Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

„Példátlan támadás alatt áll az USA demokrácia” – Beiktatták az USA végjátékosát? (V. rész)

Deep State Down! – vagyis „le a mély állammal” jelmondattal éltek Trump hívei azon a nagygyűlésen, ahol az elnök beszélt. Ám itthon tucatnyi kritikát kaptam barátaimtól, hogy mit írogatok, ha itthon sem tudjuk megoldani a problémákat!

Sajnos igaz, hogy itthon nem vagyunk képesek a pártok helyett a nemzet újjászervezését megvalósítani azért, hogy jó irányú változás legyen várható bolsevik visszarendeződés helyett. Ez sajnos tény! S az is tény, hogy így hiába okoskodunk mi az amerikai helyzetről, ott sem fog változni semmi!

A hazánk és az USA gondjainak összevetése

Abban is igazság van, hogy nem csak az USA sajátja, de sajnos itthon is létezik egy ún. Deep State, vagyis egy mély állam, akiket senki soha meg nem választott és mégis döntés-közelben vannak, hiszen éppen ma hallottam a rádióban, hogy egy fideszes képviselő panaszkodik a bírósági eljárásra. Arról volt szó, hogy a Népszavában megjelent Jézust ábrázoló karikatúra kapcsán egyértelműen megsértették a keresztény közösséget. Ám a bíróság viccesnek ítélte az ábrázolást! Persze erről a – törvényeket is semmibe vevő döntésről – a Fake News média nem igen fog komoly, elemző anyagot a nyilvánosság elé tárni, legfeljebb sopánkodni fognak kicsit mert őket is befolyásolja a hazai mély állam.

Ám itt van egy másik érdekesség is: Meg fogjuk állítani a lopást! – jelentette ki a Nemzetegyesítő Mozgalom civil szóvivőinek egyike, aki viszont nincs pénzpórázra fűzve és nem tartozik egyik nagy szekértáborhoz sem. Ezzel a kijelentéssel is csak annyi a hiba, hogy ha nem lesz megfelelő támogatása a Nemzetegyesítők által felkarolt helyben ismert, sőt elismert, pártonkívüli, tisztességes és képviseletre alkalmas választókerületi követeknek, úgy bizony nem fog történni semmi! (ÁM HA SOKAN FOGJÁK ŐKET TÁMOGATNI, AKKOR ÁTTÖRÉST IS ELÉRHETNEK!) Hiszen a reklámdemokrácia rendszere úgy van kiépítve, hogy ne lehessen változtatni még jó irányba sem, ha nincs meg az országgyűlési többség! Arról pedig éppen a fake news média gondoskodik, hogy ne legyen elég támogatója egy olyan Mozgalomnak, amely nem őket – vagyis a mély államot – akarja kiszolgálni részben, vagy egészben. S ez a kulcs! Ma ugyanis a jobboldal szolgálja ki őket részben, és a balliberálisok teljes egészben. S ez nem csak Amerikára érvényes, hanem sajnos hazánkra is!

Mivel a választás fegyvere az egyetlen, amely megmaradt a magyar állampolgárok számára, csak akkor maradhat tisztességes, ha sikerül minden választási körben – amiből tízezer fölött van hazánkban – legalább egy szavazatszámláló delegáltat állítani! Ezt a jelölő szervezetek – így a Nemzetegyesítők is – megtehetik. Vagyis az SzSzB tagjaként a szavazás napján végig figyelemmel kísérhető a szavazás menete. Lehetőség van arra, hogy az adott egyéni választókerület egyik szavazókörében ügyeljen a szabályok betartására és az esetleges csalási kísérletekre az, aki a NEMZETEGYESÍTŐK delegáltja, s a végén jegyzőkönyv másolatot is kap, amelyek összesítése egyértelműsítheti, ha csalás történt! Ez bevált volna Amerikában is, ha megszervezik a delegáltak számára a szavazatösszesítést „házilag”!

