Publicisztika

A legalapvetőbb emberi kapcsolatról

Mi tisztelünk minden hazafit és honleányt, de nem hiszünk már a pártosságban. Ám a pártok által megosztott Nemzetet végre úgy szeretnénk egységbe segíteni, hogy arra biztatunk minden Hazafit és Honleányt, hogy a saját lakóhelyén hozza létre azt a Szellemi Kalákát, amely megszabadít bennünket attól az agyfertőzéstől, amely csak a pénzpórázra vehető pártokban hisz. Mi ugyanis nem tudunk már hinni az MDF, a Kisgazdák, a MIÉP, a KDNP, a Szocdemek, a Jobbik, stb. után semmiféle gyönyörű szónoklatnak amit pártoktól, ill. azok vezetőitől, tagjaitól hallunk!

Elismerjük, hogy igen sok tisztességes magyar tömörült egyes pártokban, így mi nem akarunk senkit megalázó módon vádolgatni, nem szeretnénk fekáliát dobálni senkire. Mi felismertük végre, hogy a részérdekek pártos szolgálata helyett, sokkal inkább az együttműködésre lenne szükség, azonban a pártérdek (magyarra fordítva a részérdek!) ezt soha nem fogja lehetővé tenni. Hisz azért a pártok ellenőrzik és fegyelmezik azokat a képviselőket, akik a listájukon, vagy akár egyéni képviselőként jutnak be a hazai törvényhozásba.(Ami a párt által felvett ötmilliós közpénz segítségével szokott történni.) Ez olyan erős pénzpórázt jelent, hogy a képviselő soha nem fogja tudni a szavazóit képviselni, hanem csak a párt- vagy a frakcióvezetés utasítását hajtja majd végre, szinte vezényszóra!

EZ A VALÓDI NÉPKÉPVISELET?

Fel kellene ébredni a magyarságnak, hogy nem szabad többé bízni a pártokban, hanem csak a saját köreikből, a saját megbízásuk és ellenőrzésük alatt álló, pártonkívüli, helyben ismert és elismert új személyeket szabad a törvényhozásba küldeni!  EHHEZ SZOLGÁL SEGÍTSÉGGEL ÉS HÁTTERREL A NEMZETEGYESÍTŐK MOZGALMA! Ők valójában a Nemzeti Egységet Elősegítő Minta, amelyet minden faluban és városban létre kell hozni ahhoz, hogy létezzen a valóságos nemzeti értékrend mentén szövetkező, helyi közösségi hálózat. Ha ez létrejön akkor nem fogunk aggódni a magyar jövőért! SEGÍTSÉTEK A VALÓDI NÉPKÉPVISELET LÉTÉT! Szerintünk ugyanis erre van szükség ahhoz, hogy véget érjen a pénzhatalmi diktatúra, az igazságtalan ítéletek sora és a korrupció.

NEEM?

Most csak egyetlen olyan anomáliát említenék a mai magyar életből, amely minden szinten felháborító és embertelen. Ma olvastam a Magyar Nemzetben az alábbi sorokat:

A szülői érintés gyógyír lehet a csecsemő fájdalmára” – címmel az MTI által kiadott anyagot így hozta nyilvánosságra az újság:

„Csökken a fájdalom kiváltotta agyi válasz azoknál a csecsemőknél, akik bőrkontaktusban vannak szüleikkel a sarokvér levételekor – derül ki egy csütörtökön megjelent tanulmányból.

A tudósok 27 legfeljebb három hónapos csecsemő agyi tevékenységét tanulmányozták, miközben vért vettek a sarkukból a rutinszerű szűrővizsgálathoz. Megállapították, hogy az agytevékenység nem hagyott alább azoknál a babáknál, akiket ruhában vagy takaróban tartottak a szúráskor, ami a bőrkontaktus alapvető fontosságára utal.

„Noha azt nem tudjuk megállapítani, hogy a csecsemő tényleg kevesebb fájdalmat él-e át, eredményeink megerősítik a szülők és újszülött babájuk közötti bőrkontaktus fontos szerepét. Amikor a szülő bőre érintkezett a babáéval, a fájdalom kiváltotta agyi tevékenység valamennyit csökkent” – mondta Lorenzo Fabrizi, a University College London tudósa, a kutatás egyik vezetője.

A European Journal of Pain című szaklapban megjelent tanulmány leírja, hogy a fájdalomra adott első agyi válaszreakció azonos volt a bebugyolált és a bőrkontaktust érző csecsemőknél.

Azonban amikor a sarok megszúrása egy négy-öt hullámból álló agyi választ váltott ki, a bőrkontaktust élvező babáknál az utolsó hullámok enyhébbek voltak. „Sok éve tudják a szülők és az orvosok, milyen fontos a babáknak a bőrkontaktus. Most kimutattuk, hogy ennek a megfigyelésnek szilárd idegtudományi alapja van, ami igen izgalmas felfedezés” – összegezte Judith Meek, az UCL kutatója, a tanulmány társszerzője.”

Eddig az idézet a Magyar Nemzetből, s azonnal felmerült bennem a szerintem jogos kérdés: tudnak-e erről azok, akik Bátor Nyilast elszakították az anyjától? Mert ha nem, akkor úgy dolgoznak egy közintézményben, hogy nincs meg hozzá sem a tudásuk, sem a lelkialkatuk! A Nemzetegyesítő Mozgalomra azért is van szükség, hogy a rendszerváltást elsikkasztókat, s más bűnösöket el lehessen számoltatni, a közjót valósítsák meg végre valódi Népképviselők!

 

A szerző közjogász és a NEEM önkéntes szóvivője

Vélemény, hozzászólás?