zelenszkij karján
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek Jegyzet

Sánta kutya-e Hunter Biden és George Soros ?

Előre bocsátom, hogy sajnálom a velünk genetikai rokonságban lévő ukránokat, s még inkább az ukrán nácik által üldözött magyar, orosz, lengyel, román, stb. népeket. Ám azt már régen tudjuk, hogy a globalista színház nem egy művészi produkciókra szakosodott hely, hanem a bennünket agyfertőző és lassacskán tudatmódosító, sőt a hatalommámorában minket GMO-vá oltó színtársulat. Nekik nem kell kőszínház, hiszen az internet – az új digitális divat szerint – csak nekik működik cenzúra nélkül. Sőt ha valaki véletlenül leleplezné őket mint pl. Edward Snowden, aki pl. az Amerikai nemzetbiztonsági Ügynökség lehallgatási programját leplezte le, akkor a személyt vagy likvidálni kell, vagy példát statuálva életfogytig börtönben zárni. (Snowden is csak azért úszta meg, mert elmenekült és eddig nem adta ki egyetlen állam sem, sőt ha jól tudom, épp a napokban kapta meg az orosz állampolgárságot, ez az emberiség tisztánlátásáért munkálkodó, 39 éves, amerikai informatikus!) Azzal azonban a USA sem tud mit kezdeni, amikor egy állam hivatalosan a védelmi minisztériumán keresztül hoz nyilvánosságra tényeket, bizonyítékokat.

Az orosz védelmi minisztérium most csütörtökön, egy halom dokumentumot tett közzé, amelyek komoly bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a Pentagon illegális biolaborokat fejlesztett ki és működtetett Ukrajnában. S ebben a tevékenységben vettek részt a Pentagon mellett, vagy éppen annak megbízása alapján egyes magánszemélyek, mint az USA elnök fia Hunter és a gátlástalan pénzmágus George Soros. Persze voltak ott más személyek is a CDC megbízásából. Vagyis legalább két amerikai kormányzati szervezet is közreműködött az említett illegális laborok működtetésében, bár az egyik szervezet megnevezése magyarul félrevezető lehet: Betegségellenőrzési és -megelőzési központ. Ám ennek igazgatója Rochelle P. Walenszkya e laborokról soha még nem nyilatkozott érdemben. Az orosz védelmi minisztérium szerint azonban az USA és az említett magánszemélyek által finanszírozott laboratóriumokban dolgozó ukrán tudósoktól megszerzett dokumentumok éppen azt bizonyítják, hogy „az UP-2 biológiai projektet” a Pentagon fejlesztette ki és hagyta jóvá. Vagyis ha abban magánszemélyek is részt vettek az egyrészt felveti az állami pénzek magánzsebekbe csorgatásának a gyanúját, másrészt ők lehettek az álca. S így velük takaródzhat a kormány, hogy ehhez nekik semmi közük, s ez bizony egy magánprojekt, melynek fő célja az Ukrajnában endemikusan előforduló, különösen veszélyes fertőzések molekuláris elemzésének elvégzése volt. Csakhogy az Oroszország már többször megvádolta az Egyesült Államokat azzal, hogy genetikai próbálkozásai vannak az orosz lakosságot célzó biológiai fegyverek létrehozására.

S az ukrán állam is bekapcsolódott ebbe a játékba, mert az egyik ukrán biolaborban talált regisztrációs kártyát, Viktor Polishchuk az Ukrán Miniszteri Kabinet helyettes államtitkára írta alá, s a kártya azt mutatja, hogy a laboratóriumokban található kórokozókat biológiai fegyverek kifejlesztésére használhatják. Persze ezek csak állítások, amelyek következtetések útján születtek, de az tény, hogy a Pentagon Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynöksége felügyelte ezen biolabor-projekteket. Az érintett amerikai kormányzati személyzet és vállalkozók állítólag mentesülnek az Ukrajnában kivetett adók és egyéb díjak megfizetése alól.

Ez már jellemző George Soros és az USA elnök fiának, Hunter Bidennek az üzletmenetére. Ők – minden híresztelés ellenére – soha nem fektetnek be semmit, ha a nyereség nem biztos. Márpedig ha a Pentagon használja ott a nevüket, akkor nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy leírjuk: nekik biztos nyereséges lesz ez az üzlet.
Az orosz minisztérium szerint a UP-8 projekt keretében vérmintákat vettek ukrán katonáktól vírusantitestek kutatására és valószínűleg „egy adott régió lakosságára legveszélyesebb biológiai ágensek kiválasztására”!
Tegyük hozzá, hogy ez nagyon is alátámasztja a biológiai fegyver kialakításának a gyanúját! Hunter Biden ugyanis kapcsolatban áll olyan amerikai katonai vállalkozókkal, mint pl. a Metabiota és a Black and Veach cég. Az Ukrajnának adott EU pénzek – amit, ha közvetve is de mi magyar emberek fizetünk – ezeknél, főleg Soros és Hunter Biden zsebében köt ki!


