COVID-19 Gondolatok

Mekkora felfordulást okozott ez az „ártatlan“ vírus?

Csak kapkodom a fejemet …. megpróbálom összefoglalni!

Egyre több információ kerül napvilágra, az agyonhallgatott 5G rádiófrekvenciáról és nem véletlen hogy a bennfentesek sok- sok a számunkra kevésbé vagy alig ismert anyagot tesznek közzé. Többek között, folyamatosan azt állítják, hogy a koronavírus terjedése az 5G rádiófrekvenciás sugárzás aktiválásával függ össze, és ez az oka annak, hogy oly sok ember halt meg Wuhanban.

A legújabb információi szerint szintén azt állítják, hogy az Izraelben kifejlesztett Coronavírus elleni oltóanyag egy veszélyes antidotát úgynevezett „biochip” -et tartalmaz, amelyet az oltott emberek ellenőrzésének fenntartására használnak, kérdés az, hogy ezért miért a koronavírust szabadították fel elsősorban ehhez, mert ezzel talán előkészítik az utat az új 5G technológiához? Továbbá azt állítják, hogy mindez kapcsolódik az új szociális hitelrendszerhez és a digitális valuta bevezetéséhez az Új Világrend negatív és disztopóus korszakában. Ezen túlmenően az 5G bevezetésével, amelyet Izraelben is kifejlesztettek, célja a világ lakosság nagy részének sterilizálása.

Ezt összekötve az intelligens fogyasztásmérőkkel és a kényszer-védőoltásokkal, ez így együtt a 5G –vel igen veszélyes, mivel a nagyfrekvenciás tartományban sugárzik 24 – 90 gigaherc között, és rendkívül és nagyon káros minden élő szervezetre! Ezért, ezt a technológiát már Izraelben sem használják, betiltották, mert tönkreteszi az emberi szaporodást és az egész emberi testet. Ezt támmassza allá a korábbi CIA ügynök és bennfentes Robert David Steele aki egy cikket tett közzé erröl a témáról.

A millenniumi legfrissebb jelentés szerint a koronavírus-pandémiát annak a valódi egészségügyi válságnak a elrejtése miatt indították, amely valójában az 5G hotspotok aktiválásából származott. A Wuhan egy 5G-os tesztzóna, ahol több ezer 5G-adó és mikrohullámú torony került telepítésre az új „internet” megvalósításához. 2019-ben a Wuhan városában mintegy 10 000 5G bázisállomást építettek! Röviddel az aktiválás után felfedezték a koronavírust. (Ugye milyen véletlen lehet ez?)

Valószínűleg az történt, hogy a vírus új változatát már az 5G-szindróma terjedése után a járványt engedték szabadon. Állítólagos szemtanúk szerint az 5G teszt alanyai legyenként hullottak, mikor az ezer 5G állomást bekapcsolták. Az 5G szakemberei azonnal reagáltak és úgy döntöttek, hogy ezeket a halálozásokat az új vírusnak tulajdonítják, amely az 5G szindrómához hasonló tüneteket okoz!

A Breitbart-portál ezután beszámolt arról, hogy a járvány kitörése óta eltelt három hónapban Kínában mintegy 21 millió okostelefon-használó és közel egymillió vezetékes telefon-felhasználó eltűnt a hálózatról! (Ezt nem én állítom, hanem a Breitbart-portál, s az is lehet, hogy nincs megfelelően alátámasztva ez a szám!)  Az viszont könnyen lehet – és van is benne logika – hogy sokkal több ember halt meg ott, mint azt hivatalosan bejelentették.

A világ minden táján, ahol az első nagyobb 5G hotspotot aktiválták, a koronavírus tünetei röviddel később jelentkeztek. Azon országok, amelyekben a legtöbb koronás eset történt, már bevezették az 5G-t. Afrikában, ahol ilyen 5G hálózat nem létezik, a kontinensen csak kevés betegség fordul elő, ezért felmerül a kérdés, hogy Afrikában a gyakran rossz higiéniai körülmények ellenére a vírus nem terjed gyorsabban? Ez valószínűleg csak azzal magyarázható, hogy Afrikában még nincs 5G-technológia.

Sok ember megfertőződött a vírussal, különösen a hajókon, és nem titok, hogy ezen hajók fedélzeten már a legújabb és leghatékonyabb 5G technológiát használják!  Azt tudjuk, hogy az utasok sok-sok fotót és szöveget küldenek az otthon maradt család tagjainak és ismerőseinek. A millenniumi portál jelentése szerint ezek az utasok azért fertőződtek meg, mivel a hajókon lévö 5G operativ részét használták és hosszú ideig kilettek téve a sugárzásnak, ennek eredményeként azegészségük legyengült és immunrendszerük összeomlott, ami kiváltotta az influenza és a corona vírus (5G COVID-19) tüneteit

Ez megmagyarázza azt is, hogy Iránban és a Perzsa-öböl országaiban miért tapasztaltak több koronavírus kitörést, mivel országszerte aktiválták az új 5G technológiát és az 5G hotspotokat is. A millenniumi jelentés szerint ezek valódi „halálzónák”, amelyek megsemmisítik és károsítják az összes szerves életet, amelyek a mikrohullámú sugárzás ezen frekvenciatartományában találhatóak.

Ha már valaki influenzába megbetegedet, az 5G fokozza a tüneteket és súlyosbítja a betegséget. Néhány tünet a fejfájás, migrén, a fülben csengés, zsibbadás az arcban és a test más részein, szemszárazság és látási problémák, rossz koncentráció, hiperaktivitás, alvászavar, bőrpír vagy a száj és a torok szárazsága. A krónikus fáradtság egyike a tüneteknek. Ezért világossá kell tenni, hogy az 5G és a sok okos telefon aktiválása valószínűleg az úgynevezett Corona-esetek terjedését okozza!

Egy amerikai elemző és volt amerikai hadsereg tisztje szerint az Új Világrend globalistái mindent megtesznek az 5G katonai felhasználása és a világ egész részén való bevezetése érdekében. A jövőben mindezt a mesterséges intelligenciával rendelkező az Új Világrend ellenőrzése alatt álló számítógépek által központilag koordinálnák és ellenőriznék és a világ népességét teljes mértékben megfigyeljék.

Ezeket a terveket már régen egy hatalmas elit megfogalmazta, és amely a világ lakosságának megsemmisítésére és a transzhumanizmus bevezetésére irányul. Ezen célkitűzések mögött rejlő végső rejtelmeket különféle bennfentesek és bejelentők szerint nem emberek, hanem démoni lények képezik! (Ez sincs ugyan alátámaszva, de érdemes megfontolni!)

Lajos K.

NEEM

Vélemény, hozzászólás?