Kép nélkül
Vélemény

Ismét el kell mondjam a véleményemet!

A népszavazási kezdeményezésre beadott kérdéseket teljesen mondvacsinált indokokkal utasították el, ami ismét rávilágít a pártpolitikai pénzpóráz működésére.
Az NVB ülés videóján világosan látszik, hogy ott ül egy rakás joghoz értő ember. Ők tudják is, hogy lábbal tapossák az általuk sokszor hangoztatott népfelség elvét a NÉPSZUVERENITÁST, de a láthatatlan kapcsolati háló és a jól fizető állásuk féltése megakadályozza az igazság követésében őket!
Elődeink valószínűleg ezért ragaszkodtak a KORONASZUVERENITÁSHOZ, mert a Korona azért szent, mert nem tud hazudni, nem zsarolható, nem dolgozik benne az ego, nem szervezhető pártba, szabadkőműves páholyba, hanem az igazságot és az elődök kicsiszolt akaratát képviseli minden időben.
MIKOR FOGJA VÉGRE A KÖZNÉP FELISMERNI, HOGY A SZENTKORONA AZ EGYETLEN ESÉLYÜNK A PÉNZDIKTATÚRA ELLEN? S nem egy poros és ciki királyságot jelképez a korona, hanem az egyetlen igazságos államgépezetet, mely védi a polgárait, s nem kiszolgáltatja őket a tőkeérdek felsőbbrendűségének!

 

Vélemény, hozzászólás?