COVID-19 Gondolatok

Tiszta összefüggés

Kicsit hosszú és nagyon tudományos a konferencia anyaga, de ha tisztán akar látni az ember, akkor időt szán a megtekintésére!

Néhány tény, ami majd elhangzik az előadásokban:

Az 5G és a többi mikrohullámú technika is gyengíti az immunrendszert. (főleg, ha egyébként is gyenge)

Ettől persze nem félnek azok a bankárkaszti elitek, akiknek az egészségügy hatalmas profitot termel, így állandó orvosi ellenőrzés, sőt saját szoba jár nekik a saját egészségügyi intézetben, vagy olyan helyen élnek, ahol kicsi a sugárzás intenzitása.

Sajnos a konteók ma már nem sima elméletek, hanem megtapasztalható gyakorlatok!

Érdekes, hogy egészen addig amíg Bill Gates nem küldött támogatást a WHO-nak, nem volt szerintük veszélyesebb az influenzánál a COVID-19, de ahogy megérkezett a „pénzpóráz”, azonnal kiadott a WHO vezetése egy kommünikét, amiben pandémiának – vagyis világjárványnak – nyilvánította az egyébként eddig még nagyon alacsony halálozást produkáló mesterséges vírust!

Én mindenkinek javaslom az alábbi link megtekintését, amit az Orvosok a Tisztánlátásért csoport, vagyis Pócs Alfréd és barátai hoztak össze KONFERENCIA formájában augusztus 21-én Pesten a Semmelweis utcában.

Már az is igazolja, hogy egyesek félnek az igazságtól, hiszen az élő közvetítés hekkertámadás miatti meghiúsult!

https://youtu.be/GUhYeuAl4U8

Ennek a hamis vírus által gerjesztett cirkusznak sajnos, nagyon is eredménye lesz az államadósságunk megduplázása és az állandó félelmi-stressz fokozódása mellett, a digitális pénz és a média által agyfertőzött átlagemberekben jelentkező vakcinakövetelés! (Az EU már megrendelte a vakcinát, s pl. Dánia már törvényt hozott, hogy kötelező lesz a vakcina oltása minden állampolgárának!)

Egyre inkább látszik, hogy mekkora szükség lenne a helyi, KALÁKA típusú közösségekre, mert sem a józan paraszti eszünket, sem az önvédelmi képességünket nem tudjuk megőrizni egyedül. NEEM?

Vannak, akik csak a tudatipar média hazugságait hallgatják. Ám vannak olyanok, akik csak is az isteni gondviselésben bíznak, és nem akarnak megmozdulni, még a saját önvédelmük, a valós érdekképviseletük érdekében sem!
A józan magyar paraszt erre mondta, hogy: SEGÍTS MAGADON ÉS AZ ISTEN IS MEGSEGÍT! Széchenyi pedig világosan megfogalmazta: A pártoskodás a nemzet megosztását szolgálja csak!   Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen! 

Ébresztő magyarok! Kizárólag egy önszerveződő NEMZET lesz képes ellenállni a gonosznak! S mit üzent nekünk élete végén WassAlbert?

 „Váljatok újra nemzetté, magyarok! Ez a mai nemzedék kapott ötven év agymosást, néppé gyúrták a nemzetet. …  ébredjetek föl magyarok és legyetek újra nemzet, váljatok nemzetté! Ezt akarja szolgálni a Nemzetegyesítők Mozgalma! (Vagy Nemzetük Egységét Előkészítő Mozgalom?)

Ismered őket? NEEM?

Keresd meg őket az interneten!

 

Tiszta összefüggés

 

Ma és holnap – vírus és oltás azonos gondolat egy számítással foglalkozó elmében…

RNA oltás – Az Európai Unióban létezik már ország, nevezetesen Dánia, ahol törvényt hoztak arról, hogy állami kényszerrel is beadhatnak oltást, gyógykezelhetnek valakit, járvány esetén.

A koronavírus járvány lesz az, ami sosem ér véget, csak oltásokkal?

Az RNA oltásról röviden.

Bill Gates üzletember állításai, aki hétmilliárd embert tervez beoltani, orvosokéval szemben.

Bill Gates, vállalkozó, üzletember, a világ második leggazdagabb embere 2020-ban. Aki már évekkel ezelőtt sejtette, hogy egy pusztító méretű járvány csap le az emberiségre. Hogy ez még mindig nem jött el, az nem különösebb baj, hiszen az RNA oltást azért elkészíti és 7 milliárd embert be akar oltani vele.

Aki még mindig azt gondolja, hogy ez vicc vagy scifi annak ismételten leírjuk, hogy az EU bejelentette, hogy már meg is rendeltek 400 millió védőoltást az európai lakosok számára.

Fontos, hogy mindenki megértse, főleg az egészséges emberek, hogy mi lehet ezen oltás kockázata. Hogy mi a különbség egy hagyományos védőoltás és egy RNA oltás között, ami módosítja az emberi szervezet génjeit. Nos ebben segít ez a video.

Fontos tudni és megérteni azt is, hogy WHO támogatással, Afrikában 2014-ben több millió embert terhesség ellen oltottak be titokban. Az oltással kapcsolatos szkepticizmus tehát jogos.

Az Európai Unióban hetek óta úgynevezett immunitás igazolvány bevezetését szorgalmazzák többen, ami azt jelentené, hogy akinek nincsen oltása vagy immunitása, az szabadon nem utazhatna, nem vehetne részt társadalmi eseményeken, korlátoznák jogait.

