Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Van-e lehetőség a jó irányú változásra?

Most éppen a koronavírus segít hozzá bennünket, hogy felismerjük a lényeget! Folyamatosan idomítanak minket, hogy fogadjuk el az új világrendet, ahol a szakértők, tudósok – vagyis a „profi és elit” politikusok irányítanak majd mindent! Az emberiség ugyanis szereti a megszokott dolgokat, a rutint, a biztonságot. Ezért is működik évek óta a reklám-demokrácia.

Ám lassan már erre sem lesz szükség, mert az valójában csak egy politikai terméket felmutató pártszínházat látunk, ahol a szövegkönyvet és a rendezőt is a bankárkaszt határozza meg! A sok tőlünk beszedett pénzt felemésztő pártszínházi produkció pedig kizárólag arra jó – ahogy a reklámok is -, hogy a szavazókat a megrendelő szerinti hazugságokat biztosító irányba terelgesse, s azzal megszerezzék a szavazatát!  Azonban már az átlag magyar is jól tudja, hogy kifejezetten a józan eszükkel szemben, sőt legtöbbször a kisebbik rosszra szavazva járunk el a szavazófülkében, ha egyáltalán részt veszünk ezen a jól megírt és megrendezett pártszínházi előadáson. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy minden reklám és pártszíndarab arra is szolgál, hogy a választói akaratot átalakítása mellett átformálják a népi műveltséget, s ezáltal szerezzék meg az általuk futtatott újabb és újabb pártnak a közhatalmat. S ha a nép rádöbben, hogy nem a választóikat képviselik a „pártképviselők” akkor viszont az arcukba fogják vágni: TI VÁLASZTOTTÁTOK MEG ŐKET!

 Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy vagy kivonul valaki a társadalomból és magára hagyja nemzettársait, vagy felismeri, hogy létezik menekvés ebből a pártszínház csapdából. Nem lenne szabad elfelejteni, hogy minden PÁRT csak ÁRT – s ezt a pártjelöltek az elmúlt sok-sok évtized alatt bebizonyították! A hazai politikai palettán azonban ma, létezik egy agyonhallgatott párt, amelyik nem saját tagjait fogadja be jelöltként, hanem az ún. helyi, választókerületi követeket részesíti támogatásban önzetlenül! Ez a párt ugyanis pontosan azért jött létre – kizárólag a választási törvények okán – hogy a helyi közösségeknek nyújtsanak segítséget abban, hogy azok jelölhessenek. Ha a helyi közösség írásbeli ajánlást ad az általuk megfelelőnek ítélt, úgynevezett választókerületi követnek, aki csak pártonkívüli és tisztességes személy lehet, akkor ez a párt megbízólevelet ad annak az egyéni követ-jelöltnek. Vagyis befogadja jelöltként, illetve a saját listáján is szerepelteti valamennyit, mert csak így tudnak a helyi közösségek képviselőiként a törvényhozásba kerülni. A törvény miatt egyéni jelöltként, szinte biztosan nem sikerülne ez neki. Sajnos bármennyire is ismert a követ a választókerületben, a pártok által működtetett reklám-demokrácia miatt nem tud egyetlen helyi, hiteles személy sem akkora összeget fordítani a politikai reklámjára, hogy a bankárkaszt által pénzpórázra fűzött pártok egyéni jelöltjeit képes legyen legyőzni! Ez a teljesen szokatlan megoldás azonban a mai törvények keretén belül van, ám mégis lehetőséget ad a törvényhozásban való részvételre pártonkívülieknek is, így a helyieknek valóságos népképviseletet tud majd biztosítani ez a rendszer!

Most éppen a koronavírus által okozott társadalmi lassulás, az otthonmaradás miatti lehetőség adja meg sokunknak azt, hogy megszervezzük – egyelőre még csak az interneten – a magunk szellemi KALÁKA közösségét. Ugyanis csak egy valóban együttgondolkodó közösség képes a saját érdekeinek a védelme, képviselete érdekében meglépni azt, amiről ma írtam! Amennyiben ehhez szükséges a nemzeti minimum, úgy kezdjük el közösen a kidolgozását.  Az alábbi linkre kattintva nézzék meg együtt, s vitassák is meg a hallottakat, látottakat, s ha egyet tudnak érteni, akkor már létre is jött az a helyi közösség, amely képes lesz majd a választások hamisságát a maguk javára fordítani! Ne feledjük! Lassan már csak két esztendő marad erre a helyi önszerveződésre!

https://www.youtube.com/watch?v=OiKpOdlonyU&feature=em-uploademail&fbclid=IwAR1Glb-xe8hzxOdgka2EMYyqYmvEMAEzRkVNhvIPyb5EIsf4Hi8O_szZ8HE

A világjárvány fogságában | Kérdések, amiket fel kell tenned a koronavírussal kapcsolatban

Akinek kérdése lenne akár a videóval, akár a Nemzetegyesítő Mozgalom munkája kapcsán, csörgessenek meg nyugodtan, s én visszahívom önöket! BG 70/3603595

Vélemény, hozzászólás?