Dobogókő
Ajánló Videók

Ezt mindenkinek látnia kell: Dobogó Kő – Magyarország értékei a környezetvédelem területén (videó)

Dobogó Kő – Magyarország értékei a környezetvédelem területén /Kölcsey TV 2005

Arra kérünk benneteket, hogy nézzétek meg ezt a fantasztikus filmet, amelyet minden magyarnak meg kellene néznie és tovább adnia a gyermekeinek, és unokáinak!

Vegyük végre észre, hogy a teljes igazságért mindig a színfalak mögé kell nézni. A valódi igazság ott rejlik a sorok között, a természet lágy ölén és a magyarok Istenének szakrális, de az értékrendet megőrizni akaró üzeneteiben.

A felgyorsult világban egyre többen szeretnének végre megkapaszkodni valamiben, amit nagyon nem tudják hol találhatnak meg!

Ahhoz, hogy könnyen megtalálható legyen szükséges lenne egyetlen információs csomópont, egy olyan képi üzenetvilág, amely nem a jelenlegi elbutítást szolgáló médiavilág terméke, hanem átüt rajta a magyar lélek. Ezért kérünk benneteket, hogy ha megnéztétek a filmet – amelyet a Kölcsey televízió készített–, s megérintett benneteket, akkor küldjétek el az ilyen és hasonló lelkiségű anyagaitokat, alkotásaitokat a HUNGÁRIA televízióhoz, hogy hatni tudjunk a magyar jövőre!

Igaz, nem tudunk érte fizetni, de a fogyasztói társadalom napjai meg vannak számlálva és a hun-szkíta értékrendi gondolkodás és életmód vezethet csak el minket, – mint nemzeti közösséget – a magyar megmaradáshoz.

Önzetlen munkátokat, kövesse a nemzet hálája, s a mi köszönetünk!

Bene Gábor és Kőszegi M. László.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?