Valószínű ezt megtanulhattuk most az USA választások elcsalása kapcsán is, így tessék magyarok tanulni ebből a politikai színházból! Ennek az USA darabnak szerintem nyugodtan lehetett volna ez a címe: „Ismerd meg az igazságot, csak figyelj a pénz útjára, vagyis a csaló bankárkasztra!”

Miért váltok Trump helyett Biden gondolatira?

Ebben a nagy pszichológiai hadműveletben eddig, Trump volt a központban. Én is kifejezetten a személyével és a híveivel foglalkoztam, s csak a sorozatom címét vettem Joe Bidentől, Ám most váltok és a balliberálisok vezéralakjaként számontartott, sőt magát a beiktatástól kezdve az „USA új elnökének tartó” balliberális/demokrata politikus nyilatkozatait veszem górcső alá.  S íme ez Ő:

„A hullám csak folytatódik és nem fog megállni. És nem is szabad akarnunk, hogy megálljon! Ami azt illeti, erre lehetnénk a legbüszkébbek! A másik dolog a fekete dobozban: Egy megállíthatatlan migrációs hullám, aminek nincs megállása, nem szabad megállnia! A hozzám hasonló kaukázusi, európai leszármazottak 2070-ben először lesznek abszolút kisebbségben az Egyesült Államokban. Hangsúlyozom: Abszolút kisebbségben! Kevesebb, mint 15%-a lesznek Amerika lakosságának.
És onnan csak egyre kevesebb fehér európai lesz. És ez nem egy rossz dolog! Ez a mi erőnk forrása!”
 -. Nos ezek a gondolatok egyértelműek és ilyen esetben szerintem jogos is a nyilatkozóra az az egyébként közismert kategória, amit a zsidóság köreiben „öngyűlölőként” fogalmaznak meg. Ezek után ugyanis nem titok senki előtt az, hogy milyen értékek (?) mellett tört lándzsát és mit akar majd megvalósítani Biden, a beiktatása után.

Valóban Trump kezében voltak a csalás bizonyítékai?

Igen, mert számtalanszor nyilatkozott róla! De mi van akkor, ha a demokrata pártvezetőség – George Soros és a bankárkaszt segítségével – egyszerűen eladták a hatalomért cserébe az országot és ezért dolgozott azon a Big Tech (facebook, twitter, google) és a teljes balos média, CNN CNBC NBC ABC MSNBC, Disney, Hollywood, hogy Kína segítse elcsalni a választást. Cserébe újra hatalmas üzleteket kötnek majd velük, amit teljesen lerombolt Trump az America First projecttel. A CNN szerverein is megtalálták meg IT szakemberek a teljes voksolás adatait. Onnan tudunk azokról a statisztikákról, amiket Trump is bemutatott 45 perces beszédében. Több csatatér államban megtörtént hajnalban, hogy egyszer csak megérkezett több tíz- százezer voks és mind-mind csakis Bidennek. Ez hihető ugye?

A Dominion gépeket Kínában gyártották. S az Amazon szerverein keresztül Barcelonába és Frankfurtba küldték az eredményeket, hamis szavazólapokat gyártottak és szállítottak Kínából. S az interneten volt hozzáférése Kínának a gépekhez egész éjjel. A Dominion gépeken futó szoftver, Smartmatic tulajdonosai között venzuelai állampolgárok vannak. Ezzel a szoftverrel maradt hatalmon Chavez és most Maduro.  S én csak ismételni tudom magam: A CIA, a DoD és még a Big Tech is visszahőkölt volna, ha valóban bevezeti a rendkívüli helyzetet és beindítja a mocsár lecsapolását! Van itt még egy komoly hír is, amit egy képviselő és Sidney Powell is megerősített több interjúban nyilvánosan. S ehhez tudnunk kell, hogy a Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) nincsen joga az Egyesült Államok területén műveleti tevékenységet folytatni, így ki kellett vinni az adatokat külföldre!  S valóban volt egy katonai rajtaütés Németországban, ahol a CIA egyik épületében, egy Scytl szerver lefoglalásakor megtalálták az eredeti szavazati arányokat, amely szerint Trump nagyon jelentős előnnyel nyert. Legalább 410 elektort gyűjtött össze, és még Kaliforniát is megszerezte, bár ott valóban kis előnnyel nyert. Ám ezen adatokat sem akarja már senki figyelembe venni, mert a médiadiktatúra már a választás napja óta azt mantrázza, hogy Biden a nyertes! Emlékszünk? Ugyanezt akarták megtenni négy évvel ezelőtt is, pl. a New York Times címlapja ki is volt már nyomtatva azzal a szöveggel, hogy Hillary az elnök! Akkor azonban még az internet világa nem fordult szembe Trump elnökségével, így mégiscsak nyerhetett! Vagyis ismét az a helyzet, hogy minden csalási elem kiderülése után, azonnal kellett volna Trump elnöknek lépni és bevezetnie a rendkívüli állapotot!

