Gondolatok

Michelangelo Naddeo – A magyarok Európa őslakosai

Az olasz tudós számára furcsa, hogy nem a magyarok, hanem az ukránok mondják, hogy ők Európa őslakói, holott a Magyarok mindig is a Kárpát medencében laktak, a Föld köldökén, az alvó Szupervulkánban, az emberiség Bölcsőjében, a Tudás hazájában, a Kenyér országában és a 40 ezer földpiramis (halomsír, kurgán) földjén. A rovásírásból ered az összes betűírás (latin, gót, ógörög, ciril, arab, perzsa és héber). A nyelvünk szavai adják az összes Európai nyelv alapszavait (több ezret).

Kár, hogy elment ez a nagyszerű ember. Ő és más olasz kutatók (pl. Mario Alinei) többet tettek történelmünk, nyelvünk eredetének bizonyításáért, mint a jól fizetett, de csak magyarnak nevezett MTA-sok. Számomra Naddeo, Alinei és a többiek sokkal magyarabbak. Lélekben feltétlenül. Egyetlen petákot sem adnék az MTA-nak adóforintjainkból, inkább támogatnám belőle a valódi kutatókat bárhol a világban. És egyszer talán előkerülne a valódi történelmünk is…

Megnéztem és most érzem át igazán szüleim és nagyszüleim szomorúságát, kétségbeesését. Elképzelem mit érezhettek, amikor hazamentem és esetleg elújságoltam, hogy éppen az 1956-os ellenforradalomról tanulok. És ők nem mondhatták, hogy az összes tanár – aki ezt meri tanítani -, kösse fel magát. Én sem mondhatom azt a gyermekemnek, vagy inkább most már majd unokámnak, hogy ne higgye el azt, amikor a nyereg alatt húst puhító magyarokról beszélnek. Hiszen az iskolában fel kell tudni mondani a leckét és nem lehet a tudásában összezavarni, mert akkor a bizonyítvány lesz rossz. Így viszont a magyarságtudatuk vész el, s bizony ez a nagyobb kár!

Ma a legfontosabb cél az lenne, hogy minden fiatal megkapja a nemzeti nevelést, de az idős nyugdíjas nénik se fagyjanak halálra. Ezért kellene a kormánynak rendezni az oktatás-nevelés ügyét, a népnek pedig elő kellene venni kreativitását, s tovább kéne fejlesztenie a napelemeket, a hidrogén hajtást és mindent, ami a magyar szellemet és tudást felmutatja újra Európának! Ezért a jövőre kéne koncentrálni nem a múltra! A múltból legfeljebb tanuljunk, mert a multik ellepik az egész világot és mindenki úgy rendezkedik be és minden csak arra épül, hogy egymás kizsákmányolásával lehet előrébb jutni. Ám amíg ez a szemléletmód nem változik, addig mindegy ki honnan jött, mert hamarosan senkinek nem lesz hazája. Hamarosan egymást fogjuk ölni egy darab száraz kenyérért. Kifutunk az időből…. Kérjük vissza a 70-es évek találmányait, amiket az olajsejkek oly ügyesen titkolnak, hogy milyen ingyenenergia gépek léteznek még, amit már Tesla is tudott, de sajnos elhallgatták. Ja és senki ne csináljon tizenkét gyereket mert túlnépesedik a föld, és főleg ne velem akarja eltartani azokat!

Viszont ha megnézted a videót, akkor feltétlen küldd tovább, mert ezt kellene tudnia minden magyar gyermeknek, s akkor nem hagynák el a hazát, hanem itt akarnának jól működő rendszert – vagyis rend uralta szert – megvalósítani!

SGB

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?