Gondolatok

A monetáris diktatúra kazárjai megölik saját szüleményüket (I. rész)

Zsidó – zsidó háború

250 év óta állunk először, radikális világrendi változások előtt.

A bankár-zsidó globalista terror vezetői és követői, oly annyira felborították az ember és ember közötti életrendünket, hogy ebből következően soha nem lesz többé olyan a világunk melyet ma ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni azt, hogy mi történik a bolygónkon nem  egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér az önmegsemmisítő tétlenséggel..

Szeretném megkérdezni, mert-e valaki arra gondolni, hogy még az Oroszország elnökének Vlagyimir Putyinnak az életében a Kazári globalista világközpont közepén felemelkedik egy ember, aki vállalja ezt a gyarló, embertelen, globalista rendszert végre megsemmisíteni. Donald Trump ezidáig győzött a gonoszok mesterkedése fölött és megnyerte az amerikai elnökválasztást, s ezzel vállalta a befejezés előtti csúcsra érkezett elit állványzatainak a bedöntését.

Ez úgy hangzik tőlem, mint egy áprilisi vicc.

De mit tudunk mi ezen állványzatról? Most sokan arra fogtok gondolni, hogy nem kezdem majd a már lerágott szlogeneket hangoztatni, csalódást kell okoznom. Ahhoz, hogy megértsük és követni tudjuk a hazánkon kívüli és a hazai eseményeket, igenis komoly háttérismeretekre van szükségünk, mert hazánk és Európa lakossága stockholm szindrómában szenved. 

 (Stockholm-Syndróm)

Háttérismeretek, melyekett nem szívesen használok, de mégiscsak léteznek, gondoljatok csak a színpadi rendezvények felépítményére, ugye hogy van ott díszlet és hogy mögötte mi történik, a nézőközönség nem látja. Így vagyunk mi a közösségi életben is, politikusaink elhallgatnak dolgokat, az újságírók, akiknek feladatuk lenne az objektív tudósítás „kurvák“ lettek és így a nép a téves és nem közvetített információk hiányában kóvályog és szédül. Az oktatási rendszerünket úgy alakították át, hogy ma már nem készít fel önálló gondolkodásra. Ezért vagyunk hajlamosak egy igen rosszul sikerült jelzőt használni embertársainkra, hogy „agymosott“. Sajnos nem így van. Mert az agyból kimosni csak azt lehet, ami benne van. ha ez üres, akkor onnan kimosni bármit fizikai lehetetlenség.

De térjünk vissza a fent megkezdett gondolatokhoz.

Sokaknak úgy tűnt, hogy Donald Trump bekerült a világpolitikába, mint a derült égből a villámcsapás, sajnos ez nem így van. Azért nem, mert a globalista atlantikai média elhallgatta. Mint ahogy tudjuk, amiről nem tudsz, az nem létezik. (Sokan ismerik ezt a fajta tömeg megvezetést a múltból, de ma is így van, csak a kulissza változott meg!)

Azt, ami a világban történik évtizedekkel ezelőtt szinte elképzelni se mertük volna. Különösen azt nem, hogy a globalizmust a saját szülője a kiválasztottsági mítosz által fertőzött zsidók vezérelte Washington, valójában a saját gyermekét készül megsemmisíteni. Nagyon sok embernek, főleg a követőiknek ez teljességgel felfoghatatlan. Ha jól belegondolunk a múlt év eseményeibe szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy része a zsidóságnak a zsidó világuralom megdöntésén tevékenykejen. Egyesek, feltehetően úgy fogják fel, hogy ez is csak egy taktika a zsidóság részéről. Nem biztos, hogy ez perdöntő, mert miért vállalják magukra ezt a hatalmas rizikót, ha Hillary (Rothschild) Clinton által a világkormány létrejötte, a globalizmus végkifejlete, már a kezükben volt? Ez érthetetlen. Mert elegendő lenne a két párt között egy passzív ellenmozgalmat megrendezni és minden megy a megszokott kerékvágásban. De nem ez történt, itt egy egészen új dolog van kialakulóban: egy háború a két zsidó blokk között. S ha nem vagyunk igen (h)éberek, mint oly sokszor a történelem során, akkor a nem zsidók fogják megszenvedni. Ám ha igen, akkor – túlélő tanúi lehetünk egy zsidó – zsidó háborúnak.

