Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

KINEK IS AZ ÉRDEKE?

Levélváltás Ilonával, aki mindenáron eltávolítani és lejáratni akar egy közösségből

Kedves Ilona! Az általad említett puccs, alkalmas lehet egy jó irányú váltásra. Igaz az ilyen mindig annak a veszélyével jár, hogy nem következik be a HataLomtalanítás, mert ismét olyanok ülnek rá a közhatalomra, akik szervezettek és így erősek. Erre javasoltam a Szegeden már régen elkezdett helyi „Nemzet szervezést”, ami ugyan nehéz, fáradtságos, de akkor is eredményes, ha nem lesz választás. Ezt viszont nem tartod fontosnak valami miatt! Félek, hogy NEEM szindrómád van.

(Válasz Ilonától, amit majd kommentálok mondatonként!)

Ha akarod, hát leírom, mert elfogyott a türelmem: nem viszonyom, hanem ISZONYOM van attól, hogy mindenáron azt akarod bebizonyítani rólam, hogy hülye és értetlen vagyok, és hogy nem akarom érteni, amit írsz. JÓL ÉRTEM, és ELUTASITOM! ISMÉTLEM: ELUTASÍTOM. Fogd fel és fejezd be az erőszakoskodást!

(BG Komment: Nekem azonban úgy tűnik ezen levélváltás Ilonával, mintha egyoldalú lenne. Én elismerem, hogy felmutatott egy lehetőséget, ám Ő vádol engem erőszakkal, miközben egyre erőszakosabban nyomja rám a saját véleményét. Nem vitázni akar kulturáltan, hanem kiiktatni, önkéntes távozásra késztetni! Tessenek csak tovább olvasni!)

Elutasítom, mert rendszeren belül akar maradni , mert párt és a csalásra épülő választási keretek között, rendszeren belül hosszú évek alatt sem ért el számottevő eredményt, mert meg akarod tartani az állami struktúrát , mert egy embereknek adnál döntési felelősséget és hatalmat, mert kurvára nincs még 10 évünk tetvészkedni, és mert NEM AKAROD felfogni, hogy rendszeren belül minden kisközösséget MOST MÉG EZEK A PATKÁNYOK megfojtanak, kinyírnak, ellehetetlenítenek, és a kisközösségek építése csak AZUTÁN kezdődhet, amikor már hagyják őket élni és állami támogatással akár egy hónap alatt is létrejöhet minden lakóhelyi közösség, amit 14 év alatt sem értél el, de más sem.

(BG Komment: Feltűnik az valakinek, hogy a Rendszerváltó Munkacsoportban folyik ez a levelezés? Ha így van, akkor miért állít rólam bárki olyat, hogy trendszeren belül akarok maradni, meg akarom tartani az állami struktúrát, egy embernek adnék döntési felelősséget? Kinek az érdeke, ha nem tisztességes vita, hanem vádaskodás folyik? Ráadásul bizonyított tény, hogy vannak közösségek az országban, s én sem „tetvészkedek” hanem nagyon dolgozok a közösségek szervezésében!)

Az önkormányzatiság helyi, elismert hiteles emberek = érdemeik alapján való kiválasztódásával újjászervezésével, és nem fognak soha többé korrupt pártérdekű megvehető patkányok belerondítani, mint ahogy Kemencén vagy hol történt.

(BG Komment: Ha valaki elolvassa azokat az anyagokat, amiket írtam a helyi szellemi-fizikai kalákákról, az pontosan a helyi hiteles emberek önszerveződéséről szól!)

FORDÍTVA ÜLSZ A LOVON és folyamatosan szél ellen akarsz hugyozni! NEM A SZÁNDÉKOD NEM JÓ, hanem NEM JÓ A SORREND! Előbb rendszert kell váltani, betiltani a párt rendszert és rögtön lesz közakarati szándékegység! Hiába erősködsz, hogy nemzetet kell építeni, ha csíráiban is elfojtják! Előbb szerezzük vissza jogainkat ahhoz, hogy legyen szabad médiánk, elmondhassuk, taníthassuk az igazságokat, és akkor majd lehet magyarságtudatot építeni, ha lehet végre szabadon a magyar tudástárat tanítani, feléleszteni a nemzeti büszkeséget, értékrendet tanítani, hagyományt ápolni anélkül, hogy engedélyt kelljen rá kérni, anélkül, hogy „magyarkodni” támadások, köpedelem és gúny tárgya lenne.

