Gondolatok

MIT OKOZHAT A VAKCINA?

(Bevezetésként annyit, hogy tudomásom szerint két féle vakcinát adnak be a magyar embereknek. Az egyik placebo azért, hogy ne az első oltásnál derüljön ki, hogy mennyi káros következménye van a kisérleti vakcinának. A másik csoport viszont valóban részt vesz  „önkéntesen” a nagy gyógyszerkísérletben, de nála is az immunrendszerének az állapotától függ, hogy jelentkeznek-e nála az alábbi anyagban szereplő problémák! Mindenesetre ne pánikoljon senki, mert a félemi stressz biztosan kihozza azokat a tüneteket, akiket el akarunk kerülni és el is akarnak hallgatni előlünk. Mindenki bízzon a saját immunrendszerében és a Magyarok Istenébe, s szerezze be a bevált gyógyszert, a sok országban engedélyezett Ivermectint! BG)   

Olvasom a bejegyzéseket az oltások okozta változatos tünetekről napok óta, amióta beléptem egy csoportba, egy ismerősöm meghívásával. Sokan teszik fel a kérdést: ez az új fájdalom/érzéskiesés/vérzés/vérzészavar stb lehet-e az injekcióktól? Erre szeretnék reagálni.

Egyre világosabbá válik, hogy ezek az injekciók – mindegyik, talán a kínai kevésbé – apró, legtöbbször mikroszkopikus méretű vérrögök keletkezését okozzák, majdnem mindenkiben – igen, azokban is, akik a szuri után „jól vannak”. Attól függően, hogy mekkorák ezek a vérrögök, mennyien vannak és melyik szervben „akadnak el”, különböző azonnali és későbbi tüneteket okoznak. Pl.: nagyobb vérrög a koszorúerekben: szívinfarktus, Tüdőben: tüdőembólia. Agyban: stroke (agyvérzés). Vesében: veseelégtelenség. Stb. Ha kisebbek az „embolusok”, akkor lassabban alakul ki a szervi elégtelenség, és nem fogja egyértelműen kimondani senki, hogy ez is a szuritól van. (Mellesleg most is rengeteg orvoskolléga van tagadásban…az eskünkkel nem összeegyeztethető, hogy ártottunk a betegnek, és ezt sokan úgy dolgozzák fel, hogy letagadják, ami az orruk előtt van. Sajnos.)

Mostanra azt is tudjuk, hogy a tüskefehérje, amit termeltetünk a szervezettel, önmagában is ártalmas, elsősorban a here/petefészek számára, mivel ott halmozódik fel ez a fehérje, és a saját immunrendszerünk támadja meg a szöveteket, sőt terhesség esetén a placentát is. Na és az agy számára, mivel sajnos ez a fehérje átjut a vér-agy gáton, és „prion”-ként viselkedik, vagyis agyvelő-gyulladást tud okozni, olyat, mint a kergemarha-kór okoz.

Ehhez vegyük még hozzá azokat a híreket, amik már kezdenek beérkezni arról, hogy az oltottak orrgaratjában több a vírus, mint az oltatlanokéban (Dr. Fauci-tól származik a megállapítás), ami arra utal, hogy antitest-függő fokozás történik, ami minden virológus rémálma. Azt jelenti, hogy nemhogy nem segít a szuri, hanem veszélyeztet. Persze rá lehet fogni minden görög ábécére ezt, de nem a görög ábécé okozza ezt. Az csak jól mutat a hírekben.

Másfél éve követem a tudományos cikkeket, elég komoly gyűjteményem van már belőlük. (Kínai szerzős cikkeket nem gyűjtök, mert azok azt közlik le, amit a párt jóváhagy…ezt ugye tudjuk.) Van némi hátterem, egy orvosi diplomám, sokéves gyógyszeripari tapasztalatom, és elég sok józan paraszti eszem.

Azt gondolom, hogy aki a szuri előtt egészséges és panaszmentes volt, és azóta nem az, az „Occam borotvája elv” alapján jogosan véli úgy, hogy van ok-okozati összefüggés. Nem bírálok-hibáztatok-ítélek el senkit, amiért felvette. Azokat igen, akik nem tájékoztatták vagy – eü dolgozó létükre – nem néztek utána kellően annak, hogy mi minden baj lehet, ha beadják a szurit!

Jó lenne minél előbb arról is hallani, hogy hogyan lapátolhatnánk vissza a sz**t a lóba, ha már egyszer így jártunk. Erről még csak kevés olvasnivalót találtam, és nem mindegyik megalapozott. Követek néhány elfogulatlan szakembert, ám eddig nem sok megoldást láttam. De bízom az emberiség találékonyságában, hiszen jó régóta túlélt ez a faj sok minden csapást ezen a bolygón.

Drukkolok mindannyiunknak!

F. orvosnő a Pfizer mellékhatások csoportból

Vélemény, hozzászólás?