Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Dr. Bene Gábor írásai Jegyzet Publicisztika Vélemény

Most mit tegyek?

Jönnek a választások és sokan kérdezik, hogy: most mit tegyenek?

dr. Bene Gábor írása

Szerintem ezt mindenki maga tudja csak eldönteni, de az biztos, hogy tájékozottnak kell lenni egy ilyen döntéshez. A tájékozottság pedig a mai világban azért igen nehéz, mert megszoktuk a kommunista uralom alatt, hogy elzárják előlünk az információt. Most viszont öntik ránk a hamis hírek és politikai félreelemzések garmadáját. Mi pedig nem is tudjuk, hogy honnan is kellene tájékozódni. Én az Orvosok a Tisztánlátásért csoport és a szkíta közösségek civil egységeit javaslom, illetve a könnyen összetéveszthető Hun és Hungária televíziók mellett a NIF és a NEEM honlapjait. Persze van még jó néhány ahol alternatív hírek, s az igazság részletei is megtalálhatóak. Ám most pár sorban összegezném a lényegi tudnivalókat, amit a fősodratú csak nagy vész esetén mutat be!

A legtöbb nyugati államban olyan politikusok vannak hatalmon, akik nem ismerik, vagy rosszul ismerik a történelmet. Márpedig ha a történelem – mint tanítómester – nincs jelen a tudatukban, akkor a döntéseik hibásak, s ez látható ma! A fősodorhoz tartozó médiumok a független tájékoztatásra egyáltalán nem törekszenek, mert számukra a »megrendelők« a legfontosabbak, s azok pedig a politikai korrekt hamis világának a manipulált híreit követelik meg tőlük rejtetten vagy nyíltan. A Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) és az összes globalista szövetségeseik (Világbank, IMF, BIS, BlackRock, stb.) világuralmi programja mégis megismerhetővé vált az egyszerű emberek számára. Ezek a „cégek” a legnagyobb fenyegetés az értékrend alapú gondolkodásra, s az egész emberiségre ma. Hiszen a politikai korrekt szellemében készült hírekben nem az a lényeg, ami történik, hanem az, hogy azt, ami történt, hogyan tudják úgy bemutatni, hogy a közemberek fejében lévő hamis tudást megerősítve szavazókat szerezzenek annak a pártnak, amely leginkább alkalmas a globalista világ kiszolgálására. S ez vált általánossá a médiában.

Sajnos nyugaton és keleten is úgy nőttek föl generációk, hogy abban élve elfogadták az „egyedüli üdvözítő utat” lehetőségnek. Keleten a marxizmust, Nyugaton a kapitalizmust hirdették meg az egyetlen helyes útnak, és most azzal kénytelenek szembesülni Nyugaton, – amit mi itt a volt szovjet gyarmatokban már egyszer megtapasztaltunk -, hogy az is egy hamis út, aminek a végén a káosz található. Ezzel szembesülni egy katasztrófa. Ahogyan tragédia volt a magyar társadalomnak is a szocializmus igazi arcának meglátása, Annak az összeomlását is nehezen élte meg az átlagember, de most azzal szembesül, hogy a másik oldal is tragédiába visz minket. Nem is akarják elhinni, s ezért ragaszkodnak görcsösen a demokrácia nevű „álságos pártszínházi” előadásokba!

Azt pedig, hogy a pártok valójában egygyökerűek, végképp hihetetlen a számukra, mert az eddigi ismereteiknek ez, teljesen ellentmond. Pedig például Yuval Noah Harari, a WEF emberellenes programjának egyik építésze és Klaus Schwab tanácsadója arról beszélt, hogy a mesterséges intelligencia hogyan fogja helyettesíteni az emberi faj nagy részét, s hogyan teszi feleslegessé a pártokat is. Azt állította, hogy a közvéleménynek fel kell készülnie arra, hogy a gyorsan fejlődő technológia uralni fogja a munkaerőpiacot, de még a politikai történéseket is. Ez pedig vagy óriási munkanélküliséget, vagy a feleslegessé vált emberiség jelentős részének a kiiktatását vetíti előre. Ismerve a WHO vezetőjének a múltját ez a kiiktatás nem is lesz túl bonyolult….Tehát a pártok is kuka?

