Gondolatok

LEVÉL EGY MEGTÉVESZTETT EMBERNEK?

Tisztelt Dr. XY Professzor Úr!

A legnagyszerűbb magyar EMBEREK egyikének tisztelem Önt, – de tévedésének kell tartanom azt, hogy részt vett a média MEGTÉVESZTŐ „vakcina-kampányában”, – mert minden bizonnyal Önt is megtévesztették.

A covid ellen NEM az oltás a „megoldás”! – SŐT! – A tömeges oltás vezet a pénzhatalmi „világ-elit” által már sok év óta MEGTERVEZETT genocídium sikeréhez!

Ennek a sátáni tervnek a végrehajtásához – tudom, hogy – Ön csak tévedésből adhatta a nevét!

Könnyű volt már 5 millió magyar állampolgárt  BECSAPNI azzal, hogy „oltást” kapnak. Hiszen minden korábbi „oltást” betegség-megelőző szándékkal kísérletezték ki, és vezették be az egészségügyben. Még akkor is, ha kudarcok is voltak, Contergan-bébik, egyebek, de legutóbb arról hallottam, hogy a méhnyakrák elleni oltás miatt többen haltak meg, mint a ráktól. (Megjegyzem: Dr. Dávid Tamás nagy dózisú C-vitamin-injekció-kúrával olyan rákos betegeket is meggyógyított, akikről a kórházakban már lemondtak!)

De honnan veszem a bátorságot, hogy Önt én, a nyugdíjas mérnök tájékoztassam? – Amíg a tervezőmérnöki munkám teljesen lekötött, nekem sem volt időm a politikára.

Azonban amikor 2020 márciusában koronavírus-járványt hirdettek meg (világszerte), azonnal feltűnt, hogy nem hallunk bíztatást az immunerősítő vitaminok szedésére.

Furcsa volt a különösen intenzív ijesztgetés a rádióban-tévében, ami szintén akkor kezdődött. (A médiahírektől gyerekek halálfélelmet, pánikrohamot kaptak…)

A „politikára” én csak 1994-ben kezdtem odafigyelni, amikor Éliás Ádám remek nemzeti-politikai programjával találkoztam: – a Magyar Családok Országos Szövetsége számára dolgozta ki.

Aztán az elmúlt évtizedekben különösen fontos tényeket ismerhettünk meg a világról – és benne rólunk: – dr. Drábik János könyveiből, cikkeiből, ELŐADÁSAIBÓL (hallgassa meg a youtube-on!), – és a Magyarok Világszövetsége hazai és külföldi tagjaitól, – aktuálisan pedig a vírus-ügyben világszerte tisztán látni AKARÓ orvosok tényfeltárásából.

Jellemzően az igazsághoz minden körülmények között ragaszkodó Magyarok Világszövetsége (elnöksége) adott helyet a tisztán látni akaró orvosok nemzetközi konferenciájának Budapesten, 2020. aug. 21-én.

Az előadások felvételről utólag is megtekinthetők a következő honlap-címen:

www.orvosokatisztanlatasert.hu

Sajnos, a konferenciára hiába hívták meg a hazai hivatalosokat is: – válaszul a Magyar Orvosi Kamara be akarta tiltatni a konferenciát. A magyar szervezőit pedig rendőrségre hurcolták, elkobozták a számítógépeiket…

Mivel „bűnt” nem követtek el, ennek az egésznek csak megfélemlítés lehetett a célja.

De a gondolkodó embernek kérdés jut az eszébe: – MIÉRT lenne tilos egy nemzetközi orvoskonferencia? Miért nem ve(he)ttek azon részt a hivatalosok?

Egyre több kérdés merült fel: – Miért nem hirdetik-szorgalmazzák az immunrendszer erősítését az influenza-szerű vírus terjedése idején? – Hiszen Szentgyörgyi Albert, – aki a tiszta C-vitamin előállításáért Nobel-díjat kapott 1937-ben, – amikor 84 évesen tüdőgyulladást kapott, mapi 8 gramm C-vitaminnal gyógyította meg magát!

