Gondolatok Hírek

Egy tüntetés margójára I. – II.

Nem tudom, hogy valóban csalt-e valaki a választásokon. Bár erre utaló jelek vannak, de hiszem, hogy a demokrácia megerősítése lesz az, ha a hatalom mindent ellenőrizni enged, s nem fog semmit titkosítani. Ezért írtam alá egy beadványt a szavazás utólagos ellenőrzése érdekében. Viszont döbbenten tapasztalom azt, hogy nemcsak a devizahitelesek és a régóta alulfizetett magyar emberek fognak tüntetni most szombaton, hanem a kifosztók és az egykori szemkilövetők pártjainak tagjai és a szimpatizánsai is. Elismerem, hogy sajnos van jó néhány olyan réteg hazánkban, akik okkal nem elégedettek a kormánnyal így nekik szükséges tüntetni a hatalom ellen. Pontosabban azért, hogy vegye már észre a belpolitikában elkövetett hibáit a kormány. Azonban együtt tüntetni azokkal a kifosztókkal, akik az ország helyzetét folyamatosan csak rontották, akik Brüsszelbe járnak panaszkodni és hazát árulni, nem az én világom. Sőt szerintem teljes és alapvető tévedés a becsületes emberek részéről, akik mellett nem tüntetett eddig egy párt sem.

Hol voltak a liberálisok és baloldaliak 2006 őszén, amikor a Furcsán Nyerenc nevezetű vörös-milliárdos az 1956-ot ünneplő és egyben a hazugságpolitika ellen demonstráló tömegbe lövetett? Miért nem akkor tüntetett a boszorkány kinézetű Heller Ágnes, aki egyszerűen le is tagadta, hazugságnak nevezte a szemkilövetéseket és komoly testi sérüléseket, illetve a pszichés drámát elszenvedőknek még a létezését is. Ez a nyíltan hazudozó banya mellé kiállni és tüntetni egyszerűen lehetetlen a számomra. Így a kormányt több ponton kritizálva ugyan, de ezzel a söpredékkel együtt tüntetni nem lenne szabad egyetlen jóérzésű magyarnak sem!  Kritikát megfogalmazni, tüntetést szervezni természetesen szükséges lehet, de a liberális baloldal legmasszívabb hazaárulóival együtt vonulgatni NEEM! 

Az országgyűlésben lévő legerősebb ellenzéki pártnak az most a kötelezettsége, hogy tisztázza a helyzetet, s ezzel állítsák vissza a közbizalmat a választások tisztasága kapcsán! Ha nem harcolnak ez ügyben eléggé, akkor sajnos maguk is bizonyítják azon állításomat, hogy a pártokrácia csak része, bár az egyik legfontosabb része a sokak számára mostanában felismert politikai gúnyszínháznak.

Az ilyenkor szokásos vádaskodást megelőzve kijelentem: Nem vagyok tagja semmilyen pártnak! Igaz, hogy a Nemzetegyesítő Mozgalom pártonkívüli jelöltjeként indultam a választásokon, de csak azért, hogy bizonyíthassam a jelmondatomat: Minden párt csak árt! Ez a tüntetés pedig csak erősíti a jelmondatom igazságát!

 

Szeged, 2018-04-13                   

Bene Gábor

 

 

Egy tüntetés margójára II.

Motto: „Nem az számít, hogy hányan szavaznak, hanem az, hogy kik számolják a szavazatokat!” (J.Viszarjonovics Sztálin)

Nagyon remélem, hogy a kormányzat tanult a 2002-es esetből, s nem fogja visszautasítani az újraszámolás lehetőségét. Nem fogja kétségbe vonni a nép jogát arra, hogy ellenőrizze az állam munkáját legalább a választási eredmények kapcsán. Mindezt persze a magyar értelmiségnek kellene követelnie, mert az értelmiség ma a nemesség utóda, vagyis nekik kellene a nemzet feladatát ellátni!

Nem kellene mást tenni a hazai értelmiségnek, csak alaposan átolvasni, kielemezni a választási törvényt. (2011. évi CCIII. törvény) Nem szükséges hozzá jogi ismeret, csak józan magyar ész.

Abban tökéletesen egyetértek a kormányzattal, hogy a migrációnak hazudott invázió, igen is veszélyes a nemzetállamokra, így hazánkra is. Abban sincs közöttünk vita, hogy szükséges volt a kerítés, legfeljebb annyi a hiba, hogy 100 millióba került, holott szakemberek szerint ennek a tizede is elegendő lett volna az építkezésre.  A választási törvény azonban nem tartozik az általam támogatott Fideszes elképzelések közé. Nem amiatt, hogy a „győztes mindent visz”, hanem sokkal inkább azon célja okán, amit csak az alapos kielemzése után láthatunk tisztán.

SOMMÁSSAN és ELÖLJÁRÓBAN VSUPÁN AZT TUDOM MEGÁLLAPÍTANI AZ EMLÍTETT TÖRVÉNYRŐL, HOGY LEGFONTOSABB CÉLJA ELŐKÉSZÍTENI HAZÁNKAN A KÉTPÁRT ALKOTTA, VÁLTÓPÁRTOS  RENDSZERT.

