Hungária Televízió
Ajánló Hírek Kiemelt Megemlékezés Meghívó

Végy erőt magadon, ne zárkózz el, ne maradj otthon, mert legyőznek minket!

Elidegenedtünk egymástól, bezárkóztunk a covid-terror félelemgerjesztése, a média és pénzdiktatúra negatív mintái miatt, s a gyermekeink pedig csak a kütyüket akarják nyomkodni, vagy már külföldön élnek.
MI LEHET AZ ELLENSZER? 
MI LEHET A MEGOLDÁS?
Erre veled próbál válaszokat találni a kortalan „Együttlét Iskola” Szegeden, június 4.-től minden vasárnap 14 és 20 óra között a Hungária TV  stúdiójában a Dugonics u. 12 szám alatt.
Elsősorban Csongrád-Csanád vármegye lakóit várjuk családostól, de jöhetnek bárhonnan, ha feliratkoznak a Hungária TV YouTube csatornájára és előre regisztrálnak az email címén!
MINDENKIT MEGHALLGATUNK! 
MINDENKI HOZHATJA A HANGSZERÉT 
vagy A KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA HASZNOS GONDOLATAIT! 
(Szeretnénk a nemzetépítés alapjait megteremteni!)
 

Mert a NEMZET a legmagasabb szintű lelki és tudati összetartozás CSELEKVŐ kultúrközössége, amely minden ősünk és minden még meg sem született utódunk közössége akkor, ha máris a Szentkorona tagjaként él és cselekszik,

vagy abban az értékrendben fog élni a születése, ill. eszmélése után!

A Szentkorona tagság ugyanis nem valami poros és ciki régiség.
Nem egy ósdi királyság kelléke, hanem a lélek-vezérelt erkölcsi értékrendet követő emberek egymást segítő közössége, akik megértik és megélik a koronánk elveit.
 
lélek-vezéreltség nem a pénzistent imádók tulajdonsága, hanem a fogyasztói ál-kultúra ellentéte, a test, lélek és szellem hármasának harmóniája.
A tudatosság egy erőteljes erkölcsi jelenlét, valódi és teljes megélése annak amit őseink ránk hagytak és amit mi még megtalálhatunk belőle ma!  
(Hiszen az igazság a valóság tökéletes tükre, csak egyre nehezebben leljük meg!)
 
Sokan szakrális királyságot hirdetnek ma, de szerintünk egyelőre maradnunk kellene az ökológiai királyság szintjén, ahol a Boldogasszony a mi örökös királynőnk, s csak a földi helyettesét a kormányzót választjuk!

Hiszen az előítéletektől  mentes és a természetjogi (isteni) alapelvek léteznek, s nekünk egy meghatározott, tiszta erőtér a rendező elv, amely szerint őseink éltek, és amely soha sem válhat elavulttá!

S az idők méltatlansága miatt felforgatott természeti törvényszerűségekhez, alkotmányos elvekhez, igaz emberként kell visszatérnünk, s óvnunk a földet és azt a népi műveltséget, amit az emberiségnek fel kell tudnunk mutatni !


Minden jó szándékú embert és főleg családot, várunk szeretettel 2023. június 4-én, vasárnap 14 órától először megemlékezni és gyászolni, majd megújulni és újjászerveződni a vármegyei autonómia, kb. 500 éves hagyományában.
 
Honféltő szertettel: Kőszegi M. László és Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?