A Big Pharma gyilkos listáján vagyunk mi is?
Hírek

Most kezdődik az „igazi” világjárvány! – A brit kormány elismeri, hogy az vakcinák károsították a kétszer oltottak természetes immunrendszerét

(Ma kaptam ezt az anyagot és hamis hírt gyanítva rákattintottam az alábbi linkre, ahol a szöveget másolni nem lehetett így nem tudtam lementeni, de aki jól tud angolul annak ez nem lesz probléma! BG)

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/ 1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Az Egyesült Királyság kormányának eü. hatósága a fenti belső anyagban azt nyilatkozta, hogy ha valaki már kétszeres oltást kapott, soha nem lesz képes visszanyerni a teljes, természetes immunitást a Covid variánsok ellen – vagy bármelyik vírus ellen. (Mielőbb nézzétek meg, mert biztos le fogják törölni!)

Vagyis most kezdődik az „igazi” világjárvány! A 42. heti „COVID-19 Vaccine Surveillance Report” című jelentésében az Egyesült Királyság egészségügyi hatósága a 23. oldalon elismerte, hogy „az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik a két oltás utáni újra fertőzötteknél”. A továbbiakban elmagyarázza, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó. Mit jelent ez?

1.) Tudjuk, hogy a vakcinák nem állítják meg a fertőzést vagy a vírus terjedését (sőt, a jelentés máshol azt mutatja, hogy a beoltott felnőttek most sokkal NAGYOBB mértékben fertőzöttek, mint az oltatlanok).

2.) A britek szerint ráadásul azt találták a kutatások során, hogy a vakcina megzavarja a szervezetnek a fertőzés utáni veleszületett képességét, hogy ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem termelnek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírusburok ellen, amely a be nem oltott embereknél a reakció döntő része.

3.) Hosszú távon a vakcinát felvevők sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje esetleges mutációira, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.

4.) A be nem oltottak eközben állandó, ha nem is tartós immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután természetesen egyszer is megfertőződtek vele.

Kérem, olvassa el saját maga itt… 24. oldal. vaccinegate (https://t.me/davidclaudiosiber) (David Claudio Siber Csatornája)

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/ 1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

„Wo Tatsachen konsequent durch Lügen und Totalfiktionen ersetzt werden, stellt sich heraus, dass es einen Ersatz für die Wahrheit nicht gibt.” [Hannah Arendt]

„Ahol a tényeket következetesen hazugságok és totális fikciók váltják fel, kiderül, hogy az igazságot semmi sem helyettesítheti.” [Hannah Arendt]]

Vélemény, hozzászólás?