Firstenberg, az International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space vezetőjének hírleveléből:

A TERVEZETT GLOBÁLIS TILTAKOZÁS NAPJA

Az 5G elleni globális tiltakozás napját 2020. január 25-re, szombatra tervezzük. E nemzetközi összefogást megelőző időszakban, január 12-ével kezdődően már különféle megmozdulásokat terveznek világszerte, amelynek legfőbb célja az, hogy növeljük az emberek tudatosságát és ismeretét az 5G technológiával kapcsolatban, és hogy felhívjuk a média figyelmét, minél szélesebb publicitást nyerve. Például azt javasolták, hogy az „5G földön és az űrben való megállításának nemzetközi felhívását” ismertessük az Egyesült Nemzetek Szervezetében, egy nagyszabású média kampány kíséretében. A brüsszeli aktivisták azt javasolták, hogy szerveződjön egy Brüsszelben tartandó 5G Moratórium konferencia is. Brüsszel ugyanis 2019. március 31. óta nyilatkoztatta ki, hogy kiáll az emberek és a Föld védelme mellett, és elutasította az 5G bevezetését.

Eddig az alábbi országokból jelezték vissza, hogy szervezett összejöveteleket, tüntetéseket tartanak 2020. január 25-n az 5G elleni globális tiltakozás keretében:

Ausztrália
Ausztria
Kanada
Horvátország
Csehország
Dánia
Franciaország
Magyarország
Németország
Írország
Olaszország
Japán
Hollandia
Új-Zéland
Norvégia
Lengyelország
Portugália
Románia
Szerbia
Dél-Afrika
Spanyolország
Svédország
Svájc
Egyesült Királyság
Egyesült Államok

Eredeti oldal: https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
További részleteket az esemény alatt olvashatsz!

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?