nincs kép
Jegyzet Publicisztika

A multikat kell adóztatni

Ha még mindig vannak milliárdok a globalista befektetők támogatására, akkor ha ezt a pénzt megvonjuk tőlük bele lehet fektetni a saját,a magyar ipar helyreállításába és újjáépítésére.
Abból a kínaiaknak adott 62 milliárdból hány malmot, vagy üveg, drót, stb gyárat lehetett volna újra beindítani?
A hódítás nyugatról érkezett, az új vallással, mindenki tudja, hogy miről szóltak a keresztes háborúk, mit csinált az inkvizíció, és hogyan lettek nálunk hirtelen „egyházmegyék”, majd azokból vármegyék, élükön a püspökökkel és szedték be az egyházi tizedet. A szabad földművesekből szabad várjobbágyok lettek, majd elvették a szabadságukat, utána földjüket is, és ahogy őket megfosztották az önellátó képességüktől, azt teszik velünk most állami szinten.A vége a teljes kiszolgáltatottság és megadás, önfeladás, nem csak nemzeti öntudatunkat,de már az országunk földjeit is elveszítjük!
A multikat kell adóztatni, a támogatásuk helyett a kicsiket támogatni, és megtartani, és semmiképpen nem engedni hogy megszűnjön a készpénz!
Az EU nak és NATO nak pedig nem vagyunk tagjai, ezek a szerződések felfüggeszthetők, előbb a NATO-t kell,mert ez a nemzetbiztonsági veszély, és emiatt kell Ukrajnát támogatni.Ördögi körbe kerültünk, amit a váltópártok bábkormányai hoztak létre,mert a szabadulás feltétele az önellátás lehetne, de ksizolgáltattak minket a globális ellátó láncoknak, mi csak piac vagyunk, veszünk mindent,mert nincs semmink amit eladhatnánk.
Ennek az lesz a vége hogy bogarakat és műhúst fognak etetni velünk,mert nem lesz más, és nem marad földünk élelmiszert termelni!
Egyik kormány se a mi érdekeinket szolgálja ,de ezzel visszamehetünk százéveket is!
De a legnagyobb kárt a kommunisták okozták és az ő utódpártjaik, élükön a fideszzel és elődpártjaival, karöltve az MSZP vel és elődpártjaival….
A „demokraták” ! Ők a globalista elit kiszolgálói.
A változás és a Birodalom bukása nem itt fog elkezdődni hanem Afrikában van rá esély, a „harmadik világ” országaiban, ahol még nem olyan régi a „demokratizálás” és agymosás, mint nálunk.

Vélemény, hozzászólás?