Gondolatok

EURÓPA ellen csendes háború folyik – Kovács Zsolt a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi tagjának gondolatai

Minden, ami valaha Európát jelentette, támadás alatt áll: szelleme, lelke és a teste. Szelleme a hagyományokban gyökerező kultúra és magasabb rendű tudás, ami folyamatosan hanyatlik, elsősorban a tömeges manipulációnak betudhatóan.

Lelke a kereszténység és az az erkölcsiség, ami kiemelte, és naggyá tette Európát a világ többi részéhez képest. Míg volt vallása és tartása Európának, addig a világ vezető kontinense volt, amióta szakított ezzel, meredek hanyatlásba jutott. Teste pedig – mondjuk ki – a fehér ember. A fehér európai ember, akinek ma már bocsánatot kell kérnie, és térdet kell hajtania új urai előtt.

Mi a Védett Társadalom Alapítványnál határozottan NEEM-et mondunk erre.

Kiállunk egy új, de a régit magában hordozó Európáért – és Magyarországért. Mi hatan, ehhez azonban kevesek vagyunk.

Szükségünk van Önre is, csatlakozzon a Védett Társadalom Alapítványhoz!

Földi László hírszerzési tanácsadó gondolatai, ebben a témában

A Védett Társadalom Alapítvány nem a kuratórium tagjait jelenti, hanem Önöket, akik a saját környezetükben a mindennapok kihívásai közepette is védik mindazt, ami természetes, amit elődeinktől örököltünk, vagyis a normális emberi életet. Az Alapítvány ezért csupán egy szimbóluma mindennek. Szándékaink szerint egy kapocs kíván lenni mindazok között, akik a normalitásban hisznek, egy lehetőség, hogy a gondolatok és a szándék találkozzanak és erősítsék egymást.

Az indulásunk óta eltelt néhány nap bizonyítja, hogy nem tévedtünk, amikor a Védett Társadalom Alapítvány elindítása mellett döntöttünk, hisz fantasztikus az az érdeklődés, amely körülveszi már most is a kezdeményezést. A csatlakozók száma a hírlevélben és a Facebookon is több ezres, a közösségi oldalunkon közzétett bejegyzéseink elérése meghaladta a 100 ezret. A szerénynek nem mondható célunk azonban a 7,5 milliárd védő megszólítása, mert tetszik, vagy sem, az ellenérdekű rendszernek mostantól 7,5 milliárd normális életre vágyóval kell megküzdenie.

Az eddig jelentkező Védők köre nem szűkül le Magyarországra, hisz az Egyesült Államoktól Ausztráliáig a világ számos országában vették jelzésünket, és kaptunk visszaigazolást a támogatási szándékukról.

Weboldalunk a magyaron kívül már angol, francia és spanyol nyelven is elérhető. A következő napokban várhatóan német nyelven is megismerhetik az Alapítvány céljait és tevékenységét világszerte.

De hála lelkes külföldi önkénteseinknek az Alapítványunk Manifesztuma és egyes interjúink olasz, lengyel és lett nyelven is hozzáférhetővé váltak.

Köszönjük az eddigi erkölcsi, szellemi és anyagi támogatást, javaslataikat és felajánlásaikat! A hírlevélre feliratkozó Védő társaink számíthatnak arra, hogy heti rendszerességgel kapnak majd tájékoztatást tevékenységünkről, terveinkről, tervezett akcióinkról, amelyekre elvárjuk Önöket!

De ami a legfontosabb: gondolataik, alkotó javaslataik azok, amelyek leginkább erősítik szerveződésünket a célok elérése érdekében!

Üdvözlettel: Földi László

Vélemény, hozzászólás?