Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A háttérhatalmi náci gondolat: „csak megfelelő félelemben kell tartani őket és azt teszik, amit akarunk”.

 

Már 2006-ban sem értettem, hogy a magyar pártpalettán miért nincs egyetlen párt sem, amely a magyar joghagyományokhoz ragaszkodva vissza akarná állítani a Történeti Alkotmányt? Miért nem értik a magukat nemzetinek nevező pártok és politikusok, hogy az EU által erőltetett elvek nagyon is a nemzetek és azoknak az államainak a felszámolását, vagyis egy alapos és kegyetlen kultúr-homogenizáció megvalósítása irányába mutat? Miért nem értik meg, hogy ha az angoloknak jó a saját íratlan alkotmányosságuk, akkor a magyarság mai vezetőinek miért nem jó?

Ám lassan úgy látszik, mégis bejött a hatása 2006 őszének, mert annak a mobbing-nak a hatása okán – amit már jó ideje az EU folytat hazánk ellen -, lassan már a Fidesz vezetés is belátja legalább azt, hogy az EU valójában a gyarmatosítók új eszköze, vagyis egy burkolt kolonizáció!

Az ún. mobbing jelensége ugyanis gyakran ismétlődő olyan pszichológiai terror, amely most hazánk ellen folyik úgy, hogy szinte az összes nyugati televízióban, rádióban, újságban időről-időre Orbán Magyarországa ellenes cikkeket, riportokat finanszíroz egy jól körülhatárolható csoport, melyet egyszerűsítve és önkényesen bankárkasztnak hívok! (S ennek a csoportnak George Soros csak egy előtérbe tolt lobbistája!) Ez a nyilvánvalóan mesterséges pszicho-terror mentális vagy fizikális kórtani jelenségekhez vezethet akkor, ha nincs megfelelő védettség és ellenszer az egész magyarság, illetve a politikai vezetőink számára. Ez az ellenszer pedig ott rejlik a magyar joghagyományban, ami egészen sajátos jelenség a mai kor jogi-sivatagában, s nagyon jó lenne, ha ezt lassan megértené minden magyar ember.

Sajnos a jelenlegi kultúr-homogenizáció minden szinten megjelenik, hiszen jelen van a világméretű koronavírus rettegésben is, hiszen a bankárkaszti lobbisták el tudták érni azt is, hogy a tények ügyesen átcsoportosító-elhallgatásával elérték ugyanazt, amit az ún. „holokauszt-rettegés” okozott a zsidóságnak. Sőt időnként már az is megfordul a fejemben, hogy talán azért nem hagyta abba a szerencsétlen zsidók évtizedek óta folyó megfélemlítését a már említett, jól körülhatárolható bankárkaszti elit, mert az is egy kísérlet volt arra, hogy miképpen lehet egy népet állandó félelemben, rettegésben tartani. Nos a napjainkat megkeserítő vírus-rettegés szerintem ugyanezt terjesztette ki az egész világra, s így a titokban a bankárkaszt által is pénzelt nácik gondolata újra megelevenedett: „csak megfelelő félelemben kell tartani őket és azt teszik, amit akarunk”.

Talán azt is fel kellene ismernie a magyarságnak, hogy nemcsak azért kellene ragaszkodnia a nemzet újjászervezéséhez, hogy a megosztó pártoskodás helyett újra egységes értékrendben tudjunk gondolkodni, hanem azért, mert a szakrális magyar múltnak a jövőt is meg kellene határoznia.  Sokan nem tudják, hogy a gazdasági helyzet gyors romlása miatt 1930 szeptemberére új választásokat írtak ki Németországban és Nemzetiszocialista Német Munkáspárt 6,5 millió szavazattal az ország második legnagyobb pártja lett. S ezzel indult útjára az a gondolat, hogy az általuk meghirdetett faji alapokon álló új német politikát kezdték elfogadni a német emberek. Pedig alapvetően elhibázták a propagandát, hiszen csak egyetlen emberi faj létezik, viszont abban igazuk volt, hogy nemzeti egységet hirdettek meg, mert minden nemzetnek alapértéke az egység! 2006 őszén pedig a Kossuth tér is erre az egységre szerveződött spontán, de őszinte hittel. Ezt azonban a pártoskodók akkor még nem értették meg, ma meg itt van nyakunkon az globalista kultúr-globalizáció, amely kivédhetetlen lesz, ha nem fogunk össze, ha nem iktatjuk ki a pártokat és nem az értékrendet valló és megélő Nemzet kezébe kerül vissza a közhatalom befolyásolásának a lehetősége. Ez utóbbi akár úgy is megtörténhet, hogy mérlegnyelvi pozíciót kap a választásokon a helyben ismert és közismert, pártonkívüli és tisztességes választókerületi követ.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?