Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Kérem, folytassa a harcot „WeThePeople” elnök úr!

Az ún. Benford szisztéma egy matematikusok által elkészített módszer, amely azt mutatja, hogy mennyire életszerű egy választás, mennyire lehet korrekt a szavazatok feldolgozása.

Egy Amerikában élő magyar beszélt a napokban arról, hogy a megkésett postai szavazatokat vissza kellett dátumozni Biden érdekében, valamint azt is megemlítette, hogy százezres nagyságban voltak olyan szavaztok, amelyek a jogosultsági szám felett voltak. (?) Ditroitban pedig közel 5 ezer olyan személy volt, aki kétszer is szavazott. (?) S ezek csak a jéghegyek csúcsai, mert a legtöbb csalást valószínűleg sokkal profibban követték el.

Biden valóban „megnyerte a hamis választásokat”, s ezért a demokraták és a mély állam kineveti a népet.
Trump azonban megnyerte a valódi választásokat, amit remélhetően egyértelműen meg fog mutatni és Ő is jót fog nevetni majd.  Ám az nevet igazán, aki utoljára nevet. Én azonban  remélem, hogy nem fog sokáig nevetni, hanem rendet tesz a csaló puccskísérlet mögött álló, hazaáruló bűnözők között!
Reméljük ez volt az utolsó hazaárulási kísérlet a köztársaság, az alkotmány és az egyszerű amerikai nép ellen!  Bident és minden csalót börtönbe kell küldeni, ahogyan hazánkban is ezt kellene tenni a hazaárulókkal, akik az EU-nál árulkodnak! Aki pedig innentől kezdve az amerikai népet csalárd módon akarja vezetni, azt mind-mind felelősségre kell vonni. Ilyen Rice, Podesta, Hillary stb.

Ezzel szerintem egyetért minden tisztességes amerikai ember, hiszen a hazájuk nem a csalók országa, s ezért is kell mindannyiunknak folytatni a harcot, hogy ne is válhasson azzá! Az egyszerű nép nem fog elhallgatni, hiszen remélhetőleg Amerika, még ma is a felfegyverzett szabad nép hazája, s nem a mély államé.

Akárhogy is történt, a szakértők kételkednek ugyan abban, hogy a perek egyetlen államban megfordíthatják az eredményt, de nem szabad büntetlenül hagyni a választások elcsalását! Bár Trump segítői és szövetségesei éppen ezzel a csalással erősödtek meg nagyon, s ez a hamis kihívás eredménye az lett, hogy még inkább megnövelte Trump elnök szavazóbázisát.

Nekem az a szigorú véleményem – s remélem a vélemény még szabad! –, hogy pl. az USA-beli választások miatt is kellett a társadalmakat szétziláló Covid hisztériát bevezetni, hiszen nélküle, nem lehetett volna a levélszavazás rendszerét elfogadtatni. Márpedig a mostani levélszavazások nélkül nincs ilyen hatalmas lehetősége a deep state embereinek a csalásra. A vírusok azonban nem annyira félelmetesek, mint ahogy azt el akarják velünk hitetni, de a választási csalások bizony nagyon is félelmetesek, mert ezzel lehet kiiktatni a hatalomból azt a személyt, aki többször is valódi szándékként jelentette ki, hogy le fogja csapolni a „mocsarat”!  Márpedig a mocsár lecsapolása a pártpolitikai rendszerből alapvetően szükséges lenne, vagyis a reklám-demokrácia teljes felszámolása kell azért, mert csak így lehet a természethez, a normál gondolkodáshoz és az igazság alapú élethez, értékrendhez visszatérni. Ne feledjük, hogy a hazugság csak az emberek világában fordul elő, a természetben soha. Sőt a rettegés lélektana sem másutt, mint az emberi kapcsolatokban jelenik meg, mert az állatvilágban nincs „mocsár”, csak természetes félelem.

Remélhetőleg Donald Trump valóban ezt szeretné, s ezért is fontos lenne a mostani aljas választási csalást leleplezni, sőt a csalókat keményen megbüntetni. S nagyon jó lenne, ha az alábbi linken megnézhető videó a valóság lenne, s nem egy népmese!

A Kennedy terv

https://youtu.be/H14NQkWzR1g

A Kennedy tervről eddig nem hallottunk semmit, de milyen jó lenne, ha végre győzne az igazság és nem a hamisság aratna újra és újra győzelmet! Remélem rövidesen leveteti Trump a maszkot a világot megfertőző háttérhatalomról.

Tegyünk csak ehhez hozzá néhány számadatot is!

 Az USA évi rendes halálozási száma 2,5 millióval van a jelenlegi 400 ezer fölött van.  A British Medical Journal című brit orvosi folyóiratban megjelent elemzés szerint a szívbetegségek és a rák után az orvosi hiba miatt halnak meg a legtöbben az Egyesült Államokban. Vagyis naponta közel ezer ember halálát nem az a betegség vagy sérülés okozta, amely miatt kórházba került, hanem egy megelőzhető orvosi hiba. Ez a szám meghaladja a szélütésben és az Alzheimer-kórban elhunytak együttes számát. Szívbetegség és rák következtében 600-600 ezren halnak meg évente az USA-ban. 

Az emberek nem halnak meg csak úgy egy baktérium/vírus miatt vagy szívérelzáródásban: kommunikációs problémák, az egészségügyi ellátás széttöredezettsége, téves diagnózis és túladagolás miatt halnak meg” 

– mondta Martin Makary, a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem professzora, aki szerint ez a jelentésekben legkevésbé megjelenő halálok a világ egészségügyi rendszerében. Egy korábbi tanulmány évente 250-440 ezer körülire becsülte az orvosi hiba miatt elhunytak számát. 

„Nehéz nyílt és őszinte beszélgetést folytatni arról a problémáról, hogy emberek halnak meg a kezeléstől, amit kaptak”

 fogalmazott Makary. További vezető halálokok voltak az Egyesült Államokban 2013-ban az országos egészségügyi statisztikai központ adatai szerint a balesetek (133 ezer elhunyt), a diabétesz (76 500 fő), az influenza vagy a tüdőgyulladás (55 ezer fő) és az öngyilkosság (43 ezer fő). Vagyis átlagosan, évente 2-3 millió ember hal meg az USA-ban, s egy másik statisztikai adat alapján naponta legalább 1000 ember hal meg gyógyszermellékhatás okán. Tetszenek ezt érteni? Hiszen ez testvérek között is évi 365 ezer amerikai. Vagyis az összes COVID haláleset, még ha el is érné a 400 ezret az év végére, lényegesen kisebb, mint a gyógyszermellékhatásban meghaltak száma! S ha ehhez az orvosi hibák okán történteket is hozzáadjuk, akkor az a 400 ezernek már a többszöröse!

Önök szerint nem ezen kellene rugóznia az összes amerikai tudatformáló megmondóembernek? Nem ezt kellene az olvasók elé tárni ahelyett, hogy Bident próbálják az előtt kikiáltani elnöknek, hogy az elektorok összeülnének a döntéshez? Vagyis ahogy a koronavírus ügyében nem korrekt a tájékoztatás, ugyanúgy nem az a választási eredmények szempontjából sem.

Dr. Bene Gábor
A szerző közjogász és a NEEM egyik önkéntes szóvivője

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?