Kata törvény
Belföld Gondolatok

KATA

Mi jár a fejemben, kérdezi a face? Gondolom nem vagyok egyedül azzal a gondolattal/érzéssel, hogy letargia, kilátástalanság és düh! Akik közelebbről ismernek, azok tudják, hogy 2 éve tanulok. Megtanultam honlapot építeni, webshopot létrehozni, marketinget, mindent, ami kell ahhoz hogy főállás mellett el tudjam indítani a saját webshopom.
Az oldal kész, a próbatermékeket nyáron várom és ősszel lett volna a tervezett indulás, természetesen katásan. 🙁
És akkor ezt egy tollvonással megszűntetik, mert csak főállásban lehetsz katás! Köszönöm szépen a kormánynak, hogy elveszi azt a lehetőséget, hogy főállás mellett kiegészíthessem a jövedelmem! Én nem az  „apucitólörököltmilliókat” típusú vállalkozó vagyok, hanem egy olyan ember, akiben volt bátorság, hit, akarat, hogy elkezdjen valamit a nulláról felépíteni és ehhez nagy segítség lett volna indulásnál a katás forma. Sok százezer ember van, aki az egzisztenciáját és a sok éves terveit erre építette.
Nekünk az adókülönbség pont a profitunkat viszi el. És Ádámnak is igaza van, amikor ezt írta: „Én azt látom, hogy nagyon sok az olyan példálózás, hogy „informatikus kivett 12 M-t, akár csak 300e Ft adóval”, ami jól mutatja, hogy mekkora ostobaság az egykulcsos adózás. (Emlékezz: Eredetileg SZDSZ javaslat volt!)
A legtöbb ember nem ilyen helyzetben van, és nem lesz meg a lehetőségük áthárítani az adóterhet – pont ők a legkiszolgáltatottabbak. Mennyivel igazságosabb lenne egy olyan rendszer, hogy évi 2m ft-ig 50e/hó, évi 4m bevételig 75e/hó, és utána jönnének a sávos emelések a havi adóban….
(Eddig az idézet Melindától, s innen egy kiegészités tőlem!)
Ez mind igaz, de hogyan tudunk ezen változtatni?
CSAK a pártokhoz privatizált KÖZHATALOM, ügyes visszavételével!
Mindenki a maga helyén szervezze meg a szellemi önsegitő (kaláka) közösséget! Ahhoz csak hitelesség kell, s egy kis szervező munka a barátok, rokonok között. S ezek a helyi kisközösségek Nemzetet alkotnak majd a pártok helyett! Ehhez pedig nem „ismert tömeg mozgatók” kellenek, hanem helyi, hiteles, szervező emberek!
Én most egy Emlékmenet apropóján szervezem ujjá a covid-terror által lerombolt helyi csoportomat Szegeden!
TEGYETEK TI IS IGY! KAPASZKODJUNK ÖSSZE, MERT: „egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen”
NEM hiszed? (Keresd az interneten a NEEM újrainditott honlapját!)
NEEM?
Úgy vessünk magunkra!

Vélemény, hozzászólás?