Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek Jegyzet

Népfelkelés központi hatalom nélkül?

Dr. Bene Gábor írása

Gandhi gondolatait vegyük ide a heti elemzés elé, hogy érzékelni tudjuk az általam hirdetett közjogi szabadságharc vértelen, de hatásos voltát!

Imádat, áldozat nélkül, Politika, elvek nélkül.

Az elvek nélküli politizálás napjaink igen népszerű stílusa, ami sajnos a teljes politikai rendszert áthatotta, s így ma már úgy hirdetik a balliberális pártok magukat, hogy munka nélkül is járni fog az „alapjövedelem” ha a nép őket választja meg és leváltja Orbán kormányát! Ennek persze lesznek is olyan következményei, mint amiről ezen elemzés végén írok!

Sajnos ha sikerülne leváltani Orbánt, az nem oldaná meg a népnyomorítást, mert a balliberálisok még inkább kiszolgálnák a globális hatalmat. S akkor még komolyabb satuba kerülnénk! A jó irányú változás hazánkban kizárólag a nemesen gondolkodók önszerveződésének a függvénye, semmi más!

Éppen a mai napon ünnepelhetünk egy – a magyarság számára igen fontos – népfelkelést, amely1919. január 29-én történt Balassagyarmaton. Igaz akkor könnyebb volt megszervezni az önvédelmi ellenállást mint ma, hiszen az ellenség a csehek légionistái voltak, akik megszállták a várost úgy, hogy a hazaáruló Károlyi-kormány visszavonta onnan a magyar katonaságot és a csehek csak egyszerűen bevonultak. Benesék számára a vasúti-csomópont  és a szénbányák egyformán fontosak voltak, de a népfelkelés miatt le kellett róla mondaniuk. A bevonuló cseh csapatokkal szemben a kormány által cserben hagyott magyar katonák igen kevesen voltak, így szükségük volt a város és a környék civil lakosságára, akik akkor hajlandóak voltak fegyvert fogni! Január 29-én késő délutánra a visszatért honvédek, főképpen az iglói géppuskások és a balassagyarmati önkéntesek, jelentős számú vasutas segítségével átzavarták az Ipolyon túlra a cseheket, így maradt a város magyar. E felkelésnek az óriási jelentőségét  az adta, hogy a szükséges együttműködéssel és összefogással bebizonyította, hogy nem hátrál meg az igazságtalan behatolókkal szemben. Így ez, az 1222-es ellenállási jog és kötelezettség hazavédő megvalósulása volt a helyi Szentkorona tagok által.

S ehhez az évfordulóhoz most önkényesen csatolom a Palesztin népfelkelés ügyét, amely egy hamis-zászlós támadás után mára már abba a fázisba ért, amikor a népirtás törvényi tényállása Izrael részéről naponta valósul meg!

S az USA és az EU törvények fölöttiként kezelik Izraelt és biztosítani neki, hogy elkerülje a felelősségre vonást azokért a szörnyűségekért amit a zsidó állam hadereje elkövetett elsősorban a civil lakosság, nők, gyermekek ellen!

Izrael nem, dePalesztina csatlakozott a Nemzetközi Büntető Bírósághoz, így számukra – mint tagállamra – érvényes az ICC törvény és Palesztina kért is vizsgálatot a területén elkövetett izraeli háborús bűncselekmények miatt! Ám sajnos a pénzdiktatúra és az általuk zsarolt hatalmak, nem akarják soha belátni, hogy a palesztinok valójában önvédelmi népfelkelést folytatnak, mert Izrael nem akar az ENSZ által előírt a kétállami megoldásba bele egyezni!

Márpedig ez a kérdés egyes nagyhatalmak vezetői számára nagyon is húsba vágó, mert szerintük Izrael nem a szokásos állam, hanem a nemzetközi törvények fölötti szuper-állam. Szinte már egy héber archiregnum!

Csakhogy a keresztény világban nem Izrael az őskirályság, hanem hazánk!

Hazánkban viszont egyelőre nem a frissen bevándorolt arabok jelentik a gondot, hanem az évszázada itt élő és hatványosabban szaporodó cigányság. Évek óta megy az uszítás a két nép között, s mivel a két kultúra egészen más, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy nem akarnak beolvadni, hanem egy alternatív állam létrehozását tűzték ki célul. Opre Roma nevezetű cigány „párt” Északkelet-Magyarországon egy ún. „önálló roma tartományt” akar létrehozni, természetesen olyan autonómiával, amely a központi magyar állam támogatásából élne! Ez persze nem zavarja őket abban, hogy, büdös nácik és parasztok jelzőkkel illessék a magyarságot, miközben Ásotthalom városában randalíroztak mint a valóban nemzetiszocialista barna-ingesek! Persze az nem zavarja az állami rendőrséget, hogy a paraszt szót gyűlölködő és rasszista módon használják a teljes magyar társadalomra, sőt az sem, hogy  Ázsiába akarnak primitív módon visszaküldeni bennünket. Állítólag az a mondat is elhangzott, hogy  „Menjetek oda, ahonnan jöttetek, Mongóliába!”

Azt már talán nem is kellene felhánytorgatni nekik, hogy valamelyik azt is kitalálta, miszerint a”cigányok a legnagyobb adófizetők”! Persze a polkorrekt sajtó nem járt arra, mert ennek nincs hazánkba hírértéke! S közben el kell azon is gondolkodni, hogy vajon mit szólnak ehhez a valóban beilleszkedő és nem ilyen polgárháborús helyzetet kezdeményező normális cigányság? Őket ugyanis egyenesen sajnálom, hiszen ezek után ők fogják megkapni azt az előítéletet, amit esetleg már sikerült eloszlatniuk, a normális életvitelükkel.

A szerző közjogász

Vélemény, hozzászólás?