Ezért kell a tények agyonhallgatása, az eltérő vélemények kizárása a nyilvánosságból. Ezért kell a Nemzetegyesítő Mozgalomnak még a létét is elhallgatni, rövidített nevét (NEEM) pedig valamiféle indiai gyógyfogpaszta reklámmal összehozni. Egyébként a Kárpát-medence országai kulturálisan és mentalitásban közelebb van a Kelethez, mint a Nyugathoz, azonban a sajátos nyelvünk és gondolkodásunk miatt az uralkodó nézetekbe nem tudunk beilleszkedni, mert a józan magyar paraszti ész, átlátja a mai hamisságokat. Csak nem akarnak erről a média szakemberei beszélni, mert nem illik, sőt a pénzpóráz kapcsán még veszélyes is, hiszen ha az igazságot írnák meg, akkor felkopna az álluk! Ahogy veszélyes ma az atomháború rémével ijesztgetni a közembert, sőt magát az orosz elnököt is, ugyanúgy veszélyes a fősodratú média hazugságait, elhallgatásait, hamis hírelemzéseit leleplezni, mert akkor kívül kerül a szerző a „mézes-bödönön” sőt állástalan páriává válik. Így csak nagyon kevesen merik ezt bevállalni!

Pedig, ha a demokráciának csúfolt előadásnak nem lennének nézői és négy-ötévente még egyalkalmas-résztvevői sem, akkor az egyszerűen elhalna. Ám a legtöbben úgy tekintenek a politikára, mint egy foci meccs. Drukkol valakinek, a másikat meg szinte gyűlöli, s ez vezetett ehhez a mai kontraszelekcióhoz. S a döntési pozícióba került pártkatonák nem is tudják, hogy van a párton kívül is élet! Azt, hogy a párt szó „részt” jelent, arról meg végképp nem hallottak soha. Utánanézni pedig nem kifizetődő!

Így lesznek a pártérdek – magyarul a részérdek – képviselői, s ezzel a nemzet árulói! S mi lenne, ha csak valóban pártonkívüli nemzettagra szavaznának az emberek? Talán azzal be lehetne előzni Hararrit, aki nem véletlenül főtanácsadó és egyetemi tanár Izraelben!

Persze ezt már megpróbáltam 2018-ban is terjeszteni az emberek között, de csak a pártok hallották meg, s azonnal ki is lépett jó pár kommunista a pártjából, s függetlenként indult az önkormányzati választásokon. Ám az igazi pártonkívüli nem ilyen köpönyegforgató, nem független, hanem nagyon is függ a magyar erkölcstől, a magyar alkotmányosságtól, s ismeri a a focimeccs lényegét. Gólt nem lehet a nézőtérről rúgni, csak igazolt játékosként, s csak a pályáról!

A címben feltett kérdésre tehát csak ennyi a válasz: CSAK ÖNSZERVEZŐDŐ HELYI KÖZÖSSÉGEK KÉPESEK JÓ IRÁNYÚ VÁLTOZÁST HOZNI A SZÁMUNKRA!

Az hogy, Budapesten egy nagyon egyszerű pártonkívüli elindult a főpolgármesteri címért, jelent ugyan némi áttörést, de nem sokat. Az emberek a nagyhangú, hazug, megélhetési pártpolitikusokat fogják támogatni, s nem egy jószándékú egyszerű magyart. Egy „Kovács Jánost”, aki május elsején a Nyugati téren várja majd a jelőlőket azért, hogy legalább szembesíteni tudja a pártokat az ígéreteikkel, s nem is nyer de legalább bizonyítsuk be, hogy nem mindenki dől be ennek az oszd meg és uralkodj rendszernek!  S a fősodratú média pedig agyonhallgatja Jánost, s így nem is fognak tudni róla a szavazópolgárok. Hiszen nincs mögötte NER-es múlt, de vörösbáró sem volt, így a média átnéz rajta. Nos ez a legfőbb bizonyítéka annak, hogy a demokráciának nevezett politikai pártszínház mennyire hamis. A nézők pedig mennyire naivak. Végtelenül naivak, s így is fognak szavazni.

A szerző közjogász, nemzetegyesítő sm. és szóvivő az egyetlen szolgáltató pártnál

Vélemény, hozzászólás?