Szerintem kínai üzlet a beavatkozás, ami meg fog térülni nekik!

Mindez nagyon elgondolkodtató, hiszen a „nagy jótékonykodók” is alaposan kivették a részüket a csalások finanszírozásából, de csak Kína mellett! De mi is az oka annak, hogy Kína pénzt és technikát nem kímélve harcol Trump megválasztása ellen? Nem csak az ismert tény, hogy az elnök vissza akarja állítani Amerika fényét, s kereskedelmi háborút indított a Kínai áruk ellen, hanem a technikai fejlődés igénye is. Trump kormánya megtiltotta a kínai applikációkat a nemzeti hálózatépítésében, s kitiltotta a Huawei termékeit és az AT&T és a többi USA nagyvállalatot pártolta, s ezzel a technológiai versenyt torzította. Ezek együtt okozták Kína ellenszenvét.

Az egyik egy hiteles tanú, aki dokumentumokkal és kézzel fogható bizonyítékkal rendelkezik a Dominion gépek csalásáról. Ez a személy tudja igazolni azt is, még Iráni ügynököknek is volt hozzáférése választási adatokhoz.
–Lin Woodnak annak videó és hangfelvételei Georgia állambeli demokrata politikusokról, akik kenőpénzeket fogadtak el Kínától, hogy szabad hozzáférésük legyen a gépekhez az interneten keresztül akár Kínából is. Ráadásul még bankszámlakivonatok is mutatják a tranzakciókat, ám a Deep State-nek ez sem érdekes, mert lobbistái pénzpórázra tudtak fűzni szinte mindenkit, aki számított!
–E-mailek és hangfelvételek demokrata politikusokról, akik nyíltan beszélnek az intézményes csalásról, léteznek beismerő dokumentumok, hogy a Dominion gépek algoritmusa be volt állítva, hogy minden szavazókörzetben a demokrata elnök- és képviselőjelölt 35000 extra szavazatot kapjon automatikusan. Trump viszont olyan elsöprően sok voksot kapott, hogy ez nem lett volna elég, ezért álltak le éjjel, s mindenkit elzavartak, így százezer számra szállítottak üres, vagy Biden nevére kitöltött lapokat a csatatér államok nagyvárosaiba. (Ha ez így van, akkor nem hiszem, hogy elkerülhető lesz a polgárháború!) Vagyis ismét az a helyzet, hogy ennek kiderülése után azonnal kellett volna Trump elnöknek lépni és bevezetni a rendkívüli állapotot, mert csak azzal tudta volna megállítani a bankárkaszti gőzhengert!!
Hiszen be lett iktatva az elnökségbe Biden, s ezért a korrupciós, pedofil bűncselekményeiről, sem pedig bűnöző, korrupt, pedofil fiáról, Hunter Bidenről és annak bizonyítékként lefoglalt laptopjáról sem lesz szó a jövőben egyetlen médumban sem, hisz teljesen pénzpórázra vannak már fűzve! A kommunista Kína pedig megszabadult attól az elnöktől, aki ismét naggyá akarta tenni az USÁ-t!