Lendületbe jött a világok háborúja.

A nemzeti államok megmaradása ugyan úgy csapdába került, mint a történelem során nagyon sok hasonló megmozdulás. Nagyon sokan ismerjük az Angolszász Misszió létrejöttét. Beszélhetünk akár a leggazdagabb családokról is. (a 300 –ak tanácsa) A családtagok létszámát a kutatók ca. 9 és 10 ezer főre becsülik.

(?)

Vagyonukat nem lehet felbecsülni. Amit viszont ismerünk, hogy e „család“ tagjainak, a közismert közgazdász Michael Hudson (University of Chicago), számításai szerint, a világ országai a tartoznak 152 trillió dollár-ral, s ezt összeget soha nem lehetséges visszafizetni, amíg a jelenlegi „adós pénzrendszer“ fennáll. Ha adósságod van, másoknak dolgozol és függőségi viszonyba kerülsz. Hogyan is szól a magyar közmondásunk, „csak addig nyújtózkodj amíg a takaród ér“ Ha ez tudasodik az emberekben, akkor felismerhetjük a világ működését.

Vlagyimir Putyin, és az Őt a háttérben támogató (nemzeti) zsidóság színrelépésével, újból a nemzetállamok megtartása/visszaépítése került a központi gondolkodás színpadjára. Van egy régi szólásunk, hogy „minden út Rómába vezet“, mit is takar ez a szólás? A cél ugyanaz, csak az út változik, a világ feletti hatalom megteremtéséhez. Egy hegyet meg lehet egyenesen, felfelé meredeken haladó úton mászni, mert az rövidebb de erőfeszítőbb, vagy ahogy a szerpentin utakat ismerjük, vagyis hosszabb de kényelmesebb, s nem olyan erőigényes úton. Ez teszi most a nagyhatalmú bankárkaszti zsidóság is. Ha nem tudják a római mintára az emberiséget rabszolga sorsba kényszeríteni, választanak egy új utat.

Ismert, hogy a Rothschild-Soros-és Co.-bűnszövetkezete az eddig nekik bevált  rabló, rabszolga rendszert kívánja továbbfejleszteni a bolygónkon. Megvalósulásának a csúcsa lett volna Hillary Clinton dobogóra kerülése. Ezt a végső győzelmet hiúsította meg az amerikai elnökválasztásokon befutó Trump, illetve Bannon és a közreműködő Antiglobalista zsidók. Ezért már érthető, hogy a globalisták szemében Steven Bannon egy gazember, mert a kedvenc játékukat törte össze, s a globalista rablást, kizsákmányolást szándékozik a bolygónkról eltüntetni! Így már érthetővé válik, mint oly sokszor, amikor a zsidók jajveszékelésbe kezdenek, hiszen most újból veszélyben vannak. A forgatókönyv nem változott ugyan, viszont a tudatlanná tett tömeget újból próbálják mozgósítani.  Az emberek tudatlansága nem képes a száguldó változásokat követni, sokaknak ez túlterhelést, másoknak fásultságot okoz. Tudjuk, hogy ok nélkül nincs okozat! Semmi nem történik véletlenül, még akkor sem, ha sokan azt hiszik ezt.

De lássuk, hogy az Oroszországból elindult folyamat milyen hatást gyakorolt a világra, vagy is az Egyesült Államokra, Europára, majd hazánkra.

Mi is történt voltaképpen az elmúlt tíz esztendőben az Egyesült Államokban?

