Gondolatok

Kovid kacsa – Balogh Béla levele arról, hogy ő hogyan gyógyult ki koronavírus fertőzésből, Ivermektinnel

Balogh Béla Kolozsvárról Svédországba menekült, majd a kommunizmus összeomlása után egy évtizeddel Budapesten telepedett le. Számos könyv írója, youtube előadásait százezrek nézik. Az alábbi levelet hozta nyilvánosságra.

Kovid kacsa

Kedves Testvérem!
Szeretném megosztani veled saját élményeimet, saját tapasztalataimat ezzel a járványnak nevezett betegséggel kapcsolatban.
Annak idején Romániában volt Brassó mellett egy Tohan nevű városka, ahol a föld alatt fegyvergyár működött, a felszínen viszont bicikligyár, álcázásként. Ez volt a román Tohan márkájú bicikli. Az a vicc járta, hogy az egyik munkás minden nap hazalopott egy alkatrészt a gyárból, hogy később otthon összerakjon a fiának egy biciklit. Aztán panaszkodott az asszonynak, hogy akárhogy próbálja összerakni ezeket a bicikli alkatrészeket, mindig gépfegyver lesz belőle…
Nos, én is valahogy így jártam. Bő két héttel ezelőtt elkezdett kaparni a torkom, majd egyre rosszabb lett, és átment kitartó szinte folyamatos köhögésbe. Annyira rossz volt, hogy kb. 5 éjszakán át semmit nem tudtam aludni a köhögés miatt. Azután jelentkezett a torokfájás ( ami egy influenzánál inkább a kezdeti szakaszra jellemző) , és azután jött a láz, ami nem volt sok, csak 37,2-ig ment fel. Ugyanakkor volt egy sor érdekes jelenség, sorra érzékeltem kisebb fájdalmakat vagy érzékenységet a létfontosságú szervekben, vesék, máj, epe, szív, gyomor, belek. Egyik sem volt erős, egyik sem volt tartós – gondoltam, valami influenza lehet, és persze gyanakodtam a híres Covidra is. És elvégeztem egy Covid tesztet, és negatív lett.
Ekkor történt, hogy New Yorkban élő jó barátom átküldött egy fotót és egy kis videót, ami saját maga készített a saját maga által vásárolt mikroszkóppal, a saját maszkjáról, amiben jól láthatóan féregszerű fekete vékony szálak mozogtak, tekergőztek…
Mivel továbbra sem tudtam aludni a köhögéstől, gondoltam, megnézem én is a saját maszkomat, van-e benne valami… És előszedtem a lánykánk játékmikroszkópját, és megnéztem… ÉS VOLT BENNE. Nem is kevés. Na jó, ez használt maszk, lássunk egy sterilt, egyet amit még senki nem használt. ÉS VOLT BENNE. Na jó, akkor lássuk a gyermekét, a HelloKittys kis rózsaszínűt, szintén még nem használtat. És VOLT benne. Volt amelyik mozgott, volt amelyik nem, de kis langyos víz hatására több is megelevenedett…
Másnap elmentem Dr. Tóth Edithez, aki biorezonanciás géppel nagyjából bármit ki tud mérni a szervezetben. Kértem, hogy ez alkalommal csak a tüdőmre koncentráljon, mert már fáj az egész a sok köhögéstől, váladék is jön fel folyamatosan, ötödik napja, és egyre rosszabb, de a teszt alapján nem Covid.
Rámért. Nagy kerek szemekkel jött az eredménnyel:
– A gép azt írja ki, hogy 98% valószínűséggel PARAZITA.
És akkor nekem összeállt az „alkatrészekből”, de nem ám a kerékpár. Hiszen hónapok óta mondogatják, hogy a Covidot az Ivermectin gyógyítja. Az Ivermectin az állatgyógyászatban kiváló eredménnyel használt FÉREGIRTÓ.
Ha a maszkokban féreg van – többet megnéztem: volt, amelyikben csak egy, volt amelyikben 10-nél is több, és volt olyan, amit a rendőrség kapott, abból egyet láttam nagyító alatt, abban nem volt egy darab sem – szóval ha féreg van a maszkokban, és azt a féregirtó irtja, akkor ez elég egyszerű logikai lánc.
