Hírek

Sajnos a konteók ma már nem sima elméletek, hanem megtapasztalható gyakorlatok!

Érdekes, hogy egészen addig amig Bill Gates nem küldött támogatást a WHO-nak, nem volt a COVID szerintük veszélyesebb az influenzánál, de ahogy megérkezett a „pénzpóráz” azonnal kiállt a főnök és pandémiának – vagyis világjárványnak – nyilvánította az egyébként eddig még nagyon alacsony halálozást produkáló mesterséges virushisztit. Én mindenkinek javaslom annak a konferenciának a megtekintését, amit az Orvosok a Tisztánlátásért csoport, vagyis Pócs Alfréd és barátai hoztak össze augusztus 21-én Pesten a Semmelweis utcában.

A vírushisztis cirkusznak sajnos nagyon is eredménye lesz az államadósságunk megduplázása és az állandó félelmi-stressz fokozódása is, nemcsak a digitális pénz és az agyfertőzött átlagemberekben jelentkező vakcinakövetelés! Egyre inkább látszik, hogy mekkora szükség lenne a helyi KALÁKA típusú közösségekre, mert sem a józan paraszti eszünket, sem az önvédelmi képességünket nem tudjuk megőrizni egyedül. NEEM?

Vannak, akik csak a tudatipar médiahazugságait hallgatják. Ám vannak olyanok, akik csak is az isteni gondviselésben bíznak és nem akarnak megmozdulni, még a saját önvédelmük, a valós érdekképviseletük érdekében!

A józan magyar paraszt erre mondta, hogy: SEGÍTS MAGADON ÉS AZ ISTEN IS MEGSEGÍT! Széchenyi pedig világosan megfogalmazta: A pártoskodás a nemzet megosztását szolgálja csak! Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen! Ébresztő magyarok! Kizárólag egy önszerveződő NEMZET lesz képes ellenállni a gonosznak! S mit üzent nekünk élete végén Wass Albert? „Váljatok újra nemzetté, magyarok! Ez a mai nemzedék kapott ötven év agymosást, néppé gyúrták a nemzetet. … hogy ébredjetek föl magyarok és legyetek újra nemzet, váljatok nemzetté!” Ezt akarja szolgálni a Nemzetegyesítők Mozgalma! Ismered őket? NEEM?

https://youtu.be/GUhYeuAl4U8

Vélemény, hozzászólás?