Covid vírus
Gondolatok

Nyilatkozat a vírusrealisták mellett

A Nemzetegyesítő Mozgalom nem egy kispárt, nem egy üzleti vállalkozás, hanem: a magyar Nemzet 12 tagú lelkiismerete.
Kötelességünk, hogy minden agyonhallgatottságunk, médiától való elzárásunk ellenére kiálljunk azok mellett a személyek mellett, akiket a magyar ügyészség, rendőrség zaklatni kezdett csak azért, mert VIRUSREALISTÁK!

Egész Nemzetünket érintik azok a rossz időket idéző történések, amelyekkel manapság is szembesülünk. Ahelyett, hogy számunkra a közjó és közszabadság előrefelé haladna hazánkban úgy, hogy a magyar alkotmányos hagyomány szerinti nemzeti közhatalom érvényesüljön, ezzel ellenkező folyamatokat tapasztalunk.


Tudjuk miért történik, de elfogadhatatlannak tartjuk a rendőrség túlbuzgóságát – akiknek úgy látszik nincs jobb dolguk – hiszen pl. kilakoltatási segítséget adnak azoknak a többnyire aljas módszerekkel dolgozó (esetenként külföldi érdekeltségű) végrehajtóknak is, akik közismerten megvalósítanak egyes törvényi tényállásokat, vagy legalábbis súrolják azokat. Másrészt azt látjuk, hogy ez a “munkára vágyó” magyar rendőrség olyan gyógyszerészeket, orvosokat zaklatnak, akik csak a szólásszabadság keretein belül nyilvánítanak saját véleményt. Nem titok Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tamasi József, stb. házába való rendőrségi behatolásra gondolunk. Ezek az emberek becsületes, öntudatos polgárok és nem bűnözők. A hatóság ellenük folyatott terroreljárása a mi olvasatunkban indokolatlan ügyészségi és rendőri túlkapás, támadás az egyéni szabadság-jogokkal szemben, sőt brutális zaklatás, megfélemlítési kísérlet. Feltesszük a kérdést: vajon melyik előző magyarországi korszakot idézi mindez? Élnek még azok, akik emlékeznek a lefüggönyözött fekete autókra, a rettegésre, amikor este letették a fejüket a párnára és alvás helyett azt fülelték, nem hallatszik-e az auto fékezése, és abban reménykedtek, hogy nem az ő ablakukon kopognak majd, mert jajj annak, akihez bekopognak…

Vagyis ebben az országban nincsenek valódi bűnözők, hanem kreálni kellene őket azon személyek közül, akik a törvényes keretek között ki merik mondani a véleményüket?

Ez úton felhívjuk a magyarság ellen cselekvő hatalom figyelmét, hogy ebben az országban minden tudatipari igyekvés ellenére a lakosság nagyobb része érti a vírus veszély lényegét és nagyon neheztel azon személyekre, akik ezt olyan célokra használják fel, amelyeknek semmi köze az elhalálozásokhoz, amelyek egyébként is bekövetkeznének az alapbetegségek gyógyíthatatlansága okán. (Persze más lesz a helyzet, ha valóban bedoják ellenünk azt a vírust, amit Bill Gates 2019 őszén ígért és szerinte 65 millió lesz az áldozatok száma! Ám ma még nem itt tartunk!)

Vagyis szerintünk félő – és ennek már mutatkoznak a jelei –, hogy éppen ezzel a hatalmi hozzáállással fogja a jelenlegi kormány elveszíteni a következő választásokat, hiszen nem csak megduplázzák az államadósságot azzal, hogy nem a józanabb svéd példát követik, hanem még ezekkel a túlkapásokkal annak a mocsárkoalíciónak a kezére is játszik, amelyik már sokszor csődbe vitte hazánkat.

Követeljük tehát a józan ész, és a nemzeti lelkiismeret nevében, hogy fejezzék be a máskéntgondolkodók, azaz elhallgattatását célzó intézkedéseket, mert inkább meg kellene hallgatni azokat a véleményeket is, amelyek talán segítenének ezt a jelenlegi problémahalmazt a helyén kezelni!

Jó lenne, ha visszatérne közénk az a bevált, jóindulatú megértés, amit egy Boszniában sok év óta tisztelt magyar politikus (Kállai Béni) így fogalmazott meg: „Tűrni és tiszteletben tartani egymás nézeteit, meghallgatni az ellenkező véleményt, arra, ha lehet okokkal felelni: ez az egyedüli mód. Nem elég az idegen, sőt ellenkező nézetek meghallgatása, szükséges még, hogy saját véleményünk felett is folytonos ellenőrzést gyakoroljunk!”

NEEM így lenne helyes?

A magyar állam nem engedheti meg magának, hogy azoknak legyen igazuk, akik Magyarországot szabadságjogokkal való visszaéléssel, a demokrácia deficitjével vádolják az Ep-ben.

Kiadja a NEEM sajtószolgálata

Vélemény, hozzászólás?