Gondolatok

Áldott Húsvétot Mindenkinek!

A cselekvési terv egy lehetséges változata: I.) a kínai kommunista párt hágai beperlése, II.) az ottani élelmiszer ellenőrző hatóságok bírságolása mindaddig amíg hatékonyabban nem kezelik a piacaik ellenőrzését, III.) eddig sem tekintette az ottani kommunista párt a lakosságot emberszámba, nemhogy embertársnak. S gyanítható, hogy ezután sem teszi. Kína paraszttársadalmának iparosításáért az angolok kérhetőek számon, és az ópium háborút követően, az angolos távozás után, az USA felelős, amely láthatóan elvesztette a „pénzfegyverekkel” megvívott III. világháborút.

A kommunikációs utóvédharcokat nekünk réges-rég páholyból kellene nézni, és készülni az ADATKOR megnyerésére, nem pedig berosálni, mint a soha sem működő EU egyesült államok egyik szuverén nemzete.

Az összefogásra buzdítás üres pacifista jelszó. Most a Helyi Együttműködés Rendszerének, a HER csúcsra járatásán a sor. Nem elég a „helytartó” elűzése, minden pártot vesztegzár alá kell helyezni és immunitást szerezni ellenük.

A veleszületett pártonkívüliség után a frissen szerzettel, a szentkorona ellenanyaggal kell élnünk újraépíteni az önkormányzatiságot minden kárpát-medencei településen, majd nem megyénként – mert e tudatunk odaveszett, hanem közigazgatásunkat, szuverén önkormányzatiságunkat csak gazdaságföldrajzi tájegységenként érdemes visszaállítani, kihasználva a politika-vírus mentesítést a népfelség, és nem a „démonokrácia” intézményeinek helyreállításával.

Ha kell szembemenve az EU véleményformálók „gazdaságélénkítő”, ám szem- és gyomorforgató, közpénzherdáló neoliberális terveivel, amelyet már el is kezdtek kampányolni. Az eddig hibásan maszkokra, tesztekre, „járvány-haranggörbe lapításra” elfecsérelt 100 milliárdokat ugyan már nem lehet megmenteni, de itt Vásárhelyen legalább az 5 milliárdos TUDÁSKÖZPONT felépítésével, annak tűzzel-vassal, akár tömegtüntetéses, békés kikényszerítésével jelezzük, hogy mi öröklött és szerzett ellenálló képességgel rendelkező túlélők szeretnénk lenni, és mi több városhatárt, saját, szuverén egészségügyet és tudásmegosztást és természettudományos szeretnénk, olyat amilyet megérdemlünk, és nem olyat, amilyet ilyen-olyan „törzs” talál ki nekünk.

A józan paraszti ész @magyaragy sajátja, éljünk vele, és ne csak birka módra menjünk a nyáj után, mert abból (a valagból) még soha sem jött ki más csak fura szagú légnemű „ökológiai lábnyom”, és abból már elegünk van!

Áldott Húsvétot Mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?