Hírek

NEM HAL MEG AZ, AKIRE NEMZETÉNEK TAGJAI EMLÉKEZNEK!

„Október 23. alkalmából a Nemzetegyesítő Mozgalom tagjai, Dr. Grespik Lászlót a mozgalom tiszteletbeli tagjai közé választották, posztumusz”

Emlékezzünk Grespik László küzdőtársunkra, aki a nemzet ügyvédjeként küzdött 2006-ban és utána is. Laci barátom volt és harcos, értékrendjében, lelkében és szívében is magyar. Fiatalon ment el közülünk, pedig nagyon nagy szükség lett volna a kreativitására, jogelméleti tudására, hitére. Laci hite megrendíthetetlen volt a nemzetben, s ahogy Wass Albert, Ő is arra várt, hogy a nemzet magára találjon. (Szóvivő)

  1. december 19-én hajnalban, 52 évesen meghalt Dr. Grespik László ügyvéd, harcos nemzeti jogvédő, a Fővárosi Közigazgatási Hivatal egykori vezetője.

Ő is balliberális egyetemen végezte a jogot, s mégis megmaradt konzervatív ügyvédnek, aki nem fogadta el sem a bolsevizmust, sem a liberalizmust!  Sőt Trianon kapcsán ő volt az első, aki egy beadványt készített a kormánynak, hogy megmozdítsa azt az állóvizet, amely lassan már posvánnyá is vált. Számtalan perben képviselte a nemzet megalázott harcosait, de védte a magyar termőföldet, az ingatlanvagyont, sőt a sérültek kártérítését is intézte. (Lévay Attila)

Emlékezzünk rá és november 30-án helyezzünk el az utolsó szónoki beszéde helyszínén egy-egy szál virágot, vagy vigyünk oda 17 órakor 1-1 mécsest!

Emlékezzünk Lacira az alábbi videóval is, ahol Morvai Krisztinával – a Civil Jogász Bizottság társelnökével – beszélget 2006 eseményeiről és arról az illegitim jogi helyzetről, amely körülvett bennünket akkor, s amelynek a megoldása csak nagyon lassan történik, főleg Laci barátunk halála után. (Bár itt meg kell jegyezzem, hogy Gaudi Nagy Tamás vette át a pereket, s keményen dolgozik az ügyeken!)

Dr. Beke Erzsébet

NEM HAL MEG AZ, AKIRE NEMZETÉNEK TAGJAI EMLÉKEZNEK!

NEEM Nemzetegyesítő Mozgalom

 

Vélemény, hozzászólás?