Kép nélkül
Dr. Bene Gábor írásai Jegyzet Publicisztika Vélemény

Már kezdődik?

dr. Bene Gábor írása

Vagy inkább folytatódik az emberiség egyszerű gondolkodású részének a hülyítése? Hiszen közeleg a WHO/IHR pandémia szerződésének aláírási dátuma, s ezért ma már mindent be akar dobni a médiába az a banda, amely valójában egy tömeggyilkosokból szervezett globalista terrorszervezet. A sajtóban folyamatosan jelennek meg hírek az újabb és újabb pandémia veszély kilátásairól, s így aki eddig beszopta a mesterségesen előállított biológiai fegyver természetes megjelenését, az bizony ezeket az újabb híreket is komolyan fogja venni! (Sajnos!) Pedig a COVID vakcina okozta halálozások átlépték a 17 milliós elismert esetet – ami persze sokkal több is lehet – , viszont az azt megelőző „vírus” okozta elhalálozás ennek csak a töredéke.

Igaz sokan – főleg az oltáskárosultak családjaiból – rádöbbentek már a valóságra, de ezt olyan nehéz elhinni, hogy legtöbben még azok közül is elhessegetik a megtapasztaltak alapján felmerülő gondolatot maguktól. Pedig az egyszerű gondolkodású embereknek is fel kellene végre fedezni, hogy a világ nem olyan, mint ahogyan azt gyerekkorunkban mi elképzeltük. Ez a mai kor ugyanis a lehető legmélyebbre süllyedt az erkölcstelenség mocsarába. A vakcinák nagy része ugyanis placebo lehetett, mert nem merték egyszerre bedobni a hatóanyagos kísérleti vakcinát, hiszen az le is leplezhette volna őket, és óriási ellenállást válthatott volna ki. Így azonban azok, akik megkapták a hatóanyag nélküli vakcinát, bátran lemarházzák azokat, akik viszont valami miatt oltásellenessé váltak. Akik a kísérletben áldozatul estek, nem tudnak már vádaskodni, mert kint vannak a temetőben, s akiknek az immunrendszere ettől valahogy mégis megmentette őket, Ők bizony kevesen vannak a tömeghez képest, s így letorkolja őket a sok-sok agyfertőzött oltott.

Ki van ez jól találva, s az oszd meg és uralkodj elvét nagyon kihasználva fordítanak szembe egymással bennünket. Ha nem lenne aljas, akkor zseniálisnak is nevezhetném. Ám a WHO legnagyobb támogatója a Bill Gates alapítványa, s így nem is lehet azon csodálkozni, hogy egyszer csak a „Világegészségügyi Szervezet” élén megjelenik egy komoly terrorista, hisazen Bill már sokszor elszólta magát, hogy túl sokan vagyunk a földön, s ha jól dolgoznak, akkor néhány százalékkal csökkenteni lehet az oltásokkal a lakosságot.

Ráadásul egy olyan marxista elveket valló és fekete bőrű terrorista-kommunista lett a WHO igazgatója aki alkalmas volt Etiópiában a külügyi tárca, majd az egészségügyi tárca vezetésére is. Mi persze jól tudjuk, hogy a vérbeli kommunista minden posztra jó, mert az „élcsapat” tagjaként a kiválasztottsági mítosznak a materialista változatát kapta meg, mint fertőzést. A betegség szolidabb formájának neve: patológiás nárcizmus, vagyis beteges önszeretet. S ebben a fertőzésben sikerült egy kötelezővé tett oltással 2 millió amhara négert kiirtania. Ez pár hónapja még szerepelt a Wikipédián, de mára már levették, de Bill Gates nem véletlenül ejtőernyőzte a WHO élére a tömeggyilkost.

S amikor azt vetem papírra, hogy a a WHO valójában egy tömeggyilkosokból szervezett globalista terrorszervezet, akkor nem az összeesküvés elmélet, (konteo) híveként írom ezt le, hanem a gyakorlatban megtapasztalható és nem csak elméletben maradó összeesküvésről szeretném lerántani a leplet. Azt kell először tisztázni, hogy amikor a „gonosz” hatalmáról írok, akkor az alatt az általam „kiválasztottsági mítosz” fertőzését, s hatására embermilliók betegséggé fajult erkölcstelenségét értem, ami miatt sokan önként beállnak „kiszolgálószemélyzetnek” a valóban gonosz bankárkaszti elit zászlaja alá. Mentségükre legyen mondva, hogy rá is kényszerülnek, mert szeretnék családjukat jólétben és anyagi biztonságban tudni, így az említett pénzpórázt ezért veszik önként a nyakukba. Ezek a személyek már nem csak pártpolitikusok, hanem orvosok, kutatók, médiamunkások. Mindez erkölcsileg elfogadhatatlan, de sajnos tény.

Ahogy jeleztem közeledik a WHO májusi világkongresszusa ahol el akarják fogadni a pandémiaszerződést, amit Európában eddig egyedül a szlovák miniszterelnök (Fico) kérdőjelezett meg. Mindez azért nagyon furcsa, hiszen ha én tudok az USA Suprem Court ítéletéről, akkor azt az (anti-jésust) vagyis Tedros Adhanom Ghebreyesust barátjának nevező Szíjjártó Péter és a főnöke hogyan nem értesült erről? Vagy nem jól működik a magyar titkosszolgálat? Vagy az washingtoni követségünk gyenge?

Vagy az a helyzet, hogy valóban nem az Ő kezükben van a döntés?

Robert F. Kennedy Jr. ugyanis pert nyert gyógyszeripari lobbisták ellen és az ítéletben az szerepel, hogy a Covid-19 elleni vakcinák mRNS gén-injekciók, s a kísérleti jellegük miatt az általuk okozott mellékhatások veszélyesek lehetnek.

Mivel ez a bíróság az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága, ezért nem lehet tovább fellebbezni, mert minden ilyen lehetőség kimerült. Robert F. Kennedy Jr. jelezte, hogy ez a siker nagyszámú jogász és tudós nemzetközi együttműködésének köszönhető, s az ítéletnek nemzetközi szinten is precedenst kell teremtenie. Ez azonban nem történt meg, s Európában ezt a döntést agyonhallgatják. (Igaz az USA-ban is!) Svájcban a Nürnbergi Kódex 118b. cikkelye az alkotmányban szerepel, és a szövetségi alkotmány 119. cikke értelmében Svájcban tilos a géntechnológiával való visszaélés embereken.

Ha Magyarországon törvények tiltják a GMO használatát a növények vonatkozásában, akkor vajon az emberi génmanipulációt a gyakorlatban miért nem akadályozza semmi?

A szerző közjogász

Vélemény, hozzászólás?