Hiszen Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia által vezetett Rosemont Seneca befektetési alap hasznot húz az Ukrajnában működő biológiai laboratóriumok finanszírozásából. S ezt már nem csak egyes agyonhallgatott és befenyített nyugati ténykutatók tudják, hanem erről nyilatkozott legutóbb pl. Igor Kirillov, az orosz sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erők főnöke is. Vagyis az oroszok sokat tudnak arról, hogy mi folyt azokban a titkos laborokban. Azon sem szükséges csodálkozni, hogy a hírhedt globalista milliárdos, George Soros – aki minden lében kanál, ahol a pénz szagát megérzi – közvetlenül részt vett ebben az illegális biolabor-rendszerben, hiszen neki ez nem csak pénzt jelent, hanem befurakodási lehetőséget is. A Fehér Ház persze arra figyelmeztetett, hogy a Kreml legújabb összeesküvés-elmélete (sic) még nem gyakorlat, de egy olyan vegyi vagy biológiai támadás előjátéka lehet, amelyet Oroszország az Egyesült Államokra vagy Ukrajnára fog irányítani.

Hogy is szól a magyar közmondás?

A legjobb védekezés a támadás.

No meg azt se feledjük el, hogy: A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
Ugyanis ez is tény:
Az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetsége az orosz-ukrán konfliktusok kezdete óta eltávolította az ilyen laboratóriumokkal kapcsolatos összes információt. Ám egy „War Clandestine” nevű Twitter-felhasználó potenciális összefüggést fedezett fel az oroszok által Ukrajnában eltalált „stratégiai célpontok” és az országban működő amerikai biolaborok között.

Nézd meg ezt a szálat a @WarClandestine-től pic.twitter.com/Bg3kOrI4qV

E független kutató az amerikai kormány honlapján talált egy listát a Pentagon által működtetett ukrajnai biolaborokról. Az állítások cáfolatára törekedve a Snopes „tényellenőrző” webhely kénytelen volt beismerni a „Telepített-e az amerikai katonaság biolaborokat Ukrajnában?” – című részben, hogy „Az összeesküvés-elméleteket gyakran az igazság egy kis részletéből alakítják ki”, s ezt ne feledjék most, mielőtt felfednénk, hogy Pentagon laboratóriumok valóban léteznek Ukrajnában. (Vagyis a sánta kutya itt is bejött!)

Ezek a baloldali „tényellenőrzők” azt mondják, hogy az Egyesült Államok által üzemeltetett Ukrajnában létező biolaboratóriumok állítása „hamis”, elismerve, hogy „az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának biológiai fenyegetéscsökkentési programja bizonyos finanszírozást biztosított az ukrajnai biolaborok számára, de csak korszerűsítésére”, s fenntartja azt, hogy: „A létesítményeket az ukrán kormány üzemelteti az ukrán törvények által meghatározott irányelvek szerint.”
Ám ez is hazugság volt, mivel az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) még 2020 májusában közleményt adott ki az ilyen „pletykákról”, és azt üzente a világnak: „A közelmúltban „álhírek” terjedtek el a médiában és a közösségi portálokon az amerikai katonai biológiai laboratóriumok állítólagos ukrajnai tevékenységéről. De Ukrajnában nem működik külföldi biológiai laboratórium. Az egyes politikusok nemrégiben tett kijelentései nem igazak, és a tények szándékos elferdítését jelentik.”Lehet, hogy az SBU nem is tudott arról, hogy az ukránnak nevezett kormány milyen laborokat engedett át a Pentagonnak? Ez nehezen hihető el, de a sánta kutya esete itt is bejött!
Az SBU ugyanis ilyen nyilatkozatot is kiadott még 2020-ban :
„Hangsúlyozzuk, hogy ezeket a laboratóriumokat állami költségvetésből finanszírozzák, az Egészségügyi Minisztériumnak és az Állami Élelmiszerbiztonsági és Fogyasztóvédelmi Szolgálatnak vannak alárendelve” Azonban ez is hazugság volt, mert ma már bőséges bizonyíték jelent meg, hogy az ukrán biolaborokat az amerikai kormány finanszírozza.

Egy Dilyana Gaytandzhieva nevű független újságíró tizenegy, a Pentagon által finanszírozott biolaborról tudott adatokat gyűjteni Ukrajnában, mielőtt az Egyesült Államok Ukrajnai Nagykövetségének webhelye törölte azokat. (sic)

Az oroszok nemzetközi vizsgálatot követelnek az amerikai biolaboratóriumokkal kapcsolatban, hogy az USA tisztázza az ukrajnai létesítmények céljait.

Miért fontos ez a téma nekünk magyaroknak?

Mert mindezek mellett hazánk – feledve az ukrán állami magyarellenességet – menekült státuszt, ellátást, ingyen utazási lehetőséget, stb. biztosít annak az ukrán tömegnek, akik csapot-papot otthagyva menekülnek nyugatra. S ezt bizony nem a politikusaink fizetik zsebből, hanem a közpénzeket szórják el azokra az ukránokra akik megválasztották Zelenszkijt, ezt a követelődző kazár ripacsot, aki időnként horogkereszt társaságában látható, s fegyvert követel, hogy minél több magyar és ukrán halljon meg a fronton. Ukrajnát ugyanis ki kell neki ürítenie!

S mennyibe is kerül nekünk ez az übermansch-felsőbbrendű, ripacs-kretén?

image.png

 

Vélemény, hozzászólás?