A globális világalap köveinek a megbontását lényegesen korábban megkezdték. Ennek az egyik kezdeményezője a zsidó származású Andrew Breitbart, Ő Amerikában igen kedvelt publicista, újságíró volt. Az, hogy Donald Trump hatalomra kerülhetett, azt neki és a jelenlegi biztonság stratégiai tanácsosának Steven Bannon-nak is köszönheti.  Nem véletlen, hogy napjainkban mikor a globalisták észlelik a vesztüket, mindent igyekeznek megtenni, hogy Bannont kimozdítsák pozíciójából, vagyis Trump–ot kényszeríteni akarják, hogy felmentse megbízatásából. De vajon miért?

A világon, a Steve Bannon által formált és hatékonyabbá fejlesztett, így legelterjedtebb Antiglobalista média, a Breitbart News internet-portál. Bannon, ezt az egy aránylag jelentéktelen internet-platformot Antiglobalista nemzeti tudattal feltöltötte és „anti-globalista rombolóvá“ alakította, s ezzel a Trump választási küzdelmét sikeresen segítette, s továbbra is támogatja.

Azért, hogy megértsük az események alakulását röviden igyekszem összefoglalni a BREITBART NEWS létrejöttét.

A portál alapítója egy kiváló zsidó ember: Andrew Breitbart volt. Az ötlet, egy Antiglobalista harci hírportál létrehozása, egy a 2007-ben Izraelbe történő újságírói látogatása során született. Útjára elkísérte volt barátja Larry Solov. Tudni kell róluk, hogy mindketten a Los Angeles igen gazdag városnegyedében Brentwoodban nőttek fel. Breitbart azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne egy hírszolgáltató rendszert létrehozni „mely képes megváltoztatni a világot“, s  kérte  barátját, hogy mint társtulajdonos támogassa annak megvalósításban.

Az előzményekhez még annyit, hogy a Breitbart News megalapítása előtt 2004-ben barátja Peter Schweizer bemutatta neki a konzervatív írót és politikai elemzőt Steven Bannon-t. Őt később, mint tehetséges politikai hírmondó jellemezte, különösen a hatékony filmjeire való tekintettel, de nem utolsó sorban a „Leni Riefenstahl a Tea-Party-mozgalom“ beindításában való munkájáért.

Bannon 18 filmet készített Hollywoodban a zsidó Jeff Kwatinetz társaként, aki a „The Firm“ tv –és film produkció tulajdonosa volt. Fontos Bannonról tudni, hogy 1990 óta nem csak a film-, szórakoztató- és a média iparban volt otthon, de nagyon sok tapasztalatot gyűjtött a bankár-zsidók Wall Street-i pénziparában is.

Kapcsolatuk elmélyülése egy későbbi időpontban jön létre, mikor Bannon elkészíti a „Occupy Unmasked“ című filmjét, amiben felfedi a baloldal beépülését az „Occupy“ mozgalomba. A film forgatásának folyamatában kerülnek újból kapcsolatba, ahol Breitbart már egy központi aktivistája az antiglobalista mozgalom szervezésének. A kapcsolatuk elmélyülésének jeléül Bannon, egy modernebb irodai részleggel segíti Breitbart további munkáját.

BREITBART sikerének kezdete 2011-ben teljesült be, mikor a gátlástalan zsidó pedofilt, Anthony Weiner-t leplezte le. ,Azt a jelentős politikai személyt, aki rendszeresen támadta a kongresszusban a republikánusokat, s bár a BREITBART általi leleplezése következtében elbocsátották, de továbbra is aktív maradt Clinton táborában.  Weiner élettársa, Huma Abedin szervezte Clinton választási kampányát. Ugyan ez a személy volt, aki a Clinton computeréből a bizalmas anyagokat lemásolta, pontosabban „ellopta“.(mondván, hogy ha vádemelésre kerülne sor a férje ellen, akkor azzal Clinton-t megzsarolhassa.) Természetesen az Abedin által elkövetett dokumentáció lopást a Fake-News-Ipar a választások során az orosz titkosszolgálat számlájára írta.

