nincs kép
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Publicisztika Vélemény

A migráns-simogató liberalizmus elvégezte feladatát?

Dr. Bene Gábor írása

„A Pentagon egyes technológiai vezetői azzal érvelnek, hogy az ukrajnai tapasztalatok tanulságainak figyelembevétele fogja meghatározni, hogy a minisztérium hosszú távon képes lesz-e felvenni a versenyt más nagyhatalmakkal, például Kínával.”

Emlékszünk-e arra a régi vicces találós kérdésre – ami nem is vicces –, hogy: mi a különbség a kapitalizmus és a szocializmus között?  A helyes válasz az volt, hogy nincs sok, mertmindkettőt ugyanazok találták ki, az előnyeit maguknak, a hátrányait nekünk.

S milyen okai és előnyei lehetnek ma a háborúknak?

„Hatalmas lehetőséget jelent minden háború a védelmi ipar és az egész amerikai haditechnika, valamint a háborút hitelező bankárok  számára. Sok egyéb között az ukrajnai konfliktus lehetőséget nyújt az Egyesült Államok számára, hogy operatív tapasztalatokat szerezzen a kísérleti eszközök, például a csúcstechnológiás kommunikációs rendszerek használatával kapcsolatban.” – írjaMargarita Konaevet, a Center for Security and Emerging Technology elemzési igazgatóhelyettese.

Látható tehát, hogy mind az amerikai fegyver-lobbinak, mind a Putyin vezette Oroszországnak kifejezetten jó a háború elhúzódása, hiszen így minél több fegyvert tudnak kipróbálni a csatatéren. S mivel a régi harceszközök olcsó megsemmisítése az egyik cél, így a harcoló felek eladósítása is egy jól jövedelmező, extraprofitot termelő cél a bankárkaszt számára. A háború áldozatai pedig nagyon is beleférnek az új világrend (NWO) elképzeléseibe, terveibe, hiszen le kell csökkenteni szerintük a népességet 8 milliárd helyett csak fél milliárd az amit világosan felírtak az USA-beli „tanúkövekre.”

Ez a háború nem Ukrajna háborúja!

Az USA és az EU hazugságbirodalmak célja nem az ukrán emberek megmentéséről, a béke megőrzéséről, hanem a profitról és a hatalomról szól! Ám ezt szolgálja minden, még az is, hogy a volt szocialista országok a szovjet kor elavult fegyvereit adták a „saját” vezetése által is kiirtásra szánt ukránoknak, s így az ukránok vagy elmenekülnek (tiszta lesz a pálya az új-régi bevándorlóknak), vagy ott esnek el a harc mezején.

Sokan mindezt az USA világuralmi törekvéseiként látják, pedig még a világcsendőri szerepet is a bankárkaszt akasztotta a nyakukba! S lassan láthatóvá válik az is, hogy az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt, vagyis a globális, új kommunista diktatúrának a bevezető szakaszát jelenti ez a háború az egész emberiségnek! (S Kína ebben példát is mutat!)

Ennek a részei, vagy inkább előjátékai voltak globális szinten az elmúlt évek média hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, sőt az Európára rákényszerített migráció – amely szintén az eladósítást is szolgálta – úgy mint a központilag (NWO) előírt gazdasági korlátozások. S ennek a folyamatnak még koránt sincs vége, hiszen a munkahelyi zsarolásokkal megoldott „kényszeroltások” valójában a legalapvetőbb emberi jogok sárba tiprása volt, s a WHO hatalmi helyzetbe kerülésével ez a népirtási technika előtt szélesre tárulnak a lehetőségek. Mivel ismerem az USA-beli helyzetet, bátran kimondhatom, hogy a legnagyobb létszámcsökkentést nem Afrikában és nem is Amerikában tervezték, hanem Európában. A nagy újrakezdésről szóló Klaus Schwab-féle kibeszélés is a rettegést kívánja terjeszteni a fehér populáció körében, mint ahogy a nagyon is kézenfekvő hír, a taktikai atomfegyverek bevetésének mindkét oldali propagálása, de az Oroszország elleni szankciók is leginkább az elszegényítés és rettegés általánossá tételét szolgálja. Ez utóbbi technikát már kipróbálták a zsidóság tömegein is, hiszen a holokauszt folyamatos emlegetése – a trauma feldolgozásának a lehetetlenné tétele – olyan szinten fertőzte meg annak a népnek a lelkét, hogy legtöbbjük már csak gyűlölettel tud az általuk gojoknak nevezett emberekre gondolni. Mi ez, ha nem a legembertelenebb rettegés elültetés egy jobb sorsra érdemes népben, amelynek valóban nem a saját istene, hanem az ENSZ adott lehetőséget a nemzeti otthon, vagyis Izrael megteremtésére. Ám úgy tűnik, hogy a bankárkaszti maffiaréteg tanult abból, ahogy a zsidóságra hatott a rettegés, s így ezt kívánják az egész világra – legelsőként Európára – kiterjeszteni!  S azt is világosan kell látnunk, hogy a migránsok tömegei, bármikor belső háborúkhoz vezethetnek, hiszen csak meg kell hirdetnie valakinek a politikai iszlám vezetői közül a szent háborút a keresztények ellen.  S ha ez is bekövetkezik, akkor valóban kívánni fogják, sőt könyörögni fognak a fehér emberek, hogy jöjjön végre egy diktátor, jöjjön az új kommunizmus világrendje (NWO), mert a migráns-simogató liberalizmus elvégezte feladatát.