Nézzük, hogy működött a hamiszászlós támadás a Capitoliumnál!

Noha nem teljesen világos, hogy kik voltak a tüntetők, akik az Egyesült Államok Capitolium épületébe özönlöttek be, de fura lenne, ha Trump – akinek egyértelműen tudomása van arról, hogy provokálni akarják -, odaküldte volna az embereit. Ez esetben úgy tűnt, hogy a tüntetők nagy száma elnyomta a fővárosi rendőröket, bár jónéhány olyan video bizonyíték is előkerült, amelyek azt bizonyítják, hogy a fémkerítéseket maguk a rendőrök távolították el, sőt a rendőrök egy része tessékelte be a tüntetőket is az épületbe. Vagyis többen állították azt, hogy az Antifa beszivárgott a Trump nagygyűlésről hazafelé tartó menetbe és megrohamozta a Capitoliumot annak érdekében, hogy az elnököt hibáztassa a felkelés ösztönzéséért a demokrata párt. Nem ismerős ez nekünk a Pesten 2006 október 23-án történtek kapcsán?

Ám látszott, hogy Trump mégis készült valamire. Hiszen kinevezett új védelmi minisztere Christopher C, Miller megvonta a támogatását a CIA-től, mert egy CIA épületben is olyan adatokat találtak, ami arra enged következtetni, hogy a szolgálat nem a törvényes elnök mellett, nem a választások tisztaságáért dolgozott. Ez azt is jelenti, hogy ha nem kapnak a hadseregtől támogatást a külföldi műveletekhez, úgy a terrorelhárítás súlypontja is elkerül tőlük. Vagyis az új miniszter tudja, hogy a CIA-nak szerepe van a Trump elleni puccsban, s így, ha fizikai elmozdítására tettek volna bármilyen próbálkozást miután kihirdet egy esetleges szükségállapotot, úgy a hadsereg meg tudta volna védeni a törvényességet! Trump azonban folyamatosan visszahőkölt az egész szövetségi rendszer területére kihirdetni a rendkívüli állapotot, pedig ezzel adott lehetőséget arra, hogy minden bűncselekményt el tudjanak tussolni a Biden kormányzat alatt. Ez a gyengeség tette Amerikát végképp következmények nélküli birodalommá és a demokrácia elleni támadást is ez a gyengeség hagyta, akaratlanul is jóvá! A hamiszászlós támadást pedig teljes mértékben a szőnyeg alá söprik, s legfeljebb évek múlva kerül elő!

Tehát a CIA kiesett és senki sem nyert? (csak a techcégek!)

Kamala Devi Harris „fődemokrata”, aki 2017-től Kalifornia államnak a szenátora, egészen a beiktatásig nem mert lemondani szenátori rangjáról? Végül muszáj volt megtennie, mert az alelnök nem lehet szenátor is! Ám ő szinte végig attól félt, hogy mégsem sikerül bejutnia a Fehér Házba. Szerintem nem volt a félelme alaptalan! Bár mégis Biden lett az elnök, ezért szigorúbb fellépés jön majd a koronavírus-járvány ellen, a kijárási korlátozások bevezetéséből pedig a techóriások már korábban is hatalmasat profitáltak, főleg a Facebook részvény, ami 7 %-al nőtt. Viszont nem lesz semmiféle elszámoltatás, hiszen „holló hollónak nem vájja ki a szemét”!

Mivel idáig láthattuk a Supreme Court of the United States, gyakori betűszóval: SCOTUS, az USA legfelső szintű fellebbviteli bírósága, amely egyben az alkotmánybíróság is, nem állt a helyzet magaslatán és cserben hagyta Trumpot aminek az oka csak az lehet, hogy a Republikánus párt erre utasította a főbírókat akik tagjai a pártnak! A pártot pedig egyértelműen a bankárkaszti mély állam tarja a markában, így Trumpnak nem is maradt más esélye csak a DoD, vagyis a hadsereg! Ám még a hadsereg is cserben hagyta Trumpot?  Hiszen ő ugye nem akart háborút, sőt az elődeinek a háborúit is igyekezett befejezni, s felszámolni a konfliktusokat! A DoD azonban mindig háborút akar, hisz azok a győzelmek az édesek számukra, ahol nincs komoly emberáldozat, viszont dől hozzájuk a pénz!

