COVID-19 Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Ez már darwinizmus a javából.

Semmi sem akadályozhatja meg a megfelelő szellemi beállítottságú embert abban, hogy elérje célját…..” (Thomas Jefferson)

Elegem van már a COVID-ból, mert az elmúlt időszakban csak az „létezett”, csak arról lehetett hallani. Nincs már türelmem hozzá, mert az elcsalt, vagy inkább meghazudtolt demokrácia egyik legleleplezőbb borzalma volt ez, s a gyógyszerlobbi és a politikai elit teljes lelepleződése.

A SARS-CoV2 kifejezetten arra a vírusos biofegyverre utal, amely már két éve szinte kihalt. Ugyan sok-sok koronavírus létezik még, amelyeknek a közös jellemzőjük az a bizonyos tüske. Mindezek a légúti vírusok a száj- és orrnyálkahártyán keresztül jutnak be a szervezetbe. Mindannyian ki voltunk és a jövőben is ki leszünk téve ezeknek, azonban a SARS-COV-2 és minden ciklusa továbbra is körülbelül 0,003 százalékos fertőzési halálozási arányt mutat.

Egyébként a tapasztalat szerint szinte minden légúti vírus néhány hónap alatt kifutja magát. A nagy terv – amit persze konteo-nak fog nevezni minden ellenérdekelt – arra irányult, hogy akit csak lehet megijesszen, majd a világ 80%-ának beadják az igazi biofegyvert, amit már régen kikísérleteztek, de nem a SARS-COV-2 ellen. Ez egy hatalmas biznisz, amely könnyen vezethet egy olyan tömeges népirtáshoz, ami eddig semmi máshoz nem hasonlítható.

Hogyan is hivatkozhat még valaki az úgynevezett PCR „tesztre”? Ugyanis rengeteg hamis pozitív eredményt és általános pontatlanságot bizonyítanak újra és újra, ám az egészségügy egyszerűen nem vesz erről tudomást. Vagy ez sem egészségügy, hanem betegségügy?

Most egy olyan cikkre lenne szükségünk, hogy az mRNS-t hordozó nanolipoproteinek hol kanyarognak, és milyen károkat okozhatnak, de erre szerintem még várni kell, mert akik ezt leírhatnák, azok vagy félnek, vagy nem jutnak közzétételi lehetőséghez. Egyébként a Lipid alapú nanorészecskék fejlesztése mint a személyre szabott terápia lehetősége is felmerült már, mert az ember nem tud beletörődni abba, hogy az Isten alkotta világot nem érdemes felülmúlni, mert akkor váratlan dolgok történhetnek!

Amit nekünk, embereknek feltétlenül tudnunk kell az, hogy a COVID-19 fertőzések listáján vannak, olyan személyek akiket beoltottak? Bizony ezt személyesen is megtapasztaltam egy éve, s nem is értettem, hogy ha az oltottak is megkapják, sőt ők még betegebbek, mint én, akkor mi értelme lehet a vakcina beadatásának?

Vagyis lehetséges az a feltevés, hogy az igazi probléma maga a vakcina?

A közelmúltban azt találták a kutatók, hogy a beoltott emberek több mint 1 év elteltével is termelnek tüskefehérjéket. A tüskefehérjék az elhunyt beoltott emberek nyirokcsomóiban is megtalálhatók. Ezek a tüskefehérjék véralvadást okoznak.

Mivel a messenger RNS vakcina minden sejt DNS-ét megváltoztatja, a tüskefehérjék mindig a test minden sejtjében termelődnek.

Nem akarom az oltott embereket megijeszteni, de sajnos a véralvadás veszélye folyamatos. Valahogy méregteleníteni szükséges a szervezetet és erősíteni az immunrendszert, hogy megküzdhessünk ezekkel a természetellenes fehérjékkel. Állítólag az Ivermectin blokkolja az ACE2 receptorokat, hogy kötődjenek a tüskefehérjékhez, és az segít a szervezet méregtelenítésében.

Sok orvos manapság a COVID-19 fertőzések és védőoltások utáni legyengítő állapotot a vírusnak és az oltás után is jelenlévő tüskefehérjéknek tulajdonítja. Az újabb kutatások különböző szervekben jelen lévő tüskefehérjéket találtak, amelyek gyakran szerepet játszanak a környező szövetek gyulladásában és károsodásában.

