Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Minden magyarnak túl kell élni a pénzdiktatúrát!

(Aki harcol, az veszíthet…. Aki nem harcol, az már veszített is.)

Évek óta folyik, hogy ismerőseim megállapítják a nemzetünk betegségét, majd nem beszélnek a terápiáról, hanem átkozódnak és gyűlölködnek. Pedig a magyar lelkialkat nem alkalmas a gyűlöletre, hiszen az elsősorban önmérgező hatású!

Az alábbi előadás Szegeden zajlott a NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM helyi önkéntesei előtt! Szabó Laci – az előadó – kis köröket, nemzeti csoportokat, vagyis szeretetközösségeket akar minden választókerületben meglátogatni, mert szerinte az egyetlen fegyver, amit a „demokraták” még nem vettek el tőlünk a tudatemelés, a nemzeti értékrend alapú közösségépítés lehetősége, majd pedig a helyi közösségek – sőt kalákák – megvilágosodása, hogy hová kell majd tenni az + jelet a választásokon!  Kérem tehát: küldjétek tovább a linket és az alábbiakat, s hívjátok előadónak falutokba, városotokba Őt, vagy bármely másik  magyar NEMZETEGYESÍTŐT, ezen a telefonszámon: 70/360 3595

Ennek a rövid írásnak és a linknek a hatására valaki ezt írta nekem a minap: „Szervezzük meg magunkat. Vegyük kezünkbe a sorsunk irányítását!! Ez a magyar emberek elsődleges, létfontosságú feladata!!” AE❤ Nos, éppen ezt mondom Én is már 2006 óta, de mintha süket fülekre találna minden ez irányú mondatom, pedig most is kaptam egy majdnem hasonló gondolatsort: „Petitől.”
„Más lehetőség nincs: mindenkinek be kell szállni a helyi politikába és egy ellenzéki polgármesterjelöltet juttatni pozícióba. Ez elősegítheti 3 év múlva a számunkra (talán) kedvezően bekövetkező országos szavazást. Bár ad1) addig túl kell élni, ad2) akkor már leginkább csak kártérítésről, vagy csak kárpótlásról beszélhetünk. De reményt adhat…
Nagyjából nincs más lehetőség… Persze aki tud, annak hajrá!

SzerEtettTel, Peti

Nos ezt Én, egy kicsit azért árnyalnám!

1/ Nem szabad semmilyen pártjelöltet támogatni, hanem helyben ismert és elismert, pártonkívüli, tisztességes és alkalmas személyt kell minden faluban, városban (Végül a választókerületben is) találni és Őt, helyben ellenőrizhető polgármesterré, vagy választókerületi „követté” kell emelni. (Igaz ezzel sokat kell dolgozni, viszont ez biztos és hatásos lesz, ha mindenütt belekezdünk!) Mert Édesapámtól megtanultam: „nincs lehetetlen, csak tehetetlen!”

Pontosítsuk csak a fenti jelzők jelentését! „Helyben ismert és elismert, pártonkívüli, sőt alkalmas” Ez azt jelenti, hogy nagytekintélyű, nem gengszter, nem karriert vagy pénzlenyúlási lehetőséget akaró személy, hanem „tisztességes és alkalmas”, aki valóban a közösség tagjai közül való és a közjót akarja majd megvalósítani! Ráadásul „helyben ellenőrizhető” – azaz olyan közösségből való, ahol már bizonyítottan megállta a helyét, s nem öncélú dolgokat művelt, hanem a közjót szolgálta! Ha nem vállal országos feladatot, akkor abban a városban-faluban ahol él, ott legyen képviselő vagy polgármester! Ha szélesebb körben „ismert és elismert”, akkor vállalja el és legyen majd népképviselő!

2/ Ez esetben össze lehet gyűjteni abban a kerületben az összes, pártokat utálók szavazatait, ha a választókerületi „követ” valóban alkalmas és tisztességes. Ez pedig nagyon komoly kihatással lehet a helyi polgármester-választásra is, mert a pártokkal szemben azoknak, akiknek nincs pártjuk, hatalmas előnyben vannak.
A legutóbbi mérés szerint 38%-nak nincs pártja, vagyis tisztességes, nemzeti és nem pénzpórázra fűzhető pártonkívüli a jelenlegi magyar társadalom 1/3-a!

3/ Ha ez megszervezhető minden választókerületben 1-2 valóban változást akaró, aktív kisközösség segítségével, úgy az országos választásokon meg lehet buktatni a pártos rendszert! Ellenzéket és kormánypártokat egyaránt! (Ugyanis mindegyikben csalódtunk már eleget, bár az arányok tekintetében jelentős a különbség!!) Igaz, ma ennek a lehetősége nem látszik reálisnak, de ha annyit elérünk, hogy a ma teljesen impotens ellenzéket leváltjuk és tisztességes népképviselőket delegálunk az OGY-be, már az is hatalmas eredmény lesz!

4/ Ma ugyanis az a legnagyobb problémája az országnak, hogy Bibó István fontos mondatát nem veszi komolyan senki: ”A hatalom demoralizál, tehát ellenőrzésre szorul.” Amennyiben a mindenkori közhatalom nincs ellenőrzés alatt, úgy annak a demoralizációja – vagyis az erkölcstelenné válása – sajnos természetes jelenség. Vagyis a magyarság csak akkor tud kimászni ebből a csapdából, ha a fentieket nem csak megértjük, hanem „megcselekedjük, amit megkövetel a haza”! Mert a látszólag demokratikus pénzdiktatúra nem értünk, hanem profitért van, s maga a rendszer: pénzpórázra fűzött reklám-demokrácia!

5/ Tisztában vagyok azzal, hogy a magyar nemzet távol van attól, hogy nemzeti ügyekben széles egyetértés uralkodjon! Viszont ennek az oka a bolsevik korszak agyfertőzésében és az azt követő globalizmus gátlástalanságában rejlik. S ezért meg kell találnunk ismét, a nemzeti önszerveződés aktív formáját a helyi KALÁKÁT! A megszervezéséhez és azzal a pénzdiktatúra túléléshez erőt, hitet és bátorságot kívánok!
Hívjatok és megy segíteni a NEMZETEGYESÍTŐK egyik elemzője!

Ne feledd! Ami nem öl meg, az megerősít!

Ez NEEM párt! Hanem Nemzetegyesítő Mozgalom!

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?