Publicisztika

Putyin kinyilvánította Oroszország teljes függetlenségét a Rothschild által ellenőrzött amerikai dollártól !!!

 

Két évvel ezelőtt Putyin elnök úgy döntött, hogy Jacob Rothschild és az Új Világrend bankkabálja „semmilyen körülmények között” nem fog működni Oroszország területén.

A legutóbbi választási győzelem után Putyin megfogadalmat tett, hogy továbbra is azon lesz hogy „felszabadítja az orosz gazdaságot az amerikai dollár veszélyes monopóliuma alól” és  garantálja az orosz szuverenitást az egyre globalizálódó világban.

Vlagyimir Putyin beiktatása után (a 2018. márciusi elnökválasztást követően) az orosz parlamentbe tartott beszédében hangsúlyozta, hogy az elkövetkezendő munkájának súlypontja az Oroszország az orosz nép teljes függetlenségének megteremtése a Rothschild tulajdonában tartozó globális bankkartelltől és a nemzetközi pénzkölcsönzőktől a „legnagyobb ajándék”, amelyet a jövő generációinak adhat.

„Korábban naivan viselkedtünk, de most azt látjuk, hogy a WTO [Kereskedelmi Világszervezet] szabályait túl gyakran sértik meg, politikai okokból korlátozásokat vezetnek be, amelyeket szankciónak neveznek. Ezenkívül egyre több szankciót vezetnek be a versenyelőnyük megszerzése érdekében ”- mondta Putyin.

Továbbiakban kijelentette, hogy a világkereskedelem elveit sértő új „korlátozások” ráébresztik a világot, hogy az amerikai dollár monopólium számos régióra veszélyes. Véleménye szerint elvileg elő kell mozdítani a dollármentesítést az országok szuverenitásának megőrzése érdekében.

Noha Putyin nem nevezett meg alternatív valutát, a nemzetközi pénzügyi körökben úgy vélik, hogy minden olyan valutával szemben áll, amely kvázi világ valutává válhat – különösen akkor, ha ezt a valutát a Nemzetközi Valutaalap és a Rothschild WTO-ja nyomtatja.

Egy tavalyi a kormány vezető munkatársaknak tartott rendezvényen Putyin a következő gondolatokat közvetített:

„Azt mondták, hogy nem tudjuk megtenni, azt mondták, hogy megsemmisítenek minket, a válaszom erre:

„ A jövő generációink úgy születnek, hogy nem lesznek Rothschild láncok se a csuklójukon és se a bokájukon.”

„Ez a legnagyobb ajándék, amit nekik adhatunk.”

Alekszej Kudrin orosz pénzügyminiszter is felszólalt az eseményen és dicsérte Putyin eredményét a Rothschildok elűzésében az országból.

 „Nem fognak csendben elmenni – mondta Kudrin. – De bebizonyítottuk, hogy lehetséges.“

„A legnagyobb örökség, amelyet gyermekeinknek és unokáinknak adhatunk az nem az életben felhalmozódott pénz vagy más anyagi dolog, hanem a rabszolgaságtól való mentesség öröksége.”

Azáltal, hogy a volt szovjet köztársaságok összes adósságát a világ központi bankjaival szemben teljesítve „ befizetve “ – Oroszország lett az első ország, amely kiszabadult az Új Világrend bankrendszerének zsarnoki szorításából.

Putyin biztosította, hogy az oroszok jövő nemzedékei ne éljenek adósság rabszolgaságában a globalista kabalával szemben. Magától értetődik, hogy a Rothschild banki emberei az orosz gazdaság nyakába egy kötött hurok volt. Amint megszorul a csomó, a gazdaság küzdeni fog és meg fullad.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank 1944-es alapításuk óta fontos szereplők voltak a globális gazdasági környezetben. Ezek a nemzetközi banki szervezetek, amelyeket a hírhedt Rothschild bankcsalád magánkézben tart, nyomást gyakorolnak a nemzetekre, hogy deregulálják pénzügyi szektorukat, hogy a magánbankok kifoszthassák a gazdaságukat.

Amint a kormányok kénytelenek megmenteni deregulált pénzügyi szektorukat, az IMF vagy a Világbank összeállítja a központi bankárok és pénzügyminiszterek által titokban kidolgozott hitelcsomagot, amely aláássa nemzeti szuverenitásukat, és arra kényszeríti őket, hogy megszorító politikát folytassanak, amely károsítja a munkavállalókat, a családokat és a környezetet.

Oroszország volt az első, amely felismerte a rabló, cselszerű munkálatokat és saját erőből képes volt ellene cselekedni. Keményen dolgoztak a pénzügyi függetlenség megszerzéséért, és ma már szinte befejezték a Rothschild által ellenőrzött bankok kitelepítésének folyamatát az országukból.

Hazánkban Putyint a fő sodratú médiának köszönhetően nem sokan szeretik. A kormány számtalanszor fenntartásokkal kezeli az orosz megnyilvánulásokat ez valószínű hogy politikai meggondolásból vagy a még mindig a globalista függőségi viszonyai miatt. Putyin még az elnöksége elején prioritássá tette Oroszország társadalmi, szellemi és gazdasági egyesítését.

Elrendelte a Rothschild által támogatott oligarcha, Mihail Hodorkovszkij letartóztatását, aki Rothschildot, Henry Kissingert és Arthur Hartmant választotta a Nyílt Oroszország Alapítvány igazgatóinak. Erről a magyar nagy nyilvánosság igen keveset tud vagy nem ismert számára.

Az elmúlt év elején Putyin emlékeztette kabinetjét, hogy a legnagyobb feladata a Rothschildokkal és a globalista bankárokkal való foglalkozás lesz, hogy egyszerűen „nyakon ragadja és kidobja Oroszország hátsó ajtaján”.

„A világ nem az övék és nincs menlevelük arra, hogy azt tegyenek, amit akarnak. Ha nem teszünk ennek a kihívásnak eleget, akkor más problémák merülnek fel. Nem fogjuk hagyni magunkat megfélemlíteni .”

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?