migráns-simogató liberalizmus
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A migráns-simogató liberalizmus elvégezte feladatát?

A Pentagon egyes technológiai vezetői azzal érvelnek, hogy az ukrajnai tapasztalatok tanulságainak figyelembevétele fogja meghatározni, hogy a minisztérium hosszú távon képes lesz-e felvenni a versenyt más nagyhatalmakkal, például Kínával.”

Emlékszünk-e arra a régi vicces találós kérdésre – ami nem is vicces –, hogy: mi a különbség a kapitalizmus és a szocializmus között? A helyes válasz az volt, hogy nincs sok, mert mindkettőt ugyanazok találták ki, az előnyeit maguknak, a hátrányait nekünk.

Erről jutott eszembe, hogy milyen okai és előnyei lehetnek ma egy háborúknak?

Hatalmas lehetőséget jelent minden háború a védelmi ipar és az egész amerikai haditechnika, valamint a háborút hitelező bankárok számára. Sok egyéb között az ukrajnai konfliktus lehetőséget nyújt az Egyesült Államok számára, hogy operatív tapasztalatokat szerezzen a kísérleti eszközök, például a csúcstechnológiás kommunikációs rendszerek használatával kapcsolatban.” – írja Margarita Konaevet, a Center for Security and Emerging Technology elemzési igazgatóhelyettese.

Látható tehát, hogy mind az amerikai fegyver-lobbinak, mind a Putyin vezette Oroszországnak kifejezetten a háború elhúzódása, hiszen így minél több fegyvert tudnak kipróbálni a csatatéren. S mivel a régi harceszközök olcsó megsemmisítése az egyik cél, így a harcoló felek eladósítása is egy jól jövedelmező, extraprofitot termelő cél a bankárkaszt számára. A háború áldozatai pedig nagyon is beleférnek az új világrend (NWO) elképzeléseibe, terveibe, hiszen le kell csökkenteni szerintük a népességet 8 milliárd helyett csak fél milliárd az amit világosan felírtak az USA-beli „tanúkövekre.”

Ez a háború nem Ukrajna háborúja!

Az USA és az EU hazugságbirodalmak célja nem az ukrán emberek megmentéséről, a béke megőrzéséről, hanem a profitról és a hatalomról szól! Ám ezt szolgálja minden, még az is, hogy a volt szocialista országok a szovjet kor elavult fegyvereit adták a „saját” vezetése által is kiirtásra szánt ukránoknak, s így az ukránok vagy elmenekülnek (tiszta lesz a pálya az új-régi bevándorlóknak), vagy ott esnek el a harc mezején.

Sokan mindezt az USA világuralmi törekvéseiként látják, pedig még a világcsendőri szerepet is a bankárkaszt akasztotta a nyakukba! S lassan láthatóvá válik az is, hogy az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt, vagyis a globális, új kommunista diktatúrának a bevezető szakaszát jelenti ez a háború az egész emberiségnek!

Ennek a részei, vagy inkább előjátékai voltak globális szinten az elmúlt évek média hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, sőt az Európára rákényszerített migráció – amely szintén az eladósítást szolgálta – úgy mint a központilag (NWO) előírt gazdasági korlátozások. S ennek a folyamatnak még koránt sincs vége, hiszen a munkahelyi zsarolásokkal megoldott „kényszeroltások” valójában a legalapvetőbb emberi jogok sárba tiprása. Mivel ismerem az USA-beli helyzetet, bátran kimondhatom, hogy a legnagyobb létszámcsökkentést nem Afrikában és nem is Amerikában tervezték, hanem Európában. A nagy újrakezdésről szóló Klaus Schwab-féle kibeszélés is a rettegést kívánja terjeszteni a fehér populáció körében, mint ahogy a nagyon is kézenfekvő hír, a taktikai atomfegyverek bevetésének mindkét oldali propagálása, de az Oroszország elleni szankciók is leginkább az elszegényítés és rettegés általánossá tételét szolgálja. Ez utóbbit már kipróbálták a zsidóság tömegein is, hiszen a holokauszt folyamatos emlegetése – a trauma feldolgozásának a lehetetlenné tétele – olyan szinten fertőzte meg annak a népnek a lelkét, hogy legtöbbjük már csak gyűlölettel tud az általuk gojoknak nevezett emberekre gondolni. Mi ez, ha nem a legembertelenebb rettegés elültetés egy jobb sorsra érdemes népen, amelynek valóban nem a saját istene, hanem az ENSZ adott lehetőséget a nemzeti otthon, vagyis Izrael megteremtésére. Ám úgy tűnik, hogy a bankárkaszti maffiaréteg tanult abból, ahogy a zsidóságra hatott a rettegés, s így ezt kívánják az egész világra – legelsőként Európára – kiterjeszteni! S azt is világosan kell látnunk, hogy a migránsok tömegei, bármikor belső háborúkhoz vezethetnek, hiszen csak meg kell hirdetnie valakinek a szent háborút a keresztények ellen. S ha ez is bekövetkezik, akkor valóban kívánni fogják, sőt könyörögni fognak a fehér emberek, hogy jöjjön végre egy diktátor, jöjjön az új kommunizmus világrendje (NWO), mert a migráns-simogató liberalizmus elvégezte feladatát.