A COVID-19 fertőzésben elhunyt 47 ember mellkasi régiójából vett boncolási mintákon végzett vizsgálat során tüskefehérjéket találtak a zsírsejtekben. S e zsírsejtek a szervezet anyagcseréjét is szabályozzák, és a zsírsejtek működési zavara anyagcsere-betegségekhez, köztük gyulladásokhoz és cukorbetegséghez vezethet.

A legújabb kutatások szerint úgy tűnik, hogy a SARS-CoV-2 célpontja különösen a herék. Ha ez igaz, akkor ez már nem (összeesküvés) elmélet, hanem egyenesen gyakorlat. Mégpedig a népirtásra irányuló gyakorlat! Egy preprint tanulmány megállapította, hogy a herék, a spermiumtermelés helye a vírus replikációjának tartálya. Ez kockázatot jelenthet az egyén spermatermelésére.

Egy kínai tanulmány viszont egyértelműen tüskés fehérjéket talált öt ember heréjében, akik a COVID-19 fertőzés után haltak meg. Az érintett szövetek felelősek a sperma sejtek képződéséért, és helyette gyulladás, károsodás és degeneráció jelei voltak tapasztalhatók. Ezek az eredmények korrelálják a herék károsodását és a spermatogenezis lehetséges károsodását a tüskefehérje jelenlétével. A spermatogenezis a hím herében indul meg a pubertás kezdetével, s ha károsodás történik a vakcina beadás eredményeképp, úgy a népirtás törvényi tényállása fennállhat!

A vizsgálatok kimutatták a SARS-CoV-2 vírust és annak vírus RNS -ét a fertőzést követően a spermában. Ezek gyakran a spermiumok számának és motilitásának csökkenésével járnak, ami arra utal, hogy a fertőzés rontja a spermatogenezist.

Az oltott egyedeken végzett vizsgálatok is hasonló eredményeket mutattak, amelyek mindegyike arra utal, hogy a tüskeprotein önmagában is képes lehet gátolni a spermatermelést.

Ez pedig kapcsolatot jelent a világ népességének a csökkentési tervével, amit oly sokszor hallottunk már, de eddig nem nagyon akartunk elhinni!

A tüskefehérjéket gyakran kimutatták a fertőzött emberektől vett immunsejtekben. Számos immunsejt rendszeres időközönként mintát vesz a körülöttük lévő környezetből, és ezért nem lenne szokatlan, ha a fertőzés során vagy a vakcinázás után tüskés fehérjéket találnának az immunsejtekben.

Egy másik tanulmány , amely a boncolással nyert szervszöveteket értékelte, tüskés fehérjéket talált a COVID-19-ben elhunyt egyének immunsejtjeiben. Ezen immunsejtek némelyike elpusztult, és arra utaló jelek voltak, hogy eltávolítani vagy újrahasznosítani próbálták a sejtanyagokat; ezek mind a tüskefehérje általános toxicitására utalnak.

A kutatók és megbízóik tehát eljutottak arra szintre, ahol már-már istennek képzelhetik magukat, mert beavatkoznak a teremtés folyamatába.

Jól van ez így?

Biztosan erre akar haladni az emberiség?

Félek, hogy ez már nem is egyszerűen darwinizmus, hanem szociál-darwinizmus, aminek következménye az eugenika, vagyis a fajegészségtan, amely szerint vannak a rasszok között különbségek, s a népesség létszámát elsősorban olyan katasztrófák tartják egyensúlyban, mint a háborúk, a szárazság vagy a betegségek.

Lehet, hogy ezt a betegséget mesterségesen szabadították az emberiségre, mert Európát nem borította fel elég komolyan a két világháború? Vagy példát vettek Adolf Hitlerről, aki világosan kifejtette: csak azt kell szeretni, annak jár irgalom és gyengédség, aki hasznos”.

Kezdek félni, hogy a gyógyszerlobbi nem csak a profitmaximalizálás okán kezdett bele a vakcinagyártásba!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász

Vélemény, hozzászólás?