Gondolatok Hírek Publicisztika

A pártokrácia elmúlásáért! – ÚJ VILÁGOT HAZÁNKNAK!

Kedves Honfitársak! Magyarok és nem magyarok! Minden Hazánkban élő ember Fia, Lánya!

Győztesek és vesztesek a legutóbbi választás szavazói, támogatói, szimpatizánsai!

Mi, előre gondolkodó hazafiak,  már évekkel ezelőtt megmondtuk, amíg a pártokráciát fel nem számoljuk, soha nem lesz békesség, kiegyezés Hazánkban. Éppen ezért döntöttünk úgy küzdőtársaimmal, hogy megalapítjuk a Nemzet Egyesítő Mozgalmat, a NEM Pártot. Ám ezt így nem jegyezte be a bíróság. Emiatt nem tudtunk már tavaly nyáron a széles közvélemény elé lépni, ebbéli szándékunkkal és a Programunkkal.

Csak bő 3 hónappal ezelőtt, többszöri próbálkozás után jegyeztek be minket, NEEM párt néven.

Így idén, csak 3 képviselő-jelöltünk tudta összeszedni az előírt számú, érvényes  ajánló cédulákat. Nem is jutottak a vasárnapi választáson, semmire.  Ez azonban nem a mi hibánk.

Honlapunkat is kevesen ismerik, nézték meg, így kellő információ hiányában a MEGÚJULÁS helyett, olyan pártokat juttattak be ismételten a T. Házba, akiknek ott semmi keresnivalójuk nincs. Nem lenne szabad, a XXI. sz.-ban. Bebetonozva a részbeni posztkommunista közállapotokat, a keservekkel teli múltat! Lejáratódott szemléletű képviselők helyzetbe hozásával.

Mindenki gondoljon azokra, akikre kíván!

A vasárnapi VÁLASZTÁS A BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY MI JÁRUNK A HELYES ÚTON ÉS 4 ÉV MÚLVA SZÁMÍTUNK MINDEN IGAZ MAGYAR LÉLEKRE, AKIKNEK FONTOS A HAZA ÜGYE ÉS AZ AKTUÁLIS JELENE MELLETT A JÖVŐJE IS!

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki azt akarja, hogy a magyarság egymásra találjon és megszűnjön a kölcsönös acsarkodás, az ellenségeskedéssel teli gyűlölködés, stb-stb., hogy szavazzatok 2022-ben, a NEEM Nemzetegyesítő Mozgalom ideiglenes „párt” képviselő-jelöltjeire.

Ne a talpon maradt pártokra, vagy az újonnan alakulókra, ill, azok jelöltjeire. Ők ugyanis a széthúzás, az ellenségeskedés zászlóvivői maradnak, akár tudnak róla, akár nem! A NEMZETEGYESÍTÉS helyett!

4 év múlva is. Csak így válhatunk meghatározó erővé, a társadalom régóta várt és időszerű, teljes mértékű átformálásában! A mi jelöltjeink mind becsületes, tisztességes, sármentes, az erkölcsi tisztaságon alapuló értékeket képviselik majd, példaadó módon. Olyanok, akik esküjük megszegése esetén visszahívhatók, elszámoltathatók és kizárhatók a közéletből, ha nem teljesítik a Szent Korona előtt letett esküjükben foglaltakat.

További részletek megtekinthetők a honlapunkon:

http://nemzetepito-nepmozgalom.hu/

Olvassátok figyelmesen, terjesszétek a legszélesebb körben!

A magyar szellemiség, kreativitás, akarat ugyanis legyőzhetetlen!

MENTSÜK MEG KÖZÖSEN, jobb sorsra érdemes HAZÁNKAT, országunkat, NEMZETÜNKET!

Legyünk végre egységes szellemiségen munkálkodó, az összefogáson és a közös céljainkért tenni  kívánó, építkezésre alkalmas, ezekre mindenkor kész, ÉLHETŐ ANYAORSZÁG!

Kövessétek eltökélten, belátással, a Rákóczi Imájában leírtakat! /Csatolom/

Ne legyetek többé önmagatok és a közösség meggondolatlan ellenségei!

Szakadjatok el a megkövesedett életviteltől, életszemlélettől, „a megszokás nagy úr” szólásmondás  semmi jóra nem vezető, visszahúzó erejű, értékpusztító mivoltától!

Minden értékelhető javaslatot, előre vivő hozzászólást, készséggel fogadunk honlapunkon.

/A nem megfelelő hangnemű beszólásokat töröljük!/

Hajrá Magyarország! /Kiüresedés nélkül!/

Találkozzunk a 2022-es kampány során!

Számítunk józanságotokra, jövőbeni tetteitek belső meggyőződéseitektől vezérelt, eredményt hozó megvalósulására!

ÚGY LEGYEN!

 

Péteri Attila Árpád
nyugdíjas népművelő
NEEM alapító tag
internetes koordinátor

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?