Gondolatok

Most így lesz a NEEM-ből IGEN!

Régebben az IGEN-ből lett a NEM! S az elvtársi „konyecből”: Horn elvtársi uralom!

Sokan nem tudják, hogy a nemzetünk egyesítésében munkálkodik 12 önzetlen, jó magyar ember, vagyis a pártok feletti hazában tevékenykedik.

„Írni arról kell, ami nincs, mert ami nincs az vallom lehetne, erre tanít a bilincs, az ami van muszáj szerelme” Ez a versrészletet mutatja meg világosan, hogy azt kellett létrehozni, ami nincs! Ezért lett megalakítva az erőszakra és a korrupcióra határozott NEEM-et kiáltó Nemzetegyesítő Mozgalom, amely csak a Nemzetünk pártok fölötti egységesítésében látja a jövőt! Agyonhallgatják és sehol nem kapnak lehetőséget a megszólalásra!

 

Céljuk akkor válik népképviseleti valósággá, ha minden falun és városon önszerveződő nemzeti közösségek, szellemi kalákák jönnek létre! Olyanok, mint egykor maga a Nemzet, vagy nem régen a polgári körök. Mert nem a tüntetések, nem a petíciók, hanem a pártonkívüli Nemzet képviseleti jogának érvényesítése a céljuk! „MERT AMI NINCS AZ VALLOM LEHETNE…”

 

Sőt már van is, mert ez a Nemzetegyesítő Mozgalom, akik segítenek minden falun és városon, ha hívjátok őket! Csak kattintsatok rá a Neten! De csak akkor, ha akarjátok a jó irányú változást! A fenti versrészletet Utassy József írta, s ezt szoktam idézni, ha valaki azt mondja, hogy nem lehetséges egy olyan párt, amelyik nem árt, mert sokak szerint: minden PÁRT csak ÁRT!

 

Ez ugyan igaz, de a Nemzetegyesítők magára a pártokráciára

is NEEM-et mondanak, mert a NEEM párt a közjóra, az igazságra és a mai két szekértáboros reklám-demokráciából való kiútra mondanak tisztességes IGENT!  S főleg a magyar Nemzetünk egyesítésére! Ha segítség kell, úgy nyugodtan hívj! 70/3603595

 

A BŰNPÁRTOKRA NEM szavazok, de a NEEM pártra IGEN!

Nem fűzhetők pénzpórázra, s ezért nincs is „ajtója” a Nemzetünk egyesítőinek!

 

Vélemény, hozzászólás?