Miért TILOS a covid miatt elhunytak BONCOLÁSA? – Éppen a WHO tiltotta be, kb.  a járvány bejelentésekor, az orvosi tudományos IGAZSÁGKERESÉSNEK ezt a módját!

Vajon a WHO miért „nem ajánlja” éppen azokat a gyógyszereket, amelyekkel megelőzhető, vagy meg is gyógyítható a covid-betegség is?! Az Ivermectin-t Indiában igen olcsón gyártják, – nálunk miért nem kapható?

A nagyváradi tüdőgyógyász orvosnőnek miért arra kellett rádöbbennie, hogy a covid-betegeket éppen a protokoll öli meg? És miért hurcolták meg őt, amiért eltérve a protokolltól: MEGGYÓGYÍTOTTA a betegeit?

Világszerte erősödő lázadásokról írnak, mutatnak be videókat a külföldi internetes honlapok: a lezárások, a megszorító intézkedések miatt többen halnak meg, mint „a vírustól”, és csak tönkreteszik a kisebb vállalkozásokat! – Hát kinek „jó” ez?!

A zajló VILÁGHÁBORÚ kitervelői ezzel az IJESZTGETÉSSEL, rémületben tartással vezették be a nagy üzletet: a világ lakosságának tömeges vakcinázását: NEM VÉDŐ oltással, hanem az eltervezett GENOCÍDIUMOT beteljesítő olyan oltóanyaggal, amely majd azt is lehetővé teszi, hogy akik mégis életben maradnak, azoknak minden mozgása – és PÉNZ-HASZNÁLATA ellenőrizhető lesz!

A pénzhatalom – az erre a célra kikísérletezett vírus járványa címén – tömeggyilkos urai nem tartják elegendő haszonnak a bankkártyák minden használata után bezsebelt hasznukat: a készpénzt egészen meg akarják szüntetni!

Minden és mindenki csakis tőlük függjön!

A hat-hét milliárd ember életével „játszanak”!

Ezt ma már tudjuk, hogy igaz, a tapasztalataink ezt támasztják alá!

Bizony, szörnyű!

De MUSZÁJ megismerni az ellenséget, hogy védekezni tudjunk ellene!

A CIA 2003-ban már figyelmeztetést adott közre: „A szakértők szerint az elkövetkező évtizedben vagy azon túl az eddig ismert kórokozókkal szöges ellentétben állók jelenhetnek meg. Ilyenek lehetnek az úgynevezett bináris biológiai hadviselési hatóanyagok, melyek csak akkor válnak hatékonnyá, amikor két összetevő keveredik, akár egy enyhe kórokozó és ellenszere.”

De az ehhez kapcsolódó egyik cikk a következő:

Biológiai fegyverek ellen erõsebb immunrendszert (2001. november 10.)

Tehát VAN KIÚT!

Az MVSZ-nek – nekem sem, – semmi közünk a „baloldalhoz”. A liberális, kozmopolita „baloldal” vissza akar kerülni a húsosfazékhoz, ezért azzal kampányol a Fidesz ellen, hogy a „keleti” vakcinák ártanak, de tagadja, hogy a „nyugatiak” is! Hiszen egyre több ország „vallja be”, hogy a vakcinázások bevezetésétől kezdve megugrott náluk a halálozások száma!

Elhihetjük, hogy a mai kormányt „satu” szorítja ebbe a helyzetbe, de látni kell, hogy a „balosok” most is a pénzhatalom szolgálatában „lihegnek”!

Az IGAZSÁG(keresés) egyetlen biztos pontja ma a Magyarok Világszövetsége.

Remélem, a Tisztelt Professzor Úr nem veszi tőlem rossz néven a közmédia híreit kiegészítő, fenti tájékoztatást.

Hosszú, egészséges életet kívánok Önnek, tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária

Vélemény, hozzászólás?