COVID-19 Gondolatok

Miért kellett a második hullám?

Úgy tűnik, hogy nem erre számított a világjárványt megtervező csapat. Persze a nemzetért aggódók is túllihegték sok esetben a dolgot, s ezt az alábbiakkal alá is támasztom. Valamikor márciusban töltöttem le a gépemre a Nemzeti Hírhálóról néhány akkor aktuálisnak tűnő gondolatot.

Most közreadom, hogy érzékeltessem: egyrészt milyen jó lett volna, ha már akkor megfogadjuk az alábbiakban felsorolt tanácsokat, másrészt szerintem a második hullám csak azért szükséges, mert a mesterségesen előállított vírus nem váltotta be a Bill Gates és a bankárkaszti „világmegváltók” hozzá fűzött reményeit. Szerencsére – mondom én, sajnos – mondják ők!

Viszont nagyon félő, hogy – ha nagyon komolyan veszik a sátáni küldetésüket a társadalom-mérnökösködő világmegváltók, akkor elképzelhető, hogy egy újabb és a jelenleginél hatásosabb COVIDOT fognak bedobni. Hiszen ha valaki tudja előre, hogy jön a második hullám, akkor ha nem jövőbelátó csodaember, akkor csak az a személy, vagy közösség lehet, akik ezt a biofegyvert kitalálták, megfinanszírozták és akkor be is fogják vetni! Ha ez megtörténik, akkor bizony az alábbi figyelmeztetések és javaslatok, nagyon is szükségesek lesznek! Hiszen COVID ide vagy oda, ezek a javaslatok nem válnának kárunkra akkor sem, ha mondjuk a második hullám vírusa se hozna örömöt Bill Gatesnek!

„Kedves barátaim, ismerőseim! Az események láthatóan felgyorsultak és a következmények beláthatatlanok. Ezért az a javaslatom, készüljünk fel a legrosszabbra, a rendszer teljes összeomlására. Nem szeretnék senkit sem riogatni, de jobb felkészültnek lenni. Ha valamilyen oknál fogva kicsúszna az irányítás az állam keze alól, a teendők a következők:

Minden közösségnek meg kell szerveznie magát. Válasszátok ki magatok közül a legalkalmasabb vezetőket. Ez egyébként spontán is meg fog történni.

Volt rendőrök, katonák, vadászok és minden ember, akinek fegyvere van, hozzák létre a helyi fegyveres őrséget az esetleges banditák fosztogatásától megvédve a közösséget.

Keressetek olyan embereket, akik ismerik az erdők, mezők növényvilágát. A még megmaradt erdeinkben bőségesen van táplálék, de akik ezeket a növényeket, azok elkészítési módját nem ismerik, azok bajban lehetnek.

Legyetek egymáshoz szolgálatkészek, mindent osszatok meg egymás közt, mert csak összetartó közösségek képesek az önvédelemre és hatékonyan működni.

Töltsétek le ezt a kis könyvet és nyomtassátok ki, kezdetnek sokat segíthet: http://www.mogert.hu/wp-content/uploads/2015/03/Eheto_gyomnovenyek_DRL.pdf

UI: szóljatok Ti is az ismerőseiteknek, minél többen felkészülünk, annál könnyebben vészelhetjük át az esetleges összeomlást.

(BG: Vagy itt egy másik hasonló tényfelsorolás és javaslatsor!)

Vezér-Szörényi László: Egy józan kalkuláció

1. Tény, hogy a koronavírus egy mesterséges kórokozó. Bizonyítja, hogy megtalálták benne a HIV, a SARS meg más ismert vírus génszekvenciáit. Ez bizony egy biológiai fegyver.

  1. Furcsa módon egy izraeli tulajdonú laboratóriumban kísérletezték ki, majd valami „véletlen” folytán kiszabadult. Még furcsább módon pont Kínában és Iránban kezdte áldatlan tevékenységét. Iránban nem hivatalos források szerint legalább 1 millió ember fertőződött meg, a gazdaság annyira leült tőle, hogy kénytelenek voltak az IMF-hez fordulni 5 milliárd USD gyorssegélyért.
  2. Időközben szinte minden országban bevezették a szükségállapotot, amit a hamarosan bekövetkező események nagyon is indokolni fognak.
  3. Józan kalkuláció alapján minden országban le fog állni a gazdaság – legalább fél évre. Erről Viktor is beszélt a tegnapi, péntek esti videójában.
  4. Amennyiben leáll a gazdaság, pár hétig – hónapig nem nagyon lesz semmi, majd amikor kifogynak a készletek, beindulnak a rablások, fosztogatások. Az éhes ember sok mindenre képes.
  5. Hogy elkerüljenek egy polgárháborút, mindenhol be fogják vezetni a hadiállapotot, hogy megfékezzék a fosztogató bandákat, a zavargásokat.
  6. Ha eközben sikerül országokat bármi miatt is összeugrasztani, háború lehet belőle (szerintem ez a terv).
  7. Onnan már csak egy lépés a világháború – beláthatatlan következményekkel.
    Remélem nem így lesz, de azért érdemes mindennel számolni.

Eddig Vezér Szörényi Laci írása és csak annyit tennék hozzá, hogy ha ezt eddig nem olvastad, nem gondoltad át, nem tettél még semmit a saját önvédelmed kialakítása érdekében, akkor itt az idő, hogy legalább azt a helyi Kaláka-közösséget hozd létre, amely eleinte csak szellemi kaláka, de ahogy egységesül a közösség gondolkodása, megismeritek a Történeti alkotmányosságunk igazságos és méltányos alapelveit (lásd a NEEM honlapján!), onnantól a Kaláka már gyakorlati kérdések megoldását is felvállalhatja.

Ha szükséges a segítség akkor csak hívj! 70/360 3595

„Így készülünk szelíd háborúra.

 Sót párolunk, vásznakat szövünk,

s míg kisebbítnek, lassan megnövünk!” D.J.

A szerző nyugdíjas közjogász

Vélemény, hozzászólás?