Hozzákezdtem tehát az Ivermectin kúrához, 0,4 mg/testsúly kg, azaz a 100 kilómhoz 4 ml naponta egy nagy pohár vízben feloldva, négy napig. A harmadik nap után már tudtam megint aludni, csak kétszer ébredtem fel erős köhögési rohamra, amikor tisztult a tüdőm. Azután kisebb adagra váltottam, 0,3 mg/testsúly kg, azaz 3ml naponta szintén négy napig, mindig 3 dl vízben feloldva. ( Nincs semmi különös íze) A helyzet fokozatosan és lényegesen javult. Még mindig köhintek egyet-egyet, még van olyan anyag, amit a tüdő ki szeretne dobni, de egyre ritkábban, és egyre kevesebb.
Amit még észrevettem az elmúlt év alatt, az az volt, hogy persze, hébe-hóba viseltem a maszkot, ahol nagyon kellett, de keveset, és mindig kellett kicsit köszörülnöm a torkomat, no meg az izületeim elkezdtek egy kicsit nehezebben működni. Lassabban térdeltem le, lassabban álltam fel, szóval nem volt a régi… Most, az Ivermectin kúra után teljesen helyreállt az izületek mozgékonysága is.
Én az „alkatrészeket” bizonyos módon raktam össze, lehet, másnak, vagy neked másképp is összeáll:
Ha a maszkokban férgek vannak ( és van ilyen féreg, van róla komoly kutatási anyag az International Journal of General Medicine folyóiratban: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5072536/)
és a féregirtó Ivermectin ezeket hatékonyan irtja, akkor lehet, hogy van itt még egy vírus is a háttérben, de nekem akkor ment a tüdőmre a történet, amikor bevezették, hogy a maszkot közterületen is mindenhol viselni kell, és bizony sokat volt rajtam, mert intéztem mindenfélét Budapesten is meg máshol is.
Ha az az igaz, hogy ezek szövetszálak, meg a gyártás során belekerülő apró szennyeződések, amelyek hő és statikus elektromosság hatására „mozognak”, lehet az is, de azokra valószínűleg nincs hatással a féregirtó.
Ha pedig van egy jóformán veszélytelen vírusunk, és hozzá egy parazita, ami szinte ugyanolyan tüneteket okoz, mint az influenza, és féregirtóval irtható, akkor ez nem kerülhet véletlenül annyi maszkba, ennek gyártási technológiája kell, hogy legyen. Akkor viszont szándékos. Akkor viszont mi ellen ill. miért van az oltás, amit annyira szorgalmaznak? És miért nincs engedélyezve a boncolás? Talán azért, mert mondjuk, a harmadik eset után nyilvánvalóvá válna, hogy paraziták vannak a tüdőben, és az a halál igazi oka? És akkor nem is lehetne tovább dagasztani ezt a járvány-történetet a médiában?
És mi van, ha nem is fertőző a történet? A parazita emberről emberre nem megy át csak úgy… Nyilván van valamilyen szaporodási ciklusa, lerakja a petéit, azokat is be lehet szippantani a maszkból, azért kell a min. 8 napos kúra, meg utána hetente még egy-egy, hogy semmi ne maradjon belőle a szervezetben, de amúgy nem fertőző. Egyáltalán. Nem lehet „elkapni” senki mástól. Mindenki a saját kis kínai maszkjából kapja az utántöltést?
Hát, eddig jutottam. Nem biztos, hogy minden így van. De ha valaminek kacsa formája van, tavon úszik, sárga a csőre, tollas és hápog, akkor az én mérnöki logikámnak az nagyon nagy valószínűséggel akkor is kacsa, ha minden tudós, kutató és média mást mond.
Sok szeretettel:
Béla

 

Vélemény, hozzászólás?