Gorka Sebestyén szerint képmutatás a demokrata politika
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Gorka Sebestyén szerint képmutatás a demokrata politika

Először nézzünk bele néhány gondolatba azoktól, akik elmondják az igazságot, „Mert Tudják, Hogy Már Mindegy”. Vagy azért, mert nem akarják tovább hazudni, amit minden egyes fősodratú média mond?

Ebből a videó filmből kiderül az, hogy a CIA támogatja az iszlám terrorizmust azért, hogy a káosz utáni Új Világrend megvalósulásával létrehozzák a „megmentést”, amivel még jobban növeljék hatalmukat! Ebből is látszik, hogy Trump elnök akaratát mennyire befolyásolta az, hogy miként döntenek a hadiipar lobbistái, s az USA katonai vezetése. Viszont fontos megértenünk azt is, hogy nem véletlenül köszön el a narrátor salommal, mert semmi nem az, aminek látszik. S ezért kérem a magyar nemzettársaimat arra, hogy csak az alulról szerveződő rendet fogadják el, mert csak abban a személyben bízhatunk meg igazán, aki ott él mellettünk, s akit évek óta ismerünk és így ellenőrizni tudunk!

Én csupán 2006 óta ismerem Gorka Sebestyént, aki akkor hazautazott Magyarországra és mindenben megpróbált maximálisan segíteni a Kossuth-térieknek mert érezte az ott összegyűlt magyar embereknek van igazsága és erkölcsi felsőbbsége. Egy beszélgetésünk alkalmával el is mondta: ő azokat becsülte, akik ott álltak a téren és követelték a beleszólási jogot a hazai döntéshozatalba!

Gorka Sebestyén most is az igazság mellé állt, annak ellenére, hogy nem tudta Trump mellett megtartani a tanácsadói posztját, mert erős karaktergyilkosságnak lett az áldozata az elnök ellenzéke részéről! A szakértő most, politikai színjátéknak nevezte Joe Biden demokrata elnök beiktatási ünnepségét. Elmondta, hogy jóval nagyobb létszámú katonát vezényeltek a fővárosba, mint ahány amerikai katona szolgál Afganisztánban, Irakban és Szíriában összesen. Joe Biden védelmére négy méter magas szögesdrót kerítést húztak fel, és lezárták az összes hidat. Ám Steve Cohen demokrata képviselő kimondta: „e fehér férfiak Trumpra szavaztak, így akár terroristák is lehetnek….” így Joe Biden avatási ünnepsége előtt ezért kellett az oda kirendelt katonáknak úgynevezett parkolóházban „pihenniük”, ahol sem ételt, sem italt nem kaptak, sőt összesen két illemhelyiség jutott mintegy ötezer katonára. Ez a gyakorlat nagyon emlékeztet arra, ami a magyar rendőrséggel történt 2006 őszén, szeptember 18 és október 23-a közt. (Tessenek csak utána nézni és emlékezni!)

Ezzel a demokrácia amerikai formája végképp megbukott és minden máz lehullott róla, hiszen a választási csalást követően olyan hatalmi gőg és félelem jelent meg, ami miatt soha nem tudnak már visszatérni ahhoz a moralitáshoz, ami ugyan hamis volt előzőleg is, de azért sok mindent leplezett a közemberek előtt. Szerintem a zsidóságon belüli ellentétek is kiéleződnek ennek a hatására, mert társadalmi szinten egyre nagyobb a kiábrándulás a haszonelvű modernitásból, így olyan belső feszültségek alakulnak ki, amelyek majd szétfeszítik az eddigi kereteket. Éppen ezért javaslom, hogy az Amerikában élő magyarság készüljön arra, hogy nem csak társadalmi, de még ellátási gondok is jelentkezhetnek majd, s talán egyszerűbb lenne hazatérniük!

Visszatérve Gorka Sebestyén gondolataihoz, aki szerint a Biden-adminisztráció alatt a béke és egység időszakának kellene lennie – ahogy arra kampányában több ízben utalt a Demokrata Párt –, ehelyett azonban berlini falat próbálnak emelni az Egyesült Államokban. (Ugye emlékeznek arra, hogy egy éve írtam egy cikket arról, hogy egyes vidékeken hatalmas, ötágú vörös csillagok díszítik a házakat?)

Gorka elmondta, hogy az elkövetkező években várhatóan növekedni fog a faji feszültség országszerte, amiért nem a jobboldal lesz a felelős, hanem az a párt, amely az erőszakot elfogadottá tette. Trump egykori tanácsadója azt javasolja az amerikai állampolgároknak, hogy legyenek aktívak a politikában és induljanak a helyi hivatalokért.

Milyen érdekes, hogy a hazai Nemzetegyesítő Mozgalom is a Helyi Együttműködés Rendszerét, vagyis a HER-t javasolja már évek óta, azzal a kitétellel, hogy egyrészről szükséges egy ún. helyi, szellemi Kaláka, másrészt szükséges a (MÖM) Magyar Önvédelmi Mozgalom szerveződése is, mert szükségessé válhat szerintem bármikor a fizikai önvédelem is! Gorka Sebestyén csak a politikai aktivitást és a helyi önkormányzatok vonatkozásában javasolja az aktivitást, a HER viszont arra is figyelmeztet, hogy kell a nemzeti öntudat, vagyis a legmagasabb szintű magyar, lelki és tudati összetartozás cselekvő kultúrközössége. Ezen utóbbi meghatározás a NEMZET fogalmi kerete, amit jó lenne, ha tanítanának minden egyes iskolában.

