Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Mégis csak banánköztársaságban élünk!

Azt tudjuk már, hogy hadban állunk. De mostanában újabb és újabb agykápráztató hisztériák térítik el a magyar embereket a józan paraszti gondolkodástól, s tömik tele a fejüket hazugságokkal, féligazságokkal és csábító anyagokkal, hogy ne ismerjék fel a címben szereplő, egyre jobban mélyülő igazságot. Hazánkban már megjelent egy olyan új csoport is, amely Alkotmányos Ellenállás néven hirdeti az 1949 évi. XX.-as idegen érdekű „parancs-alkotmány” vissza-óhajtását! Bár az sem volt alkotmány, s humánuma szemen-szedett hazugság, ám egyre több tisztességes ember kapaszkodik bele, mert úgy érzi, hogy a Kádár rendszer számára mégiscsak élhetőbb és főleg átláthatóbb volt, mint a mai. Akkor mindenki tudta ki tagja az MSZMP-nek és a KISZ-nek, s ha nem is tartotta őket hazaáruló gyilkosnak mindenki – mert bizony sok bűnt eltitkolt a rendszer –, de azért nem beszéltünk nyíltan előttük, mert nekik kötelességük volt jelenteni mindent, ami az akkori bolsi- rendszer ellen megfogalmazódott. Azért nem lehetett őszinte kritikát gyakorolni, mert már az is elegendő volt ahhoz, hogy valakit nagyon meghurcoljanak. Ma viszont mesterségesen állítja elő a bankárkaszt lobbi-tevékenysége azokat az ellenzéki pártokat, akik nagyhangon kritizálják a kormányt, illetve a kormánypártokat. S a nép nem veszi észre, hogy mindent a mai „népbarát” ellenzéktől (pl. DK.) tanult el a hatalomban lévő pártelit, csak éppen túlnőtték a mestert!

A címben szereplő banánköztársaság valóban megvalósult, mert szinte minden szervezet a rendszer támogatója lett. Még az is támogatja, amelyik szavakban támadja, mert elfogadta a joghagyományunk látszatát, vagy ha nem, akkor átesik a ló túlsó oldalára és a bolsevik, vagy globalista törvényességre hivatkozik, s nem a valódi magyar alkotmányosságra! Egyesek pl. hiányolják az Alaptörvényből a „köztársaság” kifejezést, mert szerintük hiányával felszámolta a törvényes államot a Fidesz! Pedig ma is köztársaság van, annak ellenére, hogy soha nem szavazott a magyarság arról, hogy milyen államformában kívánna élni. S az 1946 évi I. törvény bevezette köztársaság, majd az 1989. XXXI. tv általi megerősítés egy teljesen hamis, a nép által el nem fogadott, a bevált történeti alkotmányunk jogelveinek nem megfelelő „törvény”. Ezért bizony banánköztársaság vagyunk ma is teljes mértékben! A Banánköztársaság alatt az olyan államok értendők, amelyekben a nép értelmi szintje nem nőtt fel ahhoz, hogy felfogja és megértse a saját közössége állapotát, annak mozgatóit, szabályait. Magyarul mondva gyerekeszűen naiv, ezért bármit meg lehet vele csinálni. Bocsánat a szóért, de a jelek szerint Magyarország népessége ma itt tart.” Így akár mit is mondanak a hírekben, sajnos bizony banánköztársaság vagyunk teljes mértékben!

(Az alábbi „elterelő hírek” a címben lévő állítást, szépen aláhúzzák!)

1/Teljesen abszurd, s részben elhallgatott hír egy gyermekrablás a de facto, vagyis ténylegesen működő intézményrendszerünk által!

(E házaspárnak elképesztő módon elrabolták a 4 hónapos babájukat!)

https://www.facebook.com/szkitamagyar/videos/2680443375370984/UzpfSTEwMDAwNDAxMjc2MDQ0NjpWSzoyNzQ3NjMyMzU4NTkwOTYz/

E magyarországi gyermekrablást úgynevezett hivatali személyek követték el Dusnok térségében 2020. január 22.-én. A „hivatalnokok” által elrabolt kisfiú, 4 hónapos, csak anyatejjel táplált csecsemő, akit magyar szülei egészségesen neveltek, és akit erőszakkal vettek el a szoptatós anyjától, mert nem tett eleget az állam adminisztrációs elvárásainak. Előzőleg nem fordult a gyámhatóság a bírósághoz, így nem lehetett idézni Slachta Margit gondolatait, amely szerint: Az állam nem tulajdonosa a polgárainak, hanem ez fordítva van! (Azért nem fordult a hatóság bírósághoz, hogy véletlenül se lehessen az ítélet ellen fellebbezni? Mert úgy nem lenne „tökéletes elterelő” e híradás?)

