oltás
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek Jegyzet Publicisztika Vélemény

Akinek igazat adok

Én – aki a kiválasztottsági mítosz kritikusa vagyok – e zsidó professzornak adok igazat, s ezért hozom ezt is nyilvánosságra! (BG)

Ehud Qimron professzor, a Tel Aviv-i Egyetem Mikrobiológiai és Immunológiai Tanszékének vezetője és az egyik vezető izraeli immunológus nyílt levelet írt, amelyben élesen bírálta a koronavírus-járvány izraeli – sőt globális – kezelését.

Eredeti héber levél: N12 News (2022. január 6.); Google/SPR fordította. Lásd még: Qimron professzor jóslata 2020 augusztusából: „A történelem fogja megítélni a hisztériát” (INN).

∗∗∗

Egészségügyi Minisztérium!

Miniszter úr, ideje beismerni a kudarcot!

A végén az igazság mindig kiderül, és kezd feltárulni az igazság a koronavírus-politikával kapcsolatban. Amikor a pusztító elképzelések sorra összeomlanak, nem marad más hátra, mint elmondani a járvány kezelését vezető szakértőknek – amit mi már régen elmondtuk.

Két év késéssel végre ráébredsz, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és minden ilyen próbálkozás kudarcra van ítélve. Nem ismered el, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertél el, de utólag jól látszik, hogy szinte minden cselekedetedben csúfos kudarcot vallottál, és már a média is nehezen tudja feldolgozni a szégyenérzetedet. .

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól elhalványulnak, a több éves megfigyelések és tudományos ismeretek ellenére. Ön ragaszkodott ahhoz, hogy a hullám minden hanyatlása kizárólag a cselekedeteinek tulajdonítható, és így hamis propagandával „legyőzte a pestist”. És újra legyőzted, és újra és újra és újra.

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, annak ellenére, hogy saját készenléti tervei ezt kifejezetten kimondják (“Influenza pandémiás egészségügyi rendszer felkészülési terve, 2007”, 26. o.).

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a felépülés nagyobb védelmet nyújt, mint az oltás, annak ellenére, hogy a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a nem felépült beoltott emberek nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a felépültek. Ön a megfigyelések ellenére nem volt hajlandó elismerni, hogy az oltottak fertőzőek.

Ez alapján azt remélte, hogy védőoltással elérheti a falkaimmunitást – és ebben is kudarcot vallott.

Ön ragaszkodott ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a betegség több tucatszor veszélyesebb a kockázati csoportokra és az idősebb felnőttekre, mint a fiatalokra, akik nem tartoznak a kockázati csoportokba, annak ellenére, hogy Kínából már 2020-ban tudomást szereztek erről.

Ön megtagadta a több mint 60 000 tudós és egészségügyi szakember által aláírt „Barrington-nyilatkozat” vagy más, a józan ész programjának az elfogadását. Ön úgy döntött, hogy nevetségessé teszi, rágalmazza, eltorzítja és lejáratja őket. A megfelelő programok és emberek helyett olyan szakembereket választott, akik nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel a járványkezeléshez (fizikusok, mint fő kormányzati tanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, médiaszemélyzet stb.).

Nem alakított ki hatékony rendszert az oltások mellékhatásainak bejelentésére, sőt Facebook-oldaláról is törölték a mellékhatásokról szóló jelentéseket. Az orvosok kerülik, hogy a mellékhatásokat összekapcsolják a vakcinával, nehogy úgy üldözze őket, mint néhány kollégájukat. Ön figyelmen kívül hagyta a menstruációs intenzitás és a menstruációs ciklus időtartamának változásairól szóló számos jelentést. Olyan adatokat rejtett el, amelyek objektív és megfelelő kutatást tesznek lehetővé (például eltávolította a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett úgy döntött, hogy nem objektív cikkeket tesz közzé a Pfizer vezető vezetőivel az oltások hatékonyságáról és biztonságosságáról.

Így visszafordíthatatlan kár keletkezett a bizalomban!

Ön azonban a hübriszének magasságából figyelmen kívül hagyta azt a tényt is, hogy a végén kiderül az igazság. És kezd kiderülni. Az igazság az, hogy soha nem látott mélypontra juttatta a közvélemény önbe vetett bizalmát, és aláásta a tekintélyforrás státuszát. Az igazság az, hogy több százmilliárd sékelt égetett el hiába – a megfélemlítések közzétételéért, a nem hatékony tesztekért, a pusztító bezárásokért és az élet rendjének megzavarásáért az elmúlt két évben.

Ön tönkretette gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot keltettél a gyerekekben, féltek, dohányoztak, ittak, függővé váltak, vagy épp leszoktak és veszekedtek, amint azt az iskolaigazgatók tanúsítják szerte az országban. Károsítottad a megélhetést, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és a fizikai egészséget.

Rágalmaztad azokat a kollégákat, akik nem hódoltak meg neked, egymás ellen fordítottad az embereket, megosztottad a társadalmat és minden diskurzust sarkítottál.

Ön minden tudományos alap nélkül a nyilvánosság ellenségeinek és betegségek terjesztőinek bélyegezte azokat az embereket, akik úgy döntöttek, hogy nem akarnak védőoltást.

Ön példátlan módon hirdeti a diszkrimináció drákói politikáját, a jogok megtagadását és az emberek – köztük a gyermekek – kiválasztását az orvosi pálya iránti választásuk miatt.

Ha összehasonlítja az Ön által követett pusztító politikát néhány más ország épeszű politikájával – világosan láthatja, hogy az Ön által okozott pusztítás csak több áldozatot eredményezett a vírussal szemben kiszolgáltatottakon túl is. A gazdaság, amit tönkretett, a munkanélküliek akiket te okoztál, és a gyerekek, akiknek az oktatását tönkretetted – ők a többlet áldozatai a saját tetteidnek!

Jelenleg nincs orvosi sürgősség, de ön már két éve ilyen állapotot ápol a hatalom, a költségvetés és az ellenőrzés miatt. Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy továbbra is politikákat határoznak meg, és hatalmas költségvetést tartanak fenn propagandára és pszichológiai tervezésre, ahelyett, hogy az egészségügyi rendszer megerősítésére irányítanák őket.

Ezt a vészhelyzetet meg kell szüntetni!

Udi Qimron professzor, a Tel Avivi Egyetem Orvostudományi Kara

∗∗∗

Összefüggő

  • Médiajelentések a levélről Mind ez érvényes Orbán irányában is Ugyan ez történt a magyarsággal is. Más is hozzá teheti a véleményét

Vélemény, hozzászólás?