Gondolatok

SOROS GYÖRGY SZTÁLINT KÖVETI A MIGRÁCIÓ LEBONYOLÍTÁSÁBAN

Egy ma is aktuális anyagot találtam a komputeremen, amit a Nemzetegyesítő Mozgalom két alapító tagja jegyzett. Azért is kell ezt most a NEEM honlapján szerepeltetni, hogy ne érhessen vád bennünket, hogy nem szólaltunk fel az egész Európát fenyegető migráns veszéllyel szemben, holott ezt az alapítók többször is megtették, sőt Soros György ügyeit magam is – aki nem tagja, csak szóvivője vagyok a NEEM-nek – az olvasók elé tártam a könyveimben. Néhai Lovas István barátom segítségével ugyanis olyan információkhoz jutottam, amelyek egyértelműsítették azt, hogy a migránsokat a fehér népességű Európa és a nemzetállamok felszámolása, a vegyes lakosság gyökértelenné tétele okán akarja Soros és maga a bankárkaszti pénzhatalom ide telepíteni közénk. Ez az írás tehát azt bizonyítja, hogy a NemzetEgyesítő Mozgalom alapítói nagyon is tisztában voltak és vannak azzal a veszéllyel, amivel a kerítés lebontás járna!       

 

SOROS  GYÖRGY SZTÁLINT  KÖVETI A MIGRÁCIÓ LEBONYOLÍTÁSÁBAN

Kevesen ismerik azt a tényt, hogy a második világháborút követő időszakban, amikor a Balti Államok önállósága megszűnt és vissza lettek csatolva a Szovjetunió „kebelébe”, akkor Sztálin intézkedett, hogy szovjet állampolgárok tömegét telepítsék át északi szomszédjaikhoz.

Az áttelepítés „forgatókönyvét” gyorsan elkészítették, a lebonyolításukat pedig napok alatt elvégezték. Az akciók hiteles végrehajtása Rigában és Narvában -, egymástól függetlenül, két  szemtanú elmondása szerint  úgy történt, hogy az esti és éjszakai órákban, autóbuszokkal és  teherautókkal szállított szovjet állampolgárok lepték el a városokat, mindenkit kizavartak az otthonukból és birtokba vették  a kiürített lakásokat.

Az igazság szerint pontosan ez történ az egyszobás lakásokkal, a többszobás lakásokban bent maradhattak az ott lakók, de „társbérlőként” kapták meg a szovjet állampolgárokat.
A megüresedett szállító járművekkel pedig a kilakoltatott állampolgárokat (pólyás gyerektől kezdve az agg felnőttekig  bezárólag) – ingyen és „bérmentve”-, elszállították  a Távol Keleti  zónába, ahol  sem fedelet, sem élelmet, sem más emberi szükségleti eszközöket nem találtak, és egy-egy transzport, mintegy 40 ezer főből álló állományból, alig-alig  akadt  hírmondó, aki túlélte azt a tortúrát.
Észtország, Lettország és Litvánia népcsoportjaiban (jelenleg) mintegy 30-40 %-ot tesznek ki az oroszok, fehér oroszok és ukránok. A Sztálin által átköltöztetett (akkori „migránsok”) viszont uralták vezető beosztásnak minősülőn a munkahelyeket, kezükben tartották a sajtót, a rádiót, (később a TV-t is), a könyvkiadást, az iskolai oktatási programokat, stb, stb.

Az adott állam lakói és a migránsok között a mai napig is tartó ellentét, kisebb, nagyobb összetűzések és nézetkülönbségek megmaradtak.

A fenti információkhoz Sztálin halála után jutott prof. dr. Bokor Imre, amikor az akkori Leningrádi Katonai Híradó Mérnöki Akadémiáról egyhónapos gyári gyakorlati munkára vezényelték Rigába, a VEF gyárba, illetve, amikor  egy napot töltött Narvában.

Amikor oroszul próbált szót váltani egy olyan személlyel (áruházi eladóval, éttermi pincérrel vagy közúti rendőrrel), aki nem orosz nemzetiségű volt, akkor – legtöbbször – nem válaszoltak a kérdésére, nem szolgálták ki, akár órákig is várakoztatták egy ebéd kiszolgálásával, vagy  a fizető pincér megjelenésével. Amikor megtudták, hogy magyar katonatiszttel van dolguk, azonnal  barátjuknak tekintették és bátran elmondták, hogy mi történt velük, a sztálini érában.

De a Balti Államokban történtek sem voltak egyedi esetek, hasonló helyzet alakult ki Csecsen-és Ingus földön is.  Ha kezükbe vesznek például egy 1953-as szovjet kiadású atlaszt, ne keressék Csecsen vagy Ingus földet, mert ELTÜNT a TÉRKÉPRŐL!!!

A második világháborúban elfoglalt japán szigetecskét is ősi orosz területnek nyilvánította Sztálin, s Putyin elfogadta Sztálin álláspontját. A Krím-félszigetet is hajdani orosz területként emlegeti Putyin elnök úr, és senki sem meri felvilágosítani, hogy az oroszok még a nevét sem ismerték a Krímnek, amikor görög, török, római, bolgár, ukrán  fennhatóság alatt volt. S őt még a magyarok is igényt tarthatnának rá, ha az orosz gondolkodást (álláspontot) fogadnák el a hovatartozás alapjaként.

Tisztelt migráns pártiak! Önök sem lesznek kivételezettek, ha nagytömegű idegenek lepik el az országot, és győzni fog az erőszakkal párosult mennyiség. A tömény hazugság rekordere: Gyurcsány Ferenc-, a minap kijelentette, hogy még az ö házában is el tud helyezni néhány migránst. Csupán azt felejtette el, az a ház jogilag nem az övé, Rákosi elvtársa zabráltatta el, egy első világháborúban kimagasló szerepet játszó zsidó katonatiszttől, akit még a nyilaskeresztesek is tiszteltek. A  kommunistákat csak a hatalmi vágy, a birtoklás, a  likvidálás és a torz eszme imádata érdekli.
Ez volt  egy  kis „bemutató” a migránsok előzményeiről, és a  Soros által pénzelt migráció várható eredményeiről. Mert ha most engedékenyek leszünk, akkor (ki tudja mikor) várható, hogy néhány millió vagy tízmillió afrikai, indiai, kínai migráns „csoportocskák” is vándorútra indulnak és társbérlőink lesznek!
Sztálin terrorral és hadsereggel intézte a migrációt, Soros (az ENSZ  és az EP) pedig dollárral, demagógiával és  jól fizetett lobbistákkal, politikusokkal.

Tisztelt Olvasók!
Gondolkozzanak el az eddig történtekről és a várható eseményekről.  A migránsokat támogatók képtelenek gondolkozni, belebuktak a kommunizmus felépítésébe is, de semmiből sem tanulnak!

NO  COMMENT!
Budapest, 2018.11.21.                                                                                                                                                         Tisztelettel: Prof. Dr. Bokor Imre           Péteri Attila Árpád   
                                                                       MJB elnök                 elnökségi tag koordinátor 

Vélemény, hozzászólás?