klíma
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A világ újrafelosztásának gyakorlata folyik?

Ugye mindannyian érezzük, hogy valami nem normális a mai történésekben? Mert érthetetlen dolgok vesznek körbe minket. Egyre többet kell dolgozni azért a pénzért, amiért az EU legtöbb országában nem dolgozna senki. Ám eközben a technikai fejlődés okán nem is kellene csak napi 2 órát dolgoznunk ugyanazért a pénzért, amiért az „átkosban” gürcöltünk. Vajon hová lesz az a pénz, ami így a fizetésünkből, nyugdíjunkból hiányzik? S miért van az, hogy a V-4-ek között is sereghajtók lettünk, mert nálunk a legnagyobb a különbség a leggazdagabb és legszegényebb emberek jövedelme, sőt a megtakarított vagyon-aránya között is!

Ezek a kérdések talán csak azért nem foglalkoztatják a politikusokat, újságírókat, orvosokat, jogászokat mert őket – a köznéppel szemben – nagyon is megfizetik?

Bizony nem lesz elegendő, ha csak ennyi a válaszom: LÉTEZIK EGY ÜGYES PÉNZSZIVATTYÚ, AMIT A GLOBÁL PÉNZHATALMI ELIT MŰKÖDTET!

Ezért egy kicsit elemezzük ki a „Globál Pénzhatalmi Elit” szerepét, ők ugyanis nem szerepelnek a TV-ben, rádióban, de ott vannak minden bank tulajdonosi körében és ezért nevezem őket az egyszerűség kedvéért bankárkasztnak. Azt persze sulykolják, hogy ez egy teljesen buta és nevetséges összeesküvés elmélet, vagyis konteó. Ám azt már kevesen értik, hogy ez nem elmélet, hanem gyakorlat. Gyakorlat, amit úgy fogadtattak el velünk, hogy elnevezték „piacnak”! Ám ez nem a hagyományos piac, hanem egy pénzmanipulációs rendszer gátlástalansága.

Gyakorlat, amit rajtunk gyakorolnak. Mint ahogy a vakcina-kísérletet is rajtunk végzik, mert olyan hatalmas reklámmal kell az oltásokat nyomatni, nehogy az állam nyakán maradjon a közpénzen megvásárolt sok-sok milliónyi fiola! Bár szerintem csak vegye fel a kísérleti vakcinát az, aki önként akar kísérleti nyúl lenni! Hiszen ne legyen kétségünk arról, hogy egy olyan korszakba érkeztünk a 21. században, ahol már minden üzlet és minden termék. Ahogy azt a „bölcs” nyugaton mondják, írják, elemzik: The business of business is business

S bizony ez az üzlet nem elmélet, hanem gyakorlat! Még pedig olyan gyakorlat, amely nem csak az emberi butaságra, mint „agyvírusra” épít, hanem arra, hogy megvásárolja a világ szinte minden pártját az ún. politikusaival együtt, s olyan háttérhálózatot működtet pl. a média területén, hogy csak az jelenhet meg, amit láthatatlan kezek, vagy a kizsarolt öncenzúra engedélyez csak számunkra, hiszen pénzpórázra képesek fűzni még a kisembereket is! Mi viszont már József Attila óta tudjuk, hogy: „fortélyos félelem igazgat” és „jogállamban pénz a fegyver”!

Mit tehetünk ez ellen a láthatatlan erővel szemben, amely szerint a pénz az Isten, a bankárok a papjai és a bankházak a templomai? Szerintem a józan paraszti ész használata lehet az egyetlen ellenszer, amivel mi magyarok, még rendelkezünk is. Igaz mindent elkövetett a kommunista-globalista rendszeregyüttes azért, hogy ezt elveszítsük, de remélem, hogy nem sikerült a Kárpát-medence magyarjait teljes mértékben megfertőzni a hitetlenség agyvírusával, s rákattintanak a NEEM honlapjára! Mert van megoldás, csak el kell engedni az erőltetett pártoskodást!

A NEEM ugyanis megpróbálja megvédeni az olvasókat a félelemtől, az elbutító vírusoktól és biztat is arra, hogy szerezzük vissza az öntudatunkat, a hitet az ősi magyar értékrend egyediségében. A kreativitásunkat pedig használjuk egymás, vagyis a helyi közösségünk, a szellemi kalákánk tagjainak a javára! Mert adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni! Ám arra is tanít ez a honlap, hogy ne légy naiv, mert a magyarság legnagyobb betegsége a szinte korlátlan naivitása. Mi magunkból indulunk ki, s így el sem tudjuk képzelni, hogy valaki becsapjon minket! Pedig meg kellene tanulni: csak abban a személyben bízz, akit ismersz! Viszont akit ismersz és tisztelsz, annak adj lehetőséget az érdekképviseletre! Legyen tehát helyi szellemi kalákád, amelynek tagjai segítenek egymáson!

S hogy eközben a világ újrafelosztásának gyakorlata folyik? Ne törődj most a világgal, mert először a magyar nemzettudatot kell megerősíteni gyermekeinkben és unokáinkban. Aki ezt elmulasztja itthon, az elősegíti a világ újrafelosztását is!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász, a Nemzetegyesítők önkéntes szóvivője, NEEM-es ember

Vélemény, hozzászólás?