A londoni DAILY MAIL 2016.10.30 án a következő hírt közölte: „az FBI kérvényezte a 650000 e-mail kiértékelésének engedélyét, melyből nagyon sok a Hillary Clinton személyes szerveréről érkezett és a szexista Weiner computerén találtak, amit a Hillary Clinton legközelebb álló bizalmasa, Huma Abedin engedett át Weinernek“

     Andrew Breitbart korábbi munkatársa továbbá a mai napig is a modern internet társalapítójának tartott Matt Drudge. Az üzleti kapcsolatuk megszűnésének oka a világnézetük különbözősége lett, mert Drudge ideológiája internacionalista, ezen okból érthető, a „Huffington Post“-nál elért karrierje. A világnézeteinek ellenére segítette Breitbart-ot a Capitol Hill-be való bejutásában, mivel ö otthonosan közlekedik a republikánusok irodáiban.

A Breitbart News oldalain megjelenő leleplező írások csak úgy kígyóztak a konzervatív média a világában, hogy olvasóinak a szája szinte habzott a jogos dühkirohanásoktól.

A Breitbart által közzétett anyagokat átvették a rádiók, (Foxs-News) s ezzel sikerült a széles körben való terjesztésük. Közben 2012. március 1-én hirtelen „szívelégtelenségben” 43 éves korában Andrew Breitbart meghal. Érdekes módon pont akkor, mikor az uralkodó elit a Breitbart-Media visszhangja miatt félni kezdett Washingtonban. 2012. márciusban az Andrew Breitbart halála után örökösei a Steve Bannon-t bízták meg a Breitbart News anyavállalatának a Breitbart News LLC vezetésével.

(ide kellene egy kép Steve Bannon-ról)

Breibart továbbra is egy privát cég maradt, amelynek nincsenek kötelességei a pénzügyeinek a nyilvánosságra való hozatalára. De közben a globalisták szó-szólója a POLITICO arról számolt be, hogy Robert Mercer egy zsidó Hedge-Fonds milliárdos nagyban hozzájárult a Breitbart-média finanszírozásához, melyben Bannon közvetítő volt a Mercer és Breitbart között.

A szokásosan felmerülő vádakra Bannon igencsak dühös lett, s kijelentette, hogy az előítéleti vádak ellenére képes a Breitbartot a politikai középben megtartva, szalonképessé tenni. Majd egy későbbi Washington-Post–i interjúban a következőket mondta: „Mi magunk egy „harci club“ vagyunk. Hozzánk azok nem társulnak, akik csak a ködösítést keresik. Egy agresszív állandósított szembenállást tanúsítunk a globalizmust irányító uralkodó osztállyal szemben.“ (Washington Post, January 27, 2016)

A nagyhatalmú globális-zsidóság igyekezett a hirdetésekből befolyó pénzforrást a Breitbart News–nál befagyasztani, mely végül is félresikerült. Ezek a pénzügyi nagyhatalmak, kiknek a harci megnevezése e a „Sleeping Giants” (az alvó óriás), akik igyekeznek minden nemzeti megmozdulást már a csírájában elfojtani, „több száz céget találtak, akik a Breitbart-media reklámfelületét bérelték, felszólították reklámaik felfüggesztésére, mert különben a feketelistára helyezik őket. A legismertebb cég a KELLOG-s volt, aki a reklámját fel is mondta a Breitbart-nál azzal az indokkal, hogy az oldalon megjelenő tartalmak a KELLOGs-élelmiszer értékrendjével nem összeegyeztethetők. Breitbart azonnal visszavágott az oldalain: „Bojkottáljátok a reggeli márkát, a KOLLEGs-et” (denverpost.com, February 19, 2017)