Továbbra is és ismételten elmondjuk, hogy nem vagyunk oltás-ellenesek, hiszen vannak jó és fontos oltások. Oltások, amik jól beváltak, amik nemzetközi előírás szerinti, több éves tesztelés után hagytak jóvá, olyan korokozókkal szemben, mint pl. a kanyaró, ami nem változik, ám veszélyes.

A korona vírus, egy átlagos influenza veszélyességét nem éri el, éppen maga is egy influenza törzsben jön-megy, ahogy ezt tapasztalhattuk most az elmúlt hónapokban. Tehát egy oltásra, főleg kipróbálatlan, kötelező RNA oltásra nincsen szükség ellene, ami pont a mutációja, tehát állandó változása végett létre sem hozható. Ezeket a fontos információkat mindenkinek meg kell értenie és továbbadnia.

Mi Magyarországon nem lehetünk senki kísérleti csoportja. Az oltás természetesen lehet önkéntes, de sem kötelezővé nem lehet tenni, sem korlátozni bármely ember alapvető emberi jogait, vagy a társadalmi életben történő szerepvállalását, úgy ahogy egy HIV pozitív vagy influenzás betegét sem lehet és soha nem is lehetett, amik pedig veszélyesebbek a korona vírusnál.

Kattints rá és alakítsd ki a saját véleményedet e kérdésekről!

 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2901886003253059&id=792306907544323&extid=9Ia62eTemUjbF96f&d=null&vh=e

Tiszta összefüggés

Vezér – Szörényi László írása a FB-on:

A MAGYARSÁG LEGNAGYOBB ELLENSÉGE

Ezt a kérdést tettem fel 2009-ben Máté Imrének, az akkor még élő táltos legendának:

Ki, vagy mi a magyarság legnagyobb ellensége?

Imre bácsi hosszan elgondolkodott, majd csak annyit mondott:

AZ EMBERI BUTASÁG

Nos, én is így látom.

Előző posztomban épp az intelligens gazdaság témáját boncolgattam. A mérvadó, nyugati gazdaságokban ökölszabály, hogy egy adott munkafolyamat során előállított hozzáadott érték (amiből a haszon képződik), arányos a bele fektetett EMBERI INTELLIGENCIÁVAL. Ennek megfelelően az intelligens munkát sokkal, de sokkal jobban megfizetik, mint az anélkülit.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pl. egy üzleti elemző akár ezer szeresét megkeresheti, mint egy kétkezi melós.

Egy lapátoló embert könnyen találnak (nyugaton), mert sok van belőlük. A lapátoláshoz nem kell különösebb tudás, intelligencia, emiatt a munkaerő piacon az „árfolyamuk” relatív alacsony. Ezzel szemben egy üzleti elemzőt sokkal nehezebben találnak a placcon, mert egyetemi végzettség kell hozzá, legalább 10 éves szakmai gyakorlat, informatikai és matematikai ismeretek, magas intelligencia (IQ = 125+) és még egy rakás egyéb képesség.

Egy lapátoló ember 1 hónap alatt előállít kb. 4000 euró hozzáadott értéket, míg egy üzleti elemző akár 4 millió eurót is, mint előző posztom ábrázolja. A fizetésük is ennek arányában alakul. Az egyik keres havi ezer eurót, míg a másik 1 milliót.

Igazságos ez a különbség? Igen, nagyon is az, hiszen mindegyik az általa előállított érték egynegyedét kapta kézhez. A többi értelemszerűen elmegy járulékokra, a munkáltató hasznára, stb, ahogy az lenni szokott.

(BG: Az más kérdés, hogy ma már a V-4-ek között is hazánkban a legalacsonyabb a minimálbér és ezzel akarja a pártpolitikai elit idecsábítani azt a tőkét, amely azután az összes profitot kiviszi az országból. Vagyis olyan szintű az erőforrás elvonása tőlünk ezzel és a főleg kommunisták által felvett adósság utáni kamatfizetéssel, hogy ebből a csapdából már szinte lehetetlen kikerülni a mai rendszer keretei között. Ezért kellene végre valóban rendszert váltani és akkor új alapokon lehetne valóban igazságos gazdasági rendet kialakítani!)

Rengetegen fel sem fogták, hogy mi az intelligencia, miért lehet intelligens munkával lényegesen többet keresni, mint fizikai munkával (normális országokban).

E ponton visszatérhetünk Máté Imre válaszára. Igen, a butaság átszövi az egész magyar társadalmat, annak a legnagyobb ellenségévé vált.

Nézzük meg, hogy mi vezetett idáig. A szociban szabókból lettek egyetemi tanárok, kovácsokból atomerőmű igazgatók, prolikból vezetők.

A mai rendszer ebből a szempontból semmit sem változott. Nem a rátermettség vagy az intelligencia dönt, hanem a kapcsolatok, rokoni szálak, pártállás, stb. A proli társadalom maradt – semmilyen szemléletváltás nem történt.

Ez a magyarázat arra, hogy miért mennek el ebből az országból az agyak, és miért csak külföldön tudnak érvényesülni.

Sokan azt hiszik, hogy külföldön takarításból vagy tányérmosogatásból még mindig jobban meg lehet élni, mint itthon. Az igaz, de jól ott sem.

Befejezésül most is csak azt írhatom, hogy a magyar népnek el kell indulnia az intelligens társadalom irányába, és végleg levetni magáról a buta proli szemléletmódot.

(BG: Ehhez azonban szakítani kellene a liberális oktatással, a média lebutító hatásával, a pártoskodásra költött közpénz milliárdokkal és a korrupcióval, ami lassan már teljesen átszövi a magyar társadalmat!

Ismerkedj meg a Nemzetegyesítők honlapjával, s tegyél különbséget az összeesküvés elmélet (konteo) és az összeesküvés gyakorlata közt!)

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?