Hírek

Ehud Qimron professzor: Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, itt az ideje a kudarc beismerésének!

Ébredni kell!

Itt az ideje, hogy felébredjünk  és kezdjük világosabban látni a mai helyzetet!

A Covid egy olyan biofegyver, ami terjed ugyan de nem elég hatásos, így a vakcinagyártók kénytelenek a tudatipari médiaterror segítségét is igénybe venni.  híradások is arról szólnak, hogy szinte csak olyan idős személyek halnak bele, akiknek valamilyen gyógyíthatatlan betegségük van.  Sajnos az a szörnyű igazság, hogy a kollaboránsok (akik szolgai módon együttműködnek a hazug hatalommal) megpecsételik a gyerekeink és a mi sorsunkat is! Kattints rá erre https://awake.blogstar.hu/ és utána jelentsd fel az ’’ismeretlen tetteseket’’ a rendőrségen! Csatolom a mintát, amit csak ki kell tölteni és saját lakóhelyed szerinti rendőrség adatait írd be a feljelentés elejére! Harcoljunk, mert ha nem teszünk, akkor elveszünk!!! Ha nekem nem hiszel, akkor olvasd el egy komoly szakember véleményét! (BG)

 

Nem, nem egy alusipkás gyíkember-grafénoxid hívő, hanem Ehud Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Mikrobiológiai és Immunológiai Tanszékének vezetője és az egyik vezető izraeli immunológus intézett nyílt levelet az Egészségügyi Minisztériumhoz, amelyben élesen bírálja a koronavírus-járvány izraeli – sőt globális – kezelését. Eredeti héber nyelvű levél : N12 News (2022. január 6.);
Lásd még: Qimron professzor 2020. augusztusi előrejelzése: „A történelem fogja megítélni a hisztériát” (INN).
Magyarországon előszeretettel tekintenek Izraelre, mint a pandémiahelyzet kezelésének mintaállamára. Fog-e a sajtó erről a levélről, illetve a levél által az izraeli társadalomban keltett hullámokról beszámolni? Kásler Miklós miniszterelnök úr, a pandémia megmondóemberek csapata[1] találva érzik-e magukat a levél olvasatakor? Hiszen a levélben megfogalmazott visszásságok kísértetiesen ugyanazok, mint Magyarországon. 

 

Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, ideje beismerni a kudarcot!

A végén mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság most kezd előtűnni. Amikor egymás után omlanak össze a destruktív koncepciók, nem marad más hátra, mint hogy ezt elmondjuk a pandémia menedzsereinek. Nos, elmondtuk.

Két év elteltével mindannyian felismerjük, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és az ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. De Önök ezt nem ismerik be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertek el. Utólag viszont jól látszik, hogy Önök szinte mindenben csúfos kudarcot vallottak, és már a média is nehezen tudja elhallgatni a tényeket.

Önök a minisztériumban nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól lecsengenek, figyeljék és kutassák azt akármennyi ideig is. Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy a hullámok minden lecsengése kizárólag az önök cselekedeteiknek tudható be, így hamis propagandával “leküzdötték a járványt”. És újra megszüntették a járványt, és újra és újra és újra.

Önök nem hajlandók elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, pedig saját vészhelyzeti terveik ezt kifejezetten kimondják (“Pandémic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, 26. o.).

Önök nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzésen átesés inkább véd, mint egy vakcina, bár a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a beoltottak, akik nem estek át a betegségen, gyakrabban fertőződnek meg, mint az oltatlan, de betegségen átesett személyek. Önök a tapasztalatok ellenére nem voltak hajlandók elismerni, hogy az oltottak továbbadhatták a fertőzést. Önök ennek alapján azt remélték, hogy a védőoltással sikerül elérni a nyájimmunitást – de Önök ebben is kudarcot vallottak.

Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják azt, hogy a betegség jóval veszélyesebb az egyéb alapbetegségekkel együtt élők csoportjára és az idősebb felnőttekre, mint a fiatalabbakra, pedig erről Önök már 2020-ban tudomást szereztek Kínából.