https://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=178

 

2/ Megjelent a hírekben a szerintem „elterelő koronavírus hiszti”, amely egyértelműen mesterséges népirtási kísérlet! Vagy a kínai túlnépesedés elleni belső-kísérlet, vagy az USA újabb biológiai fegyvere a legnagyobb hitelezője ellen. (Ezek kimondása azonban éppúgy elmarad sajnos, mint a migránsok átminősítése invázorokká, vagyis a bankárkaszt lobbistái által pénzelt muszlim hódítókká!)

Nézzük meg e témában a sorba szedett tényeket!

A Netflix véletlenül most januárban mutatta be új Pandémia sorozatát, ami a nem másról szól, mint a világot veszélyeztető óriásjárványokról.

A hírekben szereplő járvány éppen úgy fenyegeti az egész világot, mit anno a H1N1 vírus, ráadásul ez akkor tört ki, amikor Kínában sokan kezdenek utazni, mert most kezdődött az ottani újév megünneplése!

Bill Gates 2019-ben csúcstalálkozót szerveztet a pénzügyi és világelit számára, ahol koronavírussal szimuláltak egy komoly világjárványt!  (Véletlenül éppen pár hónappal a koronavírus hiszti kitörése előtt!?)

Érdekes, hogy éppen az övé az a cég is, amely az ellen-oltóanyag kifejlesztésén munkálkodik, holott a koronavírussal kapcsolatos szabadalmak (?) 2015 óta vannak a milliárdos tulajdonában. (Miért is van szükség a vírusok és nem az ellenanyag szabadalmaztatására?)

Ráadásul ez a Vuhanban tomboló járvány nagyon közel van Kína legnagyobb víruskutató intézetéhez, ahol a koronavírust is kutatják..  (Mindez aligha lehet véletlen, kérdés mit akarnak takargatni vele?)

https://www.youtube.com/watch?v=rAa2Sxhv7jM

 

NEM A MOST BEVEZETÉSRE KERÜLŐ 5 G-s NÉPIRTÁST?

Az 5 G elnevezésű létrontó, sőt népirtó eszközhálózat ugyanis úgy lett engedélyezve, hogy még azt sem vizsgálta meg szinte sehol a világon az illetékes hatóság, hogy, pl. Izraelben miért nem engedik ezt meg!

        (Kivonat a Százak Tanácsa, ill. Tanka Endre professzor anyagaiból)

Mi már tudjuk, hogy az 5 G a népességcsökkentés egyik végső fegyvere, de a hamis joglogika, amely azon a címen zárja ki az egészségügyi biztonsági vizsgálati igényét (ami egyébként az állam alkotmányos kötelessége lenne), hogy az 5 G bevezetésének időigénye azzal szemben elsődleges? Tehát nem a technika van az emberért, hanem fordítva? Ez az elképesztő hazugságözön szembe megy hazánkban, még az Alaptörvény elveivel is!

Sajnos több ezer független kutatás, már közel 20 éve bizonyítja a 4 és 5 G EMFR sugártornyok 300 – 400 m körzetén belül a rák 8 -10 – szeresre növekedését, ill. az onkológusok 10 éves állatkísérletei alapján nem cáfolható ennek a sugárzásnak kitett állatok rákos betegsége. Vagyis bizonyos „szakértők” tudatosan hazudnak azért, hogy az 5 G bevezethető legyen Magyarországon is!

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….

A háttérhatalom társadalmi bomlással sújtja a világ népességét. Ilyen helyzetben lehet-e vajon esélye az 5 G életpusztító nyomulását megállítani?

Lehetséges-e a vezeték nélküli távközlési ipar és az azt aljasul felhasználó hadiipar – politikai hatalmat is kisajátító – egyesített tőkeuralma ellen fellépni?

A magyarság azonban tudja: a történelem szilárd tendenciatörvénye az, hogy a végeredmény mindig soktényezős meghatározottságtól függ, ezért semmi sem lehetetlen!