Az ellenség: az ál-konzervatívok

Mikor Bannon a vezetést a Breitbart–nál átvette azonnal rávetette magát azokra az ismert republikánusokra, akik globalista beállítottságúak voltak. Bannon elszánta magát, hogy mindazokat, akik multikulturális beállítottságúak és globalista aktivisták, független attól, hogy bal vagy jobb oldaliak, politikailag egyszerűen megsemmisíti. Egy korábbi zsidó kongresszusi delegált Eric Cantor (Virginiai republikánus), aki tömeg szószólója volt a kongresszusban, érezte meg először Bannon haragját. Mikor Cantor 2014-ben az újra-választásoknál jelöltette magát, Breitbart őt, mint bevándorlók legaktívabb támogatójának kikiáltotta ki, ami egyébként meg is felelt a valóságnak! Ezért Cantor el is vesztette a választásokat a David Alan Brat rendszerellenes jelölttel szemben.

Bannon szerkesztőségi befolyásolását különösen a 2016-os elnökválasztáson lehetett a legjobban megfigyelni, mikor drasztikusan kiterjesztette személyes véleményét a napi beszámolóknál. A cikkek, melyek Trump riválisával szemben Ted Cruz (republikánusi szenátor Texasból) megjelentetni akart, csakis az ő engedélyével volt lehetséges. A Cruzról szóló negatív beszámolókat a Trumpról szóló rövid és pozitív beszámolókkal állította szembe.

Az elnökválasztások során egy további republikánus elnökjelölt Marco Rubio volt a célpontja Bannonnak, aki kimondottan bevándorlási és globalista képviselő volt. Bannon azonnal kiadta a jelszót: „szüntelenül rajta leszünk, ha kinyitja a száját, kijelentéseit helyre tesszük. Ha a Fox a megtévesztő kijelentéséért nem teszi felelőssé, és ha a republikánusok maradéka, akik a Foxtól függenek és Rubiot nem leplezik le, akkor mi az az igazság védnökeiként szót emelünk. Soha nem kellet írásainkat visszavonni, amit mi Rubio-ról írtunk. Testvéreink bízzatok bennünk, mi jövünk! Soha nem törünk meg!“ (thedailybeast.com, 03.01.2016)

Mikor Donald Trump a rendszert és a republikánus párt globalista szárnyát veszélyesen megfenyegette, azonnal fergetegesen és könyörtelenül vissza támadták. Akik védelmükbe fogadták az a Breitbart-portál és maga Bannon volt. A Breitbart portálon folyamatosan  jelenek meg cikkek a zsidó és globalista ellenes szerzőktől, a bevándorlást ellenzőktől és további vad – támogatóktól, mint David Horowitz. Horowitz nagyon sok cikkében támadta a globalista zsidóságot többek között a tv moderátor Bill Kristol-t. Itt egy rövid kivonat Horowitz írásából: „Bill Kristol, egy romlott republikánus, egy áruló zsidó.. én amerikai vagyok, Amerika elöljárója, mert Amerikát a megsemmisülés fenyegeti. Ti pedig a zsidók közül a Amerika gyengítői vagytok, mert bevándorlással el akarjátok pusztítani. S ez egy olyan árulás, melyet oly könnyen nem lehet megbocsátani“ (Breitbart.com, 15.05.2016)

Ma Steve Bannon, stratégiai tanácsadója Donald Trumpnak és januártól tagja a nagyhatalmú (National Security Council (NSC) nemzet biztonsági tanácsnak, mely döntően meghatározza az amerikai politikai életet. Bannon továbbra befolyásolja a Breitbart News hírügynökséget. (2017.04.05 visszalép, de erről majd külön!) A Breibart News, ma már jelen van Londonban, Párizsban és májustól megnyitja a hírügynökségi irodáját az Németországban. Ezzel a német mainstream médiának, a ma már jelenlévő RT és a Sputnik mellett még egy „ellenféllel“ kell számolnia.