(DoD=Department of Defense) Az USA hadügyminisztériuma is átállt!

Trumpnak addig kellett volna hivatkoznia a külföldi beavatkozásos puccsra, amíg hatalmon volt, és a nyilvánvaló választási csalás elsöprő bizonyítékai frissek voltak az emberek fejében. Miután a Dominion Voting Systems-ről bebizonyosodott, hogy a kanadai HSBC Bankon keresztül szellemi tulajdonra vonatkozó szabadalmakat adott el a kommunista Kínának, Trump rá volt kényszerítve a hadsereg bevetésére.  Fontos, tudnunk azt is, hogy az egyik szabadalom egyik specialitása az, hogy a szavazólapon végzett „hitelesítéssel és ellenőrzéssel” foglalkozik. Vagyis Kína, a Dominion Voting Systems teljes jogú tulajdonosa. Ez azt jelenti, hogy az USA választást egy olyan külföldi ellenség gépein hajtották végre, amelyek már ezzel a ténnyel kompromittálták Joe Bidenet. Természetesen Kína választotta ki a Demokraták „elnökjelöltjét”, akit a „győzelem” után már ellenőrizhettek volna, s ezt az elfogadhatatlan külső beavatkozást a demokraták elfogadták, hiszen minden bizonnyal már jó előre egyeztettek a kommunista Kína vezetőivel.

Trumpnak a köztársaság megmentése érdekében nemzetbiztonsági lehetőségére kellett volna hivatkoznia. Sőt lépnie kellett volna a CIA ellen, amely frankfurti kiszolgálófarmján keresztül irányította a külföldi beavatkozást, megváltoztatva az ún. swing vagy csatatér államokban a választások eredményét. Január 6-a jelentette azt az utolsó dátumot, amikor a Kongresszus tagjai – vagy akár az aznapi számlálást felügyelő Pence alelnök – kifogásokat emelhettek és megtámadhatták volna az államok választási szavazatait. Így, hacsak a SCOTUS nem hoz olyan döntést, amely január 6-a előtt igazolja Trumpot, úgy az volt utolsó nap, amikor bármilyen jogi folyamat megőrizheti az Alkotmányt és megmentheti a köztársaságot. Mindez sajnos nem történt meg, tehát Trump nem hivatkozott a felkelési törvényre, csapatokat sem telepített az Egyesült Államok városaiba, és tömeges letartóztatási hullámot sem indított el a puccskísérletben résztvevő árulók és a választásokba ellenségesen beavatkozók ellen. Igaz ugyan, hogy „a választási lopást Amerika elleni” puccsként jellemezte, és ebben igaza van. Ám ezt a puccskísérletet Trump a saját esküje ellenére sem állította le, pedig csak arra kellett volna hivatkoznia, hogy nem a hatalomvágy fűti, hanem az alkotmányos államrend védelme!

A SCOTUS kudarcot vallott, Trump pedig megbukott, a DoD sem állt ki az alkotmányosság mellett. Mindez meg fogja változtatni Amerikát, ahol egy felfegyverzett nép él, és talán még gondolhat arra, hogy megvédje szövetségi államát a kommunista módszerű hatalomátvételtől. Ám ha nem, akkor Biden valóban egy korrupt kínai báb lesz elnökként, aki viszont megszerzi az irányítást a katonaság felett, és keményen alkalmazni is fogja azt, amit Trump elmulasztott!

Dr. Bene Gábor

https://www.breitbart.com/national-security/2020/12/09/documents-reveal-canada-planned-winter-training-with-chinese-troops-canceled-after-u-s-request/

https://twitter.com/i/status/1337531492306587649

https://twitter.com/i/status/1337847237267828738

Előzmények:

Vélemény, hozzászólás?