Sőt még jobb lenne, ha gyerekeinket megtanítanák arra, hogy mi itt az Istent képviseljük a földön, s a NEMZET nem csak a fent leírt fogalmi keret, hanem a „nemzés” kötelezettsége és felelőssége is. Ám térjünk csak vissza ahhoz az Amerikához, amely 2021-ben hatalmas változást fog átélni, s amely épp a szerves kultúra hiánya miatt lesz rövidesen halálra ítélve.

Igaz, vannak olyan államok délen, amelyek nem egészen olyanok, mint az északi yenkik, s így nézzünk bele pl. Texas állam ügyeibe!
Egy texasi szövetségi bíró ideiglenesen leblokkolta Joe Biden elnök döntését, amely száz napra leállította volna egyes bevándorlók kitoloncolását az országból. A balliberális Biden-adminisztráció várhatóan fellebbezni fog a döntés ellen. Érdekes az is, hogy az USA meg tudott azért őrizni pár olyan hatalmi ellensúlyt, ami bizony ellen tud állni – igaz csak ideig-óráig – annak a túlhatalmi rendszernek, mely egyébként minden reklám-demokráciára teljesen jellemző. Nézzük csak konkrétan az MTI által kiadott hírt!

„Drew Tipton főügyész – akit Donald Trump előző amerikai elnök nevezett ki – egy úgynevezett visszatartó végzést adott ki, amely 14 napra országos szinten blokkolja az elnöki utasítást. A szövetségi bíró szerint a Biden-adminisztráció nem adott konkrét, észszerű indokolást a kitoloncolások leállítására. Biden még a kampánya során megígérte, hogy ha megválasztják, száznapos moratóriumot vezet be a kitoloncolásokra. Miután Joe Biden hivatalba lépett, az amerikai belbiztonsági minisztérium (DHS) egyik vezető tisztviselője feljegyzést adott ki, amelyben elrendelték bizonyos kitoloncolások szüneteltetését. Az indoklásban az állt, hogy a minisztérium így jobban tudja kezelni azokat a kihívásokat, amelyeket a világjárvány okoz az Egyesült Államok és Mexikó határán. A texasi főügyész azzal érvelt, hogy a moratórium sérti a szövetségi törvényeket, valamint a belbiztonsági minisztérium és Texas állam közötti megállapodást. Ken Paxton azt mondta: a megállapodás előírja, hogy a DHS-nek konzultálnia kell Texasszal és más államokkal, mielőtt bármilyen intézkedést hoz bevándorlásügyben.”                                                                                  Sajnos ez az ügy is meg fog „oldódni” úgy, hogy az egyébként már a pénzhatalom által bekebelezett felsőbíróság meg fogja semmisíteni ezt a helyi döntést! Legyen ez figyelmeztető jel nekünk magyarok is arra, hogy amikor beléptünk az unióba – hiszen az USA is unió – akkor bizony feladtunk a szuverenitásunkból annyit, amennyi szükséges a pénzhatalomnak arra, hogy ők „uralkodjanak” hazánkban és ne a választott Országgyűlés, vagy a kormány.

S végül még egy példa arra, hogy politikus holló nem vájja ki a másik politikus hollónak a szemét! (Ezért javasolják a Nemzetegyesítők azt, hogy ne pártpolitikusokat küldjetek a törvényhozásba, hanem közületek való, helyben elismert, pártonkívüli, tisztességes és alkalmas személyt.) Az amerikai legfelsőbb bíróság leállított több olyan pert Donald Trump ellen, amelyekben azzal vádolták meg őt egyes demokrata tagállamok, egy civilszervezet, szállodák és éttermek, hogy megsértette az alkotmány korrupcióellenes pontjait, mert hivatali idejére nem vált meg üzleti tulajdonaitól, egyebek között a washingtoni Fehér Ház közelében lévő Trump Hoteltől.

Az egyik keresetet még 2017-ben Maryland állam és a szövetségi főváros önkormányzata nyújtotta be, mert szerintük ütközik az elnök javadalmairól szóló alkotmányos előírásokba, ha az ő szállodájában bel-és külföldi politikusok, tisztségviselők szállnak meg fizetővendégként a kongresszus jóváhagyása nélkül. Pert indított ugyanezzel a váddal egy etikai normák betartását figyelő civilszervezet, valamint több étterem és szálloda is, amelyek – állításuk szerint – versenyhátrányba kerültek az elnök vállalkozásaival szemben. A szóban forgó szállóvendégek amiatt is választhatták Trump szállodáját más hotelek helyett, hogy ezzel keressék az elnök kegyeit – érveltek a felperesek.                                                                                                            A legfelsőbb bíróság nemcsak törölte az alacsonyabb szintű bírósági döntéseket, hanem elrendelte ezeknek a bíróságoknak, hogy utasítsák el a perek tárgyalását, mert mostanra, hogy Trump már nincs hivatalban, így vitathatóvá vált a befogadásuk. Sőt a legfelsőbb bíróság Trump fellebbezésével sem foglalkozott. Ennek fényében tehát, vagy elteszik majd láb alól a csalással leváltott elnököt, vagy „elengedik” mert, nem szervezte meg azt a civil-nemzeti hálózatot, ami valós veszélyt jelentene a monetáris diktatúra mély államára és lobbista hálózatára. Ugye nem kell ehhez már hozzátennem semmit? NEEM?

Dr. Bene Gábor            

A szerző közjogász és Nemzetegyesítő szóvivő

Vélemény, hozzászólás?