Önök megtagadták, hogy elfogadják a “Barrington-nyilatkozatot” – amelyeket több mint 60.000 tudós és orvos írt alá – vagy a józan ész egyéb programjait. Önök úgy döntöttek, kigúnyolják, rágalmazzák, eltorzítják és lejáratják őket. Önök a megfelelő programok és személyek helyett olyan szakembereket választottak, akik nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel a járványkezeléshez (fizikusok, mint vezető kormányzati tanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, média munkatársai stb.[2]).

Önök elmulasztották, hogy megfelelő hatékony rendszert állítsanak fel az oltások mellékhatásainak bejelentésére, sőt, a mellékhatásokról szóló jelentéseket törölték saját facebook-oldalukról. Miután Önök zaklatni kezdték azokat az orvos kollégákat, akik szót ejtettek az oltások mellékhatásairól, a legtöbb orvos a zaklatásokat megelőzendő elkerülte, hogy ezekről tájékoztatást adjon. Önök nem vettek tudomást a menstruációs intenzitás és a menstruációs ciklus időtartamának változásairól szóló számos jelentésről. Önök elrejtették azokat az adatokat, amelyek lehetővé tennék az összefüggések objektív és rendes feltárását (például eltávolították a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett Önök úgy döntöttek a Pfizer vezetőivel együtt, hogy nem objektív cikkeket tesznek közzé az oltások hatékonyságáról és biztonságosságáról.

Visszafordíthatatlan kár a bizalomban

Önök azonban a fellegekből figyelmen kívül hagyták azt a tényt is, hogy a végén mindig kiderül az igazság. És most lassan elérkezünk ide. Az igazság az, hogy Önök a közvélemény Önökbe vetett bizalmát soha nem látott mélységekig lerombolták, és aláásták az Önök státusát, mint a szakmai tekintély forrását. Az igazság az, hogy Önök az elmúlt két évben több száz milliárd sékelt égettek el minden eredmény nélkül – a megfélemlítések közzétételével, eredménytelen tesztekkel, a pusztító lezárásokkal, és az élet normális rendjének megzavarásával.

Önök tönkretették gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot keltettek, szorongást, dohányzást, italozást, függőséget okoztak, kiégést és veszekedéseket generáltak a gyerekek között, amint azt az iskolavezetők országszerte megerősítik. Önök károsították a társadalmi létet, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és testi egészséget.

Önök rágalmazták azokat a kollégákat, akik nem estek hasra Önök előtt, egymásnak ugrasztották az embereket, megosztották a társadalmat, és kisarkították a diskurzust. Önök minden tudományos alap nélkül a nyilvánosság ellenségeiként és betegségek terjesztőiként bélyegezték meg azokat az embereket, akik nem akarták magukat beoltatni. Önök példátlan módon támogatják a drákói diszkrimináció politikáját, az emberi jogok megtagadását és az orvos, beleértve a gyerekorvos választásának jogát, ami egy olyan intézkedés, amelynek semmi járványügyi indoklása nincs.

Ha Önök összehasonlítják az Önök által követett pusztító politikát néhány más ország ésszerű politikájával, egyértelműen láthatják, hogy az Önök által okozott pusztítás csak növelte a vírus áldozatainak számát. A tönkretett gazdaság, a megnövekedett munkanélküliség, a gyerekek tönkretett oktatása – ők mind az Önök tevékenységének többlet áldozatai.

Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de Önök már két éve ilyen állapotot igyekeznek fenntartani hataloméhség, a pénzkiadások feletti döntések és a totális ellenőrzés iránti vágyból kifolyólag. Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy Önök még mindig meghatározzák a dolgok menetét, óriási pénzösszegeket tartalékolnak a propaganda és a pszichológiai technológia számára, ahelyett, hogy azokat az egészségügyi rendszer megerősítésére fordítanák.

Ezt a vészhelyzetet meg kell szüntetni!
2022. január 6.
Udi Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Orvostudományi Kara
Gépi fordítás alapján közzéteszi: Király József

Feljelentés letöltése:

Feljelentés

Vélemény, hozzászólás?