Bene Gábor publicisztikája, beszéde
Meghívó tájékoztató

Meghívás-felhívás mindenkihez!

Március 26.-ra civil szervezésben tüntetést jelentettünk be

A  bejelentett tiltakozás behirdető szövege a csatolt dokumentumban olvasható

A szövegezés nincs „kőbe vésve”, ezen mindenki úgy módosíthat, ahogy jónak látja: csak a címsor legyen azonos:
Civilek a békéért és önrendelkezésért
Állítsuk meg országunk pusztítását
A felszólalók felkérése még folyamatban van,- de ez a levél egy felkérés is egyben a nemzeti civil csoportok és szervezetek vezetőihez.
………..
Egy világháborús helyzetbe kerültünk, katonai megszállás alatt vagyunk, az Országgyűlés kiszolgáltatta az országot az idegen, globalista hatalmi és gazdasági érdekeknek. Termőföldjeink, életterünk és a lakosság elvesztése az országunk elvesztését jelentheti. Az eladott, elhordott földek helyén soha többé nem fog nőni gabona, sem állat legelni nem tud.Ha nem tudjuk megakadályozni a pusztítást, elveszítjük az önellátó képességünket, és a globális ellátóláncok kiszolgáltattottjai leszünk.
A helyzetet és igazságot hallgassátok meg Faltusz Andi riportjában Madar Miklóstól:https://www.youtube.com/watch?v=oP8OM92KUoA
Körülöttünk már mindenhol tömeges tiltakozások és szervezett fellépés van a globalizmus és a háború miatt,míg mi az ügynökök és pártok által megosztva, lebutítva és visszafogva némán tűrjük, hogy megsemmisítsenek minket.
Az USAID és egyéb „NGO”-k már egy ideje szervezik a parlamenti „ellenzéket” és a civilnek álcázott mozgalmak hangadóinak segítségével hergelik az embereket. Ez már a globalista hatalomátvételi puccs előkészülete. Az őket eddig „csak” kiszolgáló kormány helyett már egy „végrehajtót” akarnak, ezért látogathatott el ide nemrég Samantha Power, az USAID vezetője és hívott meg kormánytagokat az amerikai nagykövet otthonába. A fokozott „antifa” jelenlét is jelzi a készülődést.
Ha nem tudjuk megakadályozni a háborúba való bevonásunkat, Paks és az autó,és aksigyárak lesznek az első célpontok,és a Dunántúl, ahol a NATO csapatok állomásoznak. Nem tudjuk, mi volt az EU-Nato szerződés titkos részében, amivel a kormány is egyetértett,különben nem írhatták volna alá.
Ha még mindig hagyjuk, hogy az EGO és a hamis ideológiák vezessenek minket, elveszítünk mindent, ami eddig még megmaradt belőlünk: az identitásunkat, a maradék jogainkat, az önellátási képességünket, az országunk területének kiárusításával magát az országot is.
Két dolog miatt kellene tudni most félretenni mindent, összefogni és együttműködve ellenállást felmutatni: a háborúból való kilépés,ami a Nato elhagyását jelenti, és a termőföldek, az életterünk védelme.
Ha élni akarunk, akkor élnünk kell alkotmányos jogainkkal, de az nem a mostani hatalom „megtagadását” és tudomásul nem vételét jelenti, hanem fel kell vállalni a szembeszállást vele.
Meglehet, utolsó szabadságharcunk előtt állunk.
Megosztva, kifosztva és egymás ellen uszítva.
Senkit nem kell „követni”. Nem valaki,- hanem egy közös érdek, közös cél mögé kell állni.
Egymás MELLÉ kell állni.
Ha nem tudjuk megtenni, akkor elbuktunk.
Aki úgy érzi, eljött az ideje, hogy visszavegyük a saját országunk és sorsunk irányítását, hirdesse a  gyülekezőt a maga módján erre a napra.
Én egy peticiót viszek a „KÉP”-viselőknek,amit a helyszínen alá lehet írni, és utána beadásra kerül a parlamenti postázóban. Akár illegitim ez a hatalom, akár nem: legyenek tisztában vele,mit követnek el ellenünk,és egyben önmaguk ellen is.
Gyülekező márc 26.- án 11h kor a Kossuth téren, onnan 14h kor átmegyünk a Szabadság térre, az amerikai nagykövetség elé
Szervezők:
Gurabi Ági
tel: 06 20 329 1964
Csibi Barna 06 31 325 9830

Vélemény, hozzászólás?