(BG Komment: Ismét én vagyok a hülye, aki fordítva ül a lovon? Pedig úgy kezdtem, hogy: „Kedves Ilona! Az általad említett puccs, alkalmas lehet egy jó irányú váltásra.”)

Bezzeg a Deák téri metróban, meg a Király utcában is lehet zsidóknak kaftánban klezmerre táncolni! Csak úgy jókedvükből és spontán, és a magyaroknak kihívóan a képébe mondani, hogy takarodjatok, ez az ország már a mienk?!! Kezd az az érzésem lenni, hogy mindent elkövetsz, hogy fékezz, hogy szívd a vérünket és lopd az időnket, és ha mindezt ingyen teszed, akkor nem csak idegesítően erőszakos, hanem még balek is vagy. Keress másutt birkákat és birkalegelőt! Nem vagyunk birkák!

(BG Komment: Vajon hány ember tenné zsebre ezeket a vádakat, miszerint fékezve szívom a vérüket, lopom az idejüket, és idegesítően erőszakos (balek?) vagyok?

Ne tartsd fel azokat, akik éppen azon dolgoznának, hogy ne megint haszonleső háttérhatalmi kiválasztottak ülhessenek be a pozíciókba! Ha segíteni nem akarsz, és nem a meghatározott feladatokon dolgozol, akkor legalább ne hátráltass, ne szívd a véremet! SZÁLLJ LE RÓLAM és a nevemet ne vedd többé se a szádra, se a tollhegyre! Eddig és ne tovább! FELFOGTAD VÉGRE?! Ez a szabad akaratom, ne kritizáld, ne minősítsd, vedd tudomásul és tartsd tiszteletben!

(BG Komment: Tehát egy zsenivel állok szemben, akit feltartok a megoldásban, hogy ne megint haszonleső háttérhatalmi kiválasztottak ülhessenek be a pozícióba? Egy ilyen helyzetben minden becsületes magyar ember visszavonul, mert a kiválasztottsági mítosz zsenije kiebrudal ebből a közösségből, ahová pedig nem ő hívott meg! Én azonban nem Ilona kedvéért jöttem, hanem a hazaszolgálat okán, hiszen sok-sok éve – amikor Ilona még nem volt látható sehol – én már küzdöttem a rendszerváltásért. Ugye érthető, hogy ezek után visszahúzódok ugyan, de nem megfutamodok, hanem hagyom, hogy kiteljesedjen és mindenki számára látható legyen: ez igazi diktatúra!

Foglalkozz a feladattal és fejezd be a rókalelkű személyeskedést! Ezt csináltad Halász Jóska bácsival is, és még magadat fényezed, mintha te alázkodnál meg …holott elplagizáltad tőle az értékrend kifejezést is és visszaélsz azzal. hogy ő beteg feleséget ápolva házhoz kötötten kell éljen, te pedig szabadon mozogsz és hülyíted az embereket egy olyan hazugsággal, ami nem működik évtizede, de azért nyomod, tolod, mert ez már bizonyított módon a hatalomnak megnyugtató, hogy biztos, hogy nem hoz változást!

(BG Komment: Erre a parancsra már vártam. De nem is történhetett ez másként, hiszen újra ott tartunk, hogy egy magyar szót, mégpedig az „értékrendet” el lehet lopni? Nem túlzás ez egykicsit? Ráadásul azt veti a szememre a hölgy, hogy időt és fáradságot nem kímélve elmegyek minden olyan helyre ahová meghívnak beszélgetni?)

MI pedig változást akarunk, gyorsan és eredményesen! Ha te nem ezt akarod, kérlek, ÖNKÉNT MÉG MA távozz a csoportból!

(BG Komment: Nos azért csatlakoztam ehhez a csoporthoz, mert Fáber Karcsi meghívott! Hiszen tudja rólam, hogy a jó irányú változást akarom és nem szeretném a kommunista rendszer törvénykezését elismerni, mint ahogy Ilona azt teszi! Egyébként azzal a zavartkeltő butasággal, hogy 1989-ben leírták a komcsik, hogy minden hatalom a népé. Ám ha valóban a népé volt akkor, miért nem vette át a hatalmat a nép Ilonával az élen? Merre járt akkor Ilona kedves? Mert én tiltakoztam akkor, majd később amikor az Antall kormány privatizálni kezdte az élelmiszerfeldolgozó ipart, sőt akkor is, amikor aláírták Ukrajnával az alapszerződést! Én önként nem távozok!)