Vajon mindenki akarni fogja az Új Világrendet?

Ha nem is sikerült a bankárkaszt lobbistáinak a Szovjetuniós kísérlete, nem hagytak fel a próbálkozással! S mára a Kínai Kommunista párt már kikísérletezte azt, hogy miként lehet teljesen sakkban tartani a népességet egy hatalmas országban is.  Bevezették a kreditrendszert, amely teljes tagadása az emberi jogoknak és a piacgazdaságnak. Fő irányvonaluk a globális kontroll. Persze ezt már az 50 éve megalakult Világgazdasági Fórum (WEF) a globális bankárkaszt gátlástalan tőketulajdonosainak találkozásain kidolgozták, hisz ott, az  üzleti élet és politika pénzcsinálta vezéregyéniségeit tömörítik. Nyilatkozataik ma már nem is titkoltan az új kommunizmus eszmerendszerét mutatják fel. Minden eddigi híresztelésekkel szemben a gazdaságba való  állami beavatkozás és az elitista kollektivizmus a legfőbb jellemzői annak a gondolkodásnak, amit ezek a gátlástalan lobbisták kidolgoztak, s a gyakorlati megvalósításán ügyködnek!

8 jóslat a világ számára 2030-ban?

A WEF által 2016-ban kiadott könyv, valójában egy forgatókönyv. Egy olyan terv bomlik ki belőle, amelynek végrehajtása már nem nevezhető „összeesküvés elméletnek” mert a gyakorlatban valósul meg, s nap mint nap érezhetjük a hatásait!  Drasztikusan felgyorsult a világ és a „Globális Jövő Tanácsai” előrejelzései szerint a magántulajdon és a magánélet a következő évtizedben megszűnik. Mintha a hazánkat tönkretevő kommunista szlogenekkel találkoznánk újra, csak ez most nyugatról gyűrűzik be. Ez az államosító új kommunista eszme nekünk magyaroknak – és a kelet-európai országoknak – hatalmas figyelmeztetés.

A WEF  tervei szerint a fogyasztási cikkek sem lennének többé magántulajdonban. Az áruellátást a szociális kreditpontrendszer szerint arányosítanák, s így a kínai minta követése valósulna meg, vagyis Orwell álmát többszörösen túlteljesítenék az alábbi 8 pont szerint :

  • Az emberek semmit sem tulajdonolhatnak. Az áruk vagy ingyenesek lesznek, vagy az államtól kell kölcsönvenni.(Ezért megy a feltétel nélküli alapfizetés propagandája is!)
  • Az  USA többé nem lesz a vezető szuperhatalom, de néhány ország dominál majd.
  • A emberi szerveket nem átültetik, hanem kinyomtatják.
  • A húsfogyasztás minimálisra csökken, divattá (kötelezővé?) teszik a vegetarianizmust.
  • Az emberek tömeges kitelepítése fog végbemenni a menekültek milliárdjaival.
  • A szén-dioxid-kibocsátás anyagainak globális árát rendkívül magas szinten határozzák meg.
  • Az emberek felkészülhetnek a Marsra költözésre, az idegen élet megtalálására.
  • A nyugati értékek, az emberi jogok eltörlését a töréspontig tesztelik.

Valóban ez vár ránk és a gyermekeinkre, unokáinkra?

Ébredjünk fel magyarok, mert mindezek ellen csak egy önszerveződő magyar nemzet tud fellépni!

Értékrend alapú, szkíta erkölcsiségű, helyi közösségek nélkül, nem lesz magyar nemzet! S abban hiszek, hogy minden falun és városon vannak olyan magyarok, akik képesek közösséget szervezni a jövő érdekében, s képesek olyan szellemi kalákák létrehozására, amelyek akár önvédelmi egységként is tudnak majd működni, ha szükség lesz rá!  S szerintem a hazai zsidóságot is érdemes lenne már felébreszteni, mert akik itt érzik  jól magukat és nem élősködők, felismerhetik, hogy nem mi vagyunk az ellenség hanem azok, akik ezt kitalálták és az antiszemitizmus vádját szajkózzák!!

A szerző közjogász és nemzetegyesítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?