Az, hogy a globalisták pusztító munkájukat veszélyben látják Bannon jelenlétével, teljesen értelemszerű, mert Ő, az amerikai hatalmi központból szándékozik a globalista rendet elpusztítani. Azt a mély államhatalmat „Deep State“ (amely állam az államban), akarja megszüntetni, amely az amerikai parancsnoki központot ellenőrzi, irányítja és Európával (vagyis egy hatalmas gyarmatával) szeretné a globalizmust biztosítani. Bannon azonban, 2014-ben a következőket nyilatkozta: „Mindent-de mindent, ami ezzel a rendszerrel kapcsolatban van össze kell törni, egyszerűen ezt a rendet el kell pusztítani.“  (New York Times, NOV. 14, 2016)

Már a Donald Trump választási győzelme után is lehetett a globalista világmédiában a háttérerő jajveszékelését hallani. A Washington Post, 2016. november 25-i számában a következőket lehetett olvasni: „Ez egy rémület, hogy Putyin a világról alkotott nézete visszatükröződik a populista és nacionalista Stephen Bannon világnézetében. Az US-elnök stratégiai főtanácsadójának a küldetése abból áll, hogy ezt a korrupt rendszert elpusztítsa és ezzel összefüggésben levő „donor-osztály“ (lobbisták, adakozók) hatalmát megszüntesse.” Bannon jelszava a választási kampány végén emlékeztet egy orosz propagandára „az USA egy felbomlásban lévő sikertelen, korrupt állam, mert egy megvetendő, speciálisan globalista érdeket szolgál csak.“

A globalisták hihetnek is azon felismerésnek, hogy Bannon valóban szét akarja Európát rombolni és kidolgozott tervet követ, mert Michael Crowley írja  POLITICO-Magazinban, hogy rettegnek az európai elitek, mert maga az elnök, Trump és a stratégiai vezetője Steve Bannon az EU létét veszélyezteti.

Crowley szó szerint ezt írja:

„azon a napon mikor a Brexitről megtörtént a szavazás, a nyugati világ, az öt gazdasági nagyhatalom, 45 éves partnerkapcsolat megbomlását, az egyik legfontosabb partner kiválását, sokáig igyekezett a nyilvánosság előtt magyarázni, addig az „Atlanti tó“ másik oldalán Bannon azzal az emberrel (Nigel Farage) ünnepelt, akinek köszönhető volt a Brexit kimenetele. Amíg a média a Brexitet egy globális pániknak látta, ugyan ezt a Trump és Brannon duo egy kedvező eredményként fogadta. Felismerték fontosságát ugyanúgy, mint a választási kampány során. Kedvelt jelmondatuk volt, hogy a fehér Brittannia lakosságnak a bevándorlás és az európi bürokraták tevékenységei miatt komoly aggodalmai vannak. Bannon, mélyreható bizonyossággal vallja a nemzetszocializmus szükségességét, amely a gonosz globalista rendszertől veszélyeztetve van. (Ez azonban nem azonos a Nemzetiszocializmussal!) Bannon által a Breitbart News, egy új kultúr- és politikai harcteret nyitott, s az oldalon olvasható egy Brexit címszó,

 „az EU halott“: csak hogy, rugdalódzik még“

Bannon véleménye szerint az erősen globalista EU nem más, mint a civilizáció végveszélye. Az EU valójában egy a nemzeti identitásában hígított szervezet, mely politikájában a szabad határok elvében nyit utat  és engedi rá a nyugati világra törő: muzulmán inváziót. A mai világos EU antipátia, és a Trump kormány amely bilaterális szerződéseket akar, ténylegesen lehet egy halálos döfés a már szerencsére meggyengült és lelepleződött EU-ra nézve.

Hogy a globalisták pánikba estek, azon nem lehet csodálkozni, mert ők mindent  egy lapra tettek fel, amit 6000 éven keresztül felépítettek. A globális zsidó-birodalom, a 6000 év (ami valójában csak 3000 év) megfeszített munkája, a világkormány megalakításának lehetősége, nagy veszélybe került.  Csak a cél beteljesüléséhez szükséges eszköz lehet, az EU-USA szabadkereskedelmi szerződés (TTIP), melyet kilátásba helyeztek, nem jött létre.

 

Vélemény, hozzászólás?