Abban kell bíznunk, hogy a minden emberben rejlő elemi életösztön végre mégis öntudatra ébred népünkben, s felülkerekedhet az elpusztításunkra szövetkezett, profitéhes halálcivilizáció, tőkeerős aljasságával szemben.

 

Mit tehetne az egyes ember a jó irányú változás eléréséért?

Fel kellene végre ismernie a magyar lakosságnak, hogy szinte minden, ami velünk történt az elmúlt 100-150 évben, egy olyan gyakorlatot mutat, amely kétségkívül az összeesküvésnek nem elméleti eredménye!

Ilyen pl. az országunk privatizációs kifosztása, az adósságcsapda, amely visszafizethetetlen államadósságot generált és milliós létszámú devizahitelest!  Emellett a magyar értékteremtők bérrabszolgaságban való tartása az állam és a multicégek által, de ilyen a betegségügy, amit érthetetlenül egészségügynek hazudnak! Ide tartozik a nevelés ellehetetlenítése és az oktatás szétzilálása, ami a nemzteti tudat teljes felszámolását és ezzel is a tömeges elvándorlást eredményezte!

Sőt ahogy a Nemzetegyesítő Mozgalom egyik alapítója írta egyik dolgozatában: „ a  fiataljaink jövőtlenné tétele, sem a véletlen műve, hanem ugyanennek a sötét erőnek a lassú, eróziós munkája, ami észrevétlenül teszi tönkre nemzetünket, a politikai elit és a lakáj értelmiség közreműködésével. Bogár László pedig közgazdász, és azt hiszi, hogy a pénz mozgat mindent, vagyis az idegen hatalomnak a pénz, az általunk megtermelt érték kell. Nem. Nem csak erről van szó. Az általa kifogásolt erőn felüli kiszipolyozás is része a programnak, vagyis szándékosan nyomorítják meg és teszik életképtelenné a társadalmunkat, hogy ne éljünk sokáig, ne szaporodjunk, mert nekik a terület kell: a mi hegyekkel ölelt, vízben és termőföldben gazdag Kárpát-medencénk. A mi otthonaink nem hirtelen és nem is az ún. vörösiszap által fognak tönkremenni, hanem a pénztelenség, a tehetetlenség, a megújulásra képtelenség miatt fognak velünk együtt elenyészni. Hadban állunk, Honfitársaim! Csak eddig nem tudtunk róla. Sejtettük, hogy vannak bizonyos külföldi kompressziók, hiszen egy bonyolult nemzetközi kapcsolatrendszerben előfordul, hogy egy bizonyos segítségért más esetben engedménnyel tartozunk, de itt nem erről van szó: ez szigorú, egyoldalú diktátum. (Olyan, mint Trianon!)

Hadban állunk, és az ellenség legfőbb fegyvere a hazugság: átvették vezetőink felett az irányítást, akik azt hazudják nekünk, hogy bennünket szolgálnak, a gyakorlatban pedig az ellenség programját hajtják végre. Ezért nem tudunk mi talpra állni …..” (Gyirán István)

Nem akarjuk megérteni, hogy egyetlen fegyver maradt a magyar nép kezében a reklámdemokrácia által megrendezett választások! S aki a választásokon nem vesz részt, aki nem akar legfontosabb közügyekkel még a szavazófülke magányában sem foglalkozni, az átadja a hatalmat és annak minden lehetőségét azoknak a pártoknak, akik bevitték az erdőbe Magyarországot! Aki nem akarja a nemzetet újjáépíteni szinte téglánként a saját falujában, városában, az odadobja a gyermekeinek, unokáinak a jövőjét azoknak, akik megélhetési politikusként voltak először bolsevikok, majd liberálisok, s ma globalisták, vagy álnemzeti színészkedők. Az egyetlen Nemzetegyesítő szándékkal megjelent új mozgalom pedig nem engedi magát pénzpórázra fűzni, így nincs is lehetősége magát hirdetni!  S a hazai reklámdemokrácia legnagyobb örömére, épp azok nem vesznek róla tudomást, akiknek pedig erőt és támaszt tudna biztosítani, ha megszerveznék falujukban, városukban újra a polgári, vagy inkább a nemzeti köröket! Ennek elmaradása azonban lassan tény, s bizony ezért vagyunk banánköztársaság!

2020-01-28

Bene Gábor a NEEM pártonkívüli szóvivője, nemzetépítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?