Te részt vettél az alapszar létrehozásában, Papp Lajossal, Jelenczkivel, Tóth Zoltán Józseffel és Halász Jóska bácsival és még több másokkal együtt és ezért felelősséged is lenne, hogy helyrehozd! Jóska bácsinak már volt annyi önbecsülése, hogy számon kérte a jobbikosokon, hogy becsapták, és elhatárolódott tőle, hogy nem ezt akarta, nem így akarta! Te még most is ezt a rohadt rendszert akarod védeni és fenntartani, ami védhetetlen! KINEK AZ ÉRDEKE?!!!

(BG Komment: Én is ezt kérdezem tőled, hogy kinek az érdeke elmarni bárkit ebből a csoportból? S kinek az érdeke lejáratni az általad ezerrel tolt MATT nevét azzal, hogy ilyen aljas vádakat engedsz meg magadnak, hogy pl. Jelenczki Istvánnal részt vettünk az „alapszar” létrehozásában? Tóth Zoltán József meghalt és nem tud védekezni, tehát legalább annyi tisztesség lenne benned, hogy az ő nevét kihagytad volna. Hogy engem mocskolsz alaptalanul azt már megszoktam, mert neked nem az számít, hogy mi az igaz, hanem az, hogy kiéld a velem szemben fennálló ellenszenvedet. Még egyszer tisztázzuk: NEM MIATTAD JÖTTEM IDE. HANEM A NEMZET ÜGYE MIATT!)

https://www.facebook.com/istvan.bende/posts/2249578828509207 itt a bizonyíték, hogy Gerit is milyen finoman tűzöd tollhegyre, és Dittrich Laci hozzászólásást figyelembe se vetted, de többen igen László Dittrich Mikor fogják már fel az Emberek, hogy a Magyarország Alaptörvénye által létrejött joghatóság az a Magyar Államon kívúlről érkező jogi entitás! Az, ha mai szóhasználattal élhetek az nem más, mint a Magyar Állam létezése ellen alkotott jogi vírus! Bene Gábor ti egy vírust hoztatok létre, én pedig vírusirtó vagyok! Szóljon, aki nem tudja, hogy melyik oldalon áll!

(BG Komment: Sajnos még meg is hamisítja Dittrich László gondolatát, hiszen Ő le sem írta a nevemet!  De Ilona azt állítja mi hoztunk létre egy jogi vírust és kinevezi magát vírusírtónak? Így valóban érdemes rákattintani a fenti linkre, mert az ott leírtak bőven bizonyítják, hogy nem én vagyok az, aki a közösséget bomlasztja! Ráadásul nincs is vita abban, hogy az Alaptörvény is semmis papír, csak éppen a gyakorlatban azért működhet, mert az egótól túlfűtött személyek mindig és mindent szétvernek! Én csak annyit állítok, hogy addig nem lesz jó irányú változás, amíg nem leszünk képesek újjá szervezni a Nemzetet! Erre a feladatra hivatkoztam az indító soraimban, s ezért támad Ilona ilyen vehemensen. S miért nem akarja érteni, hogy ez nem Ő ellene van? Egyébként, ezt ismerte fel a linken szereplő kommentelő hölgy is. Olvassuk el!

Marianne Toperczer

Nem tudom miért kell állandóan bomlasztani, támadni azt az embert, aki tesz valamit?

Ez a magyar nép halála, hogy nincs összefogás!

Itt most egység kell, a parlamenti pártok ideje lejárt. (BG: Magam is ezt vallom!)

(BG Komment: Valóban érthetetlen, hogy miért éppen én kerültem Ilona célkeresztjébe. Remélem kiderül, hogy másokkal nem ilyen erőszakos, másokat nem akar rávenni arra, hogy ér az valamit, ha egy papírra ráírják a kommunisták: „minden hatalom a népé!” Ez ugyanis helyi közösségek újjászervezésével valósulhat csak meg! Ön szerint?)

Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?