Vajon mindenki akarni fogja az Új Világrendet?

Ha nem is sikerült a bankárkaszt lobbistáinak a Szovjetuniós kísérlete, nem hagytak fel a próbálkozással! S mára a Kínai Kommunista párt már kikísérletezte azt, hogy miként lehet teljesen sakkban tartani a népességet egy hatalmas országban is. Bevezették a kreditrendszert, amely teljes tagadása az emberi jogoknak és a piacgazdaságnak. Fő irányvonaluk a globális kontroll. Persze ezt már az 50 éve megalakult Világgazdasági Fórum (WEF) a globális bankárkaszt gátlástalan tőketulajdonosainak találkozásain kidolgozták, hiszen ott, az üzleti élet és a politika vezéregyéniségeit tömörítik. Nyilatkozataik ma már nem is titkoltan az új kommunizmus eszmerendszerét mutatják fel. Minden eddigi híresztelésekkel szemben a gazdaságba való állami beavatkozás és a kollektivizmus a legfőbb jellemzői annak a gondolkodásnak amit ezek a gátlástalan lobbisták kidolgoztak.

8 jóslat a világ számára 2030-ban?

A WEF által 2016-ban kiadott könyv, valójában egy forgatókönyv. Egy olyan terv bomlik ki belőle, amelynek végrehajtása már nem nevezhető „összeesküvés elméletnek” mert a gyakorlatban valósul meg, s nap mint nap érezhetjük a hatásait! Drasztikusan felgyorsult a világ és a „Globális Jövő Tanácsai” előrejelzései szerint a magántulajdon és a magánélet a következő évtizedben megszűnik. Mintha a hazánkat tönkretevő kommunista szlogenekkel találkoznánk újra, csak ez most nyugatról gyűrűzik be. Ez az államosító új kommunista eszme nekünk magyaroknak – és a kelet-európai országoknak – hatalmas figyelmeztetés.

A WEF tervei szerint a fogyasztási cikkek sem lennének többé magántulajdonban. Az áruellátást a szociális kreditpontrendszer szerint arányosítanák, s így a kínai minta követése valósulna meg, vagyis Orwell álmát többszörösen túlteljesítenék az alábbi 8 pont szerint :

  • Az emberek semmit sem tulajdonolhatnak. Az áruk vagy ingyenesek lesznek, vagy az államtól kell kölcsönvenni. (Ezért megy a feltétel nélküli alapfizetés propagandája is!)

  • Az USA többé nem lesz a vezető szuperhatalom, de néhány ország dominál majd.

  • A emberi szerveket nem átültetik, hanem kinyomtatják.

  • A húsfogyasztás minimálisra csökken, divattá (kötelezővé?) teszik a vegetarianizmust.

  • Az emberek tömeges kitelepítése fog végbemenni a menekültek milliárdjaival.

  • A szén-dioxid-kibocsátás anyagainak globális árát rendkívül magas szinten határozzák meg.

  • Az emberek felkészülhetnek a Marsra költözésre, az idegen élet megtalálására.

  • A nyugati értékek, az emberi jogok eltörlését a töréspontig tesztelik.

Valóban ez vár ránk és a gyermekeinkre, unokáinkra?

Ébredjünk fel magyarok, mert mindezek ellen csak egy önszerveződő magyar nemzet tud fellépni!

A helyi közösségek nélkül, nem lesz magyar nemzet! S abban hiszek, hogy minden falun és városon vannak olyan magyarok, akik képesek közösséget szervezni a jövő érdekében, s képesek olyan szellemi kalákák létrehozására, amelyek akár önvédelmi egységként is tudnak majd működni, ha szükség lesz rá! S szerintem a hazai zsidóságot is érdemes lenne felébreszteni, mert akik itt érzik ól magukat és nem élősködők, felismerhetik, hogy nem mi vagyunk az ellenség, hanem azok akik ezt kitalálták nekünk!

A szerző közjogász és nemzetegyesítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?