Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Jegyzet Publicisztika

A MINISZTER ÚR NAGY HUMORISTA….

Bene Gábor írása

Márki-Zay Péter szerint marad a kerítés, sőt ezt megfejelte az alábbiakkal: „Mi nem váltogatjuk az ideológiánkat, mint az alsóneműt, nem építek fasiszta államot, nem mondok náci beszédet.”

Vajon tudja-e az egykori miniszterelnök jelölt, hogy a nácik nem jobboldaliak, hanem baloldali szocialisták voltak, csak sokkal nemzetibb jelleggel, mint a nemzetellenes Szovjetunió?

Vajon tisztában van-e azzal, hogy a nácizmus teljesen egyedi volt és csak Németországban és csak az „übermensch” jegyében létezett?

Tudja-e azt is, hogy azért keverik a közbeszédben a fasizmust és a nácizmust – ami teljesen más ideológia – mert Sztálin kiadta az általa kitalált antifasisztáknak, hogy ne használják sehol azt a szót hogy nemzetiszocialista, mert akkor összekeverhető lesz német és a szovjet szocializmus?

Valószínűleg nincsen ezen ismeretek birtokában, mert különben nem használta volna a mai magyar helyzetre ezeket a kifejezéseket! Hazánkban ugyanis pénzdiktatúra van, melyet egy lobbidemokrácia takar el. Hiszen az 1939 augusztus 23-án megkötött Ribbentrop- Molotov paktum óta tudhatjuk, hogy eredetileg Sztálin nem Hitlert akarta partnerül, hanem az angolokat, akik azonban elutasították. Ezért fordult a németekhez és azért végeztette ki a Vöröshadsereg teljes felső-vezetését, hogy megnyugtassa Hitlert:nem kell kétfrontos háborút vívnia. Ám a világot már akkor jelentős mértékben uraló pénzdiktatúra bankárkaszti elitje gyorsan meggyőzte Sztálint arról, hogy jobban jár, ha a Lengyelországot elosztó titkos záradéknak a megvalósulása után rövidesen, megtámadja Adolf Hitler államát. Ahogy Nyugat-Európa lerohanása után katonailag meggyengült a német gőzhenger, Sztálinnak azonnal támadnia kellett volna.

Vagyis Hitler megelőző támadást kezdett az akkor „szövetséges”

Szovjetunióval szemben, hiszen Sztálin napokon belül megindította volna a seregeit. Milyen érdekes, hogy erről nem igen lehet hallani sehol, mert a pénzdiktatúrának nem ez az érdeke, hanem az, hogy az emberek azt a változatot ismerjék amit ők diktálnak.

 

Eleinte magam is támogattam Márki-Zay polgármesteri ambícióját, mert úgy láttam, hogy az addigi Fideszes városvezetés nem volt teljesen Hódmezővásárhely barát. Ám attól kezdve, hogy még a DK-val is szövetséges lett – amit persze azok meg is „háláltak” neki – jóval kritikusabban látom a működését. Legutóbb ezt nyilatkozta: Magyarországnak és az EU-nak is tennie kell az illegális migráció ellen, az embercsempészeket sem lehet szabadon engedni, „nem lehet migránskötvényekkel körözött bűnözőket és terroristákat behozni”, csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez.

(Állításainak csak az utolsó részét vizsgálom mert a többi korrekt.) Vagy nem érti Péter, hogy az EU a gyarmatosításunk egyik eszköze, vagy csak naiv és nem veszi észre, hogy az EU ügyészség az utolsó morzsáit venné el hazánk szuverenitásának. Ha nem érti meg, hogy egyenlő távolságot kellene tartani valamennyi párttól és kizárólag a Nemzet újjáépítése tudná a pénzdiktatúra (politikai váltógazdasága) vagyis annak hamis „demokrácia maszlagától” megvédeni hazánkat, akkor sajnos el kell viselje az ellene fellépők karaktergyilkossági kísérleteit. (Amely mindkét irányból zúdulnak rá, csak nem akarja érzékelni. Vagy valóban nem veszi észre?)

Pedig bizonyos kérdésekben egészen pontos az értékítélete: „A Fidesz minden befogadási kvótát túlteljesített, az akkumulátorgyár-invázió érdekében irdatlan mennyiségben hoznak be migránsokat” – közölte legutóbb majd hozzátette: „százezrek vándoroltak ki az országból…”

A kivándorlás sajnos igaz, s annak legfőbb okai szerintem a következők: 1/ Nincs nemzeti nevelés az iskolákban, mert a tanári gárda sajnos erre nagyrészt alkalmatlan, s csak a bérekért hajlandók tüntetni, s közben megfeledkeznek arról, hogy a diákoknak nemzeti és erkölcsi mintát is kellene adni, s utána követelni a fizetésemelést!

2/ A kivándorlás második és talán legjelentősebb oka a devizahitel. Ezt a csalást azért nem szankcionálhatta a kormány, mert nem ők vannak hatalmon, hanem a nemzetközi bankárkaszt és a nagytőke. Az általam „pénztáros Lőrinc” jelenségnek nevezett ügy, ennek a függvényében értékelhető csak, mert a szocializmusnak hazudott államkapitalista rend után a magánkapitalista rendszerben csak így tud hatalmon maradni bárki, tehát a „közpénz” ezért veszíti el a közpénz jellegét. Vagyis a második ok az erkölcstelen hatalmi rend, amely a magánkapitalista struktúrában nem is lehetne másmilyen. Ezért ne higgye el senki az ellenzék hazugságait, hiszen nekik is teljes mértékben ki kellene szolgálniuk a tőkeérdeket: ellenünkre.

3/ Az a trend – amit mind az ellenzék, mind a kormány nyomat az EU pénzek kapcsán – teljesen hamis, mert azzal, hogy leépítettük a magyar ipart és ezzel a mezőgazdaságot is kiszolgáltattuk a nyugati tőkeérdeknek, elveszítettük a gazdasági függetlenségünket, vagyis azzal együtt a politikait is, mert aki fizet: csak az kérheti a nótát! Így a mai ifjúság abban a téveszmében él, hogy csak a pénz és a vagyon jelentheti számukra a célt, s közben nem veszik észre a természet és a társadalom teljes tönkretételét a divatossá tett pénzdiktatúra által.

Márki-Zay Péter megjegyezte még azt is, hogy Soros György egykor támogatta a Fidesz kampányát, de akkor erre senki nem figyelt fel. Most viszont a „guruló dollárok” hatalmas médiatéma lett, s ezzel akarják őt teljesen lejáratni, pedig a külföldi támogatást éppen a Fidesz kezdte bevezetni anno a Soros pénzek elfogadásával. Végül leszögezte, hogy kampánypénzek ügyében: semmilyen törvénysértést nem tártak fel, ezért vegyenek példát erről”.

Remélem elolvassa soraimat mindkét oldal, s elgondolkodik rajta! 

Vélemény, hozzászólás?