Kép nélkül
Gondolatok Jegyzet Publicisztika

A Duna aranykincse

Valakik „letiltanak” engem?

Sajnos tudom, hogy bizonyos helyekről már régebb óta nem kapok anyagokat, mert valamilyen „csoda” folytán a címemről visszamennek, egyesek szerint „lepattannak” a levelek.

Valójában nem tudom, hogy a Kanadában élő barátom miért lehet letiltva a velem való levelezésről, de az tény, hogy már régebb óta nem kapok tőle semmit. De legalább most megtudtam az okát.

Szerencséra a magyar kreativitás megtalálja a megoldást, s egy közös barátunktól megkaptam azt, amitől a jóakaróim el kívántak zárni. Az egész levelet azért adom közre, hogy ne csodálkozzon senki, ha valami hasonló fordul elő vele is!

Barátom!

Ha tudod, juttasd el az alanti cikket Bene Gábornak.

Úgy látszik le van tiltva, mert visszajött tőle az elküldött cikk.

Köszönettel: Szabolcs

Kedves Gábor!

Érdeklődéssel néztem a börzsönyi aranyról készült videót.

Néhány évvel ezelőtt foglalkoztam is az arannyal.

A Holló című kiadványunkban írtam is róla.

Egy másik, hosszabb cikkemet nem találom, de ha meglesz küldöm!

A DUNA ARANYKINCSE

A Trianonban elrabolt kárpátaljai, Beregszász melletti Nagymuzsaj község határában egy régi aranybányát nyit meg újra egy cég. Ezek a legmodernebb, nem mérgező, pofon egyszerűnek látszó módszert alkalmaznak. Ehhez nem kell más, mint egy kőzúzó malom, centrifuga, víz és energia. Először a régi bánya meddőhányójának anyagát használják fel, mielőtt megnyitnák a régi bányát. Ám annak nyilván sokkal kisebb a fém tartalma, mint a bánya termékének, de úgy látszik, hogy még az is nyereséges lesz.

Terveik szerint a meddőhányó anyagát megőrlik és a homokszemcse nagyságú őrleményt vízzel hígítva, áteresztik a centrifugán. Miután a fém szemcsék sokkal nehezebbek a víznél és a kőnél, így könnyen elválnak egymástól. A különváló fémet már el lehet küldeni feldolgozásra az olvasztóba.

Ez aztán szenzáció!

Ilyen egyszerű, olcsó módon hozzájutni az értékes arany és más fémekhez, nagyszerű lehetőséget nyújtana a Duna menti homokban rejtőző aranykincs hasznosítására.

Nagy Béla úr egy hosszú tanulmányban foglalkozott a magyar föld aranykincsével. Ezt olvasván nyilvánvaló, a mi kis trianoni hazánk még mindig igen gazdag a hasznosan kitermelhető aranyban. Egy részlet tanulmányból:

1933-ban jelent meg Szádeczky-Kardoss Elemér német nyelvû Kisalföld monográfiája, melyben a terület fúrásaiból és árkolásaiból származó anyagok vizsgálata alapján, a Kisalföld alatti dunai hordalékban 1 millió kg aranyat prognosztizált.”

http://www.termeszetvilaga.hu/

Ha ehhez hozzáadjuk a Duna alföldi szakaszának arany tartalmát, óriási számokat kapunk. Talán jó volna behatóan foglalkozni ezzel a lehetőséggel is…

A centrifugás megoldással hatalmas távlatok nyílhatnak meg a magyar vállalkozók számára..

Egy cégnek bánya engedélyt kell kérnie, mert gép használathoz szükséges. Egy kis centrifugát már néhány ezer dollárért is lehet kapni.

A bánya megnyitását, a meddőhányókból eredő jövedelemből lehetne fedezni…

Baráti üdvözlettel

Szabolcs

Honlapjaink:
English: 
www.hungarianhistory.com

Magyar  magyarcorvinuslibrary.

Blog: corvinuslarmafa.blogspot.ca

Ám az ügynek nincs vége, mert  a közvetítő közös barátunk Attila, aki a NEEM egyik alapítója, az alábbiakat írta – mint egy lakmuszpapírként – ezen „aranyos ügy” kapcsán a miniszterelnöknek!

Kedves Viktor!

Nem mindennapi ajánlattal él ez az ember, akit az alábbi videóban hallhatunk.

Óriási munkabírással, szakmai tudással rendelkezik.

S időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, a HAZA szolgálatára ténykedik régóta, de még nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik.


Légy szíves nézd meg ezt a legfrissebb vele készült beszélgetést.

Hívd meg magadhoz mielőbb és kezdjétek el a hasznosítás beindítását, mert ez óriási kitörési esély a számunkra, hiszen a bánya megnyitásával kiléphetünk a bennünket nyomorító adósságcsapdából!


Győződj meg róla személyesen, meddig juthatunk
el az ország jövőjének gazdasági, anyagi függetlensége megalapozásával?

Kellő hozzáállás esetén utolérhetjük, sőt lepipálhatjuk az arab sejkségeket!

Felszámolhatjuk véglegesen a létező hazai szegénységet!


Sok sikert
és üdvözöllek:

Attila (PAÁ)

Íme a link:  

https://www.youtube.com/watch?

Vélemény, hozzászólás?