Ma már mindenki tudhatja, hogy nem létezik önmagában semmiféle összeesküvés-elmélet, csupán az összeesküvés gyakorlata van jelen, vagyis már rég nem elmélet, hanem nagyon is érezhető gyakorlat.

Így az USA rendszerében a pénzhatalom számára nagyon is jól működő, váltópártos politikai élet az, amit a hazai választójogi törvény el szeretne érni. Ha pedig így van, akkor sajnálatos módon nem az a legnagyobb baj, hogy a Fidesz felé lejt a pálya, hanem az, hogy ezzel szeretné a törvény egységbe tömöríteni azokat a pártokat, akik ma ellenzékként definiálják magukat. Ez ugyanis kétségkívül az „oszd meg és uralkodj” elvének a legbeváltabb módszere, amint azt az USA államélete is bizonyítja.

Sokan most felszisszennek, hogy „de jó lenne hazánkban olyan életszínvonal és demokrácia, mint ami jellemzi az Egyesült Államokat”. Ám a váltópártos rendszertől teljesen független az a relatív jólét, ami az ottani viszonyokat jellemzi. A jólét ugyanis részben a munkakultúra-innováció, és a világkifosztó Federal Reseve (FED) által kreált magánpénz, az ún. petrodollár okán alakult ki. (Azt nem is teszem hozzá, hogy minden háború komoly haszonnal járt az USA pénzemberei számára, annak ellenére, hogy a szövetségi állam eladósodása is ennek köszönhető leginkább.) A váltópártos rendszer tehát azt biztosítja leginkább, hogy a Wall street, vagyis az ún. bankárkaszt egyértelműen pénzpórázra tudta fűzni mind a két nagy amerikai pártot, vagyis a demokratákat és a republikánusokat is.

A Fidesz részéről annyi a furfang ennek a választási törvénynek a bevezetése kapcsán, hogy amíg nem alakul ki a Fidesszel szembeni egységes párt, addig nekik mindig meg lesz a választási többségük. Ám ahogy évek óta hirdetem az írásaimban, nekünk igazán a pártok „részképviseleti” szerepével van a bajunk, s azzal, hogy a pártvezetéseket sokkal könnyebben lehet pénzpórázra fűzni, mint a Nemzet egészét. Ezért kell mielőbb a hamis-pártépítés helyett a nemzetépítésére helyezni a hangsúlyt.

Megismételve tehát: AZT TUDOM MEGÁLLAPÍTANI SOMMÁSSAN AZ EMLÍTETT TÖRVÉNYRŐL, HOGY LEGFONTOSABB CÉLJA ELŐKÉSZÍTENI HAZÁNKAN A KÉTPÁRT ALKOTTA, VÁLTÓPÁRTOS  RENDSZERT.

Ha a váltópártos rendszer jelenleg a világot – a természeti népek, a kommunista és a muszlim államok kivételével – szinte mindenütt működik, akkor nekünk nagyon nem lenne jó, ha sikerülne nálunk is bevezetni ezt. Így csak a nemzetállamot jól működtető nemzet lehet az a politikai erő, amely képes lenne a bankárkaszti terveknek ellenállni. (pl. Pán-Európa, az EU, a Morgentau, vagy Kalergi terv)

A végső következtetésem tehát ez: El kell felejtenünk a bal és jobb megkülönböztetést, ahogy a liberalizmust és a többi olyan irányzatot, ami a józanész elleni működést valósítja meg! Vagyis nem szabad belemenni abba a megoldásba, hogy a Fidesz ellen álljon fel egy váltópárt, hanem a nemzet újjáépítésével foglalkozzunk egyre erőteljesebben, mert csak úgy őrizhető meg a nemzetállamunk! Ez ugyanis nem Jobbik és nem Fidesz ellenesség, hanem a NEMZETEGYESÍTÉS világos szándéka.

Ezért a választás valójában egy olyan politikai gúnyszínház, amely nem a valóságos párt-ütemtervek bemutatására, nem az igazság hangoztatására, hanem sokkal inkább a hazugságra alapoz. Ezért a képviselet helyetti képmutatásra valójában semmi szükségünk nincs. Viszont az emberek négyévente csak erre az egy alkalomra kaptak lehetőséget, hogy változtassanak az életük kereteit meghatározó államvezetésen.  Ezért kell az alkalmat kihasználni ugyan, de nem a pártok, hanem az újjászervezett Nemzet érdekében! Ez a lehetőség pedig a NEEM közössége által biztosított a számunkra, s így van egy politikai gegg, egy trójai faló, amely akár meg is oldhatná a választójogi törvény problematikáját.

Írom mindezt úgy, hogy a mai tüntetésre nem megyek el, mert eszembe jut Tom Lapid Lajos 2006-os oszlatása a Kossuth téren, amely ma már megállapítottan jogellenes volt, de mégsem lett semmilyen következménye. Az elkövető ugyanis élvezi a szemkilövetésekkel jól megérdemelt nyugdíját ma is.

Én csak azt remélem, hogy a mély apátiában lévő magyarság nem kapja meg az Orbán kormány mai rendőrségétől azt az erőszakos és magyarellenes oszlató rohamot, amelyet én éltem át 2006-ban, s nem fog hallani olyan mondatokat a földön fekvő ember rugdosása közben, hogy: „rohadt magyar!”

Szeged, 2018-04-14

Dr. Bene Gábor

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?