Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek

Állásfoglalás a jogfolytonosság ügyében

A jogfolytonosság helyreállítása valójában azt jelenti, hogy az egyébként érvényes Történeti Alkotmányt érvényre is juttatjuk! Valójában a Fidesz elkezdte ezt, csak vagy nem merte tovább vinni, vagy eleve csak a sajtot akarta kiénekelni a szánkból! Az általam nagyon tisztelt Tóth Zoltán Jóska (nyugodjon békében!) azt jelentette ki egyik előadásában, hogy egy résnyire kinyitották az ajtót azzal, hogy az Alaptörvényben megemlítik a történeti alkotmányt, aminek a „felfüggesztését” nem ismerik el! Csakhogy senki sem függesztett fel semmit, mert erről nem szólt sem OGY határozat, sem törvény.  Egyszerűen mellőzték azzal a kommunisták, hogy a szovjet mintára készített 1949. évi XX. törvénynek „Alkotmány” címet adtak, s nagyképűen azt nyilatkozták, hogy a magyaroknak soha nem volt írott alkotmánya ők most írtak egyet!

Ez az állítás azonban sok sebtől vérzik.

1/ Nem volt legitim a törvényhozó szerv, hiszen megszállás alatt voltunk!

2/ Még ha legitim is a törvényhozás nem alkothat mást csak törvényt!

3/ A törvénynek pedig az alkotmányos elvek talaján kell megszületnie!

Ráadásul nem az számít, hogy valami írott vagy íratlan, hanem az, ha betartják!

A nyugat azért hagyta, hogy a szovjet megszálljon minket, mert el akarta tüntetni azt az alkotmányos jogrendet, amely a monetáris diktatúrát – vagyis a bankárkaszt pénzpórázzal, pártokkal, médiával megosztást létrehozó hatalmát – képes volt sok évszázadig korlátozni, itt a Kárpát-medencében!

Végül hangsúlyosan megismétlem!

A történeti alkotmány érvényes, csak szervezetlenek vagyunk, s így nem tudjuk érvényre juttatni!

Ezért kell helyi közösségeket alkotni, amelyek majd képessé válnak az önvédelemre, önellátásra, illetve az érdekképviseletük újjáépítésére.

Ez utóbbinak terepe lehet az önkormányzat, amelyet meg kellene szabadítani a pártoskodástól. De lehet az ún. választókerületi követ rendszere is, melyet a Nemzetegyesítő Mozgalom lesz képes majd, törvényhozó helyzetbe segíteni az OGY választásokon!

Ha erről szeretne a helyi csapat többet tudni, akkor a NEMZETI ÉRTÉKREND – című sorozatomat szívesen viszem el hozzátok, teljesen költségmentesen!

Csak egyeztessünk időpontot! 70/360 3595

 

Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